Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ζητείται Risen για PC

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ζητείται Risen για PC

Μικρές οι ελπίδες αλλά...

Ζητώ για αγορά το Risen για PC, σφραγισμένο ή μεταχειρισμένο. Μπορώ να το ανταλλάξω ή να το αγοράσω. Στείλτε ΠΜ. Ευχαριστώ.
    Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Ή δεν ψάχνεις καλά, η βαριέσαι...

http://www.ebay.com/ctg/Risen-PC-2009-/62382013?_dmpt=Video_Games_Games&_pcategid=139973& _pcatid=2&_refkw=Risen+PC&_trkparms=65%253A12%257C 66%253A3%257C39%253A1%257C72%253A5212&_trksid=p328 6.c0.m14

Ένα τέτοιο παιχνίδι είναι και καινούργιο και φρέσκο, οπότε δεν υπάρχει η φράση "Μικρές ελπίδες" για την αναζήτηση τους.
    sigpic

Comment

Και αν προσθέσεις τα μεταφορικά για Ελλάδα πόσο έρχεται? Η ισοτιμία βολεύει, αλλά δεν έχω ξαναπαραγγείλει από Ebay φοβάμαι μην το πληρώσω καραβίσιο.
      Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Άμα δεν το βρίσκεις εδώ και φοβάσαι να το πάρεις από έξω,κατέβασέ το σε κλόπια.Όλοι το έχουμε κάνει 1-2 φορές.
        Carpe diem

Comment

Το ebay πάντως δε χρειάζεται να το φοβάσαι. Εγώ που αγοράζω μονάχα μεταχειρισμένα με έχει βολέψει πάρα πολύ. Απ' ότι είδα ο seller είναι OK οπότε χτύπα το.
          There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
          Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Τα pc games είναι region free;Αν ναι,οκ,χτύπα το.
            Carpe diem

Comment

στο αγγλικο amazon το ειχα δει ενα φεγγαρι γυρω στα 10 ευρω μαζι με μεταφορικα, βαζουνε καλες προσφορες πολυ συχνα

Comment

Τα PC games είναι ΠΑΝΤΑ region free. Και δεν νομίζω να τα σκάσεις πανάκριβα τα μεταφορικά. Ίσα-ίσα που θα το πληρώσεις περίπου €15 σύνολο.

Κι εγώ αρκετές φορές αγοράζω από ebay.com για να παίρνω αυτά που θέλω.
                sigpic

Comment

Working...
                X