Το είδα στον ύπνο μου και με καθυπέβαλε. Τα Halo του X360 θέλω, το Halo Reach (κυρίως), το Anniversary, άντε κι αν έχετε το Halo 3. Με ενδιαφέρει μονάχα το δισκάκι να είναι σε καλή κατάσταση και το παιχνίδι να τρέχει σωστά. Περιμένω καλές προσφορές!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Αγοράζω Halo
Collapse
X
-
-
Καλή χρονιά σε όλους για αρχή!!! Τώρα @Raf όχι ότι σε εκμεταλλευόμαστε κιόλας αλλά αν σε ενδιαφέρει έχω το Halo 3 να κάθεται. Δεν έχει πολλές γρατζουνιές μόνο μια καλή ( Μου έπεσε απ'τη τσέπη όταν έκανα πατινάζ στο Village στο Ρέντη και πέρασαν κανα 2-3-4-10 από πάνω(κοινώς ο "Καρυοθραύστης"μαζί με τους αναπληρωματικούς). Πως και το κουβαλούσα μαζί μου άραγε??!). Τέσπα τιμή μόνο για σένα 200 ευρώ και αυτό επειδή είσαι μέλος του forum αλλιώς θα στο έδινα 210.Last edited by thunderjohn; 02-01-2018, 03:29 PM.
Comment
-
-
Θα μπορούσε να λέγεται και Halo Jetpack.
Σοβαρά τώρα ψιλοτρολλάρω, απλά δεν μου άφησε κάτι μετά τον τερματισμό, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα που έχω παίξει και μου έχουν μείνει στη μνήμη.
To game γενικά θεωρείται πολύ καλό.Last edited by Ryu_gr; 09-01-2018, 07:28 PM.The illusion of free will is an illusion.
Comment
Comment