Λοιπόν επειδή θέλω να μείνω με αυτά που με ενδιαφέρουν πουλάω τους παρακάτω τίτλους σε άριστη κατάσταση:
PS 2
Final Fantasy X Platinum Edition - 12 E
Kingdom Hearts Platinum Edition - 15 E
Warhammer 40000K: Fire Warrior - 9 E
Tomb Raider Anniversary - 20 E
ICO - 10 E
Atelier Iris 2: The Azoth of Destiny - 12 E
XBOX
Colin MC RAE Rally 2005 - 4 E
PC
Runaway - 10 E
Undying CD MEDIA COLLECTOR'S - 9 E
Dawn of War - 13 E
Baldur's Gate 2: Shadows of Amn - 12 E
Duke Nukem Kill: Kill-Aton Collection 16 E (περιλάμβάνει τα Duke Nukem 3D,Plutonium Pak,Duke It Out In DC,Duke!Zone 2,Duke X-Treme,Duke 1&2) το κουτί και οι οδηγίες τις έχω αλλά άμεσα δεν μπορούν να σταλούν.
GBA
Castlevania Double Pack 14 E Ζελατινάτο
Τα παιχνίδια πωλούνται όλα μαζί ή χωριστά.Με την αγορά όλων των παιχνιδιών επωφελείστε από την δωρεάν διάθεση των παρακάτω PC τίτλων (τα μεγάααααλα κουτιά υπάρχουν αλλά άμεσα δεν μπορούν να σταλούν)
The Blackstone Chronicles
Network Q Rac Rally Championship
Quake
Commandos: Behind Enemy Lines
Myst
NBA Live 97
Air Warrior 3
Παρακαλώ μόνο σοβαρές προτάσεις.Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον παραλήπτη και στέλνω παντού.
PS 2
Final Fantasy X Platinum Edition - 12 E
Kingdom Hearts Platinum Edition - 15 E
Warhammer 40000K: Fire Warrior - 9 E
Tomb Raider Anniversary - 20 E
ICO - 10 E
Atelier Iris 2: The Azoth of Destiny - 12 E
XBOX
Colin MC RAE Rally 2005 - 4 E
PC
Runaway - 10 E
Undying CD MEDIA COLLECTOR'S - 9 E
Dawn of War - 13 E
Baldur's Gate 2: Shadows of Amn - 12 E
Duke Nukem Kill: Kill-Aton Collection 16 E (περιλάμβάνει τα Duke Nukem 3D,Plutonium Pak,Duke It Out In DC,Duke!Zone 2,Duke X-Treme,Duke 1&2) το κουτί και οι οδηγίες τις έχω αλλά άμεσα δεν μπορούν να σταλούν.
GBA
Castlevania Double Pack 14 E Ζελατινάτο
Τα παιχνίδια πωλούνται όλα μαζί ή χωριστά.Με την αγορά όλων των παιχνιδιών επωφελείστε από την δωρεάν διάθεση των παρακάτω PC τίτλων (τα μεγάααααλα κουτιά υπάρχουν αλλά άμεσα δεν μπορούν να σταλούν)
The Blackstone Chronicles
Network Q Rac Rally Championship
Quake
Commandos: Behind Enemy Lines
Myst
NBA Live 97
Air Warrior 3
Παρακαλώ μόνο σοβαρές προτάσεις.Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον παραλήπτη και στέλνω παντού.
Comment