Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sega Saturn

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sega Saturn

Πωλειται για Sega Saturn σε αριστη κατασταση το Street Fighter Zero 3 (JP). Eιναι ενα απο τα σπανια παιχνιδια για το Saturn και επισης απο τα τελευταια που κυκλοφορησαν(05 Αυγουστου 1999).Προκειται μια απο τις καλυτερες μεταφορες απο τα arcade ξεπερνωντας αυτη του Dreamcast.Το παιχνιδι θελει την 4ΜΒ RAM για να παιξει.Επειδη αυτη τη στιγμη εχω μονο Ιαπωνικο Saturn, δεν ξερω αμα ειναι συμβατο με Action replay 4MB σε ευρωπαικη κονσολα(Οπoιος γνωριζει ας μου πει σχετικα για την συμβατοτητα).

Τιμη: 70 ευρω.

Για πληροφοριες στειλτε πμ.

Καλό το παιχνίδι, φαρμάκι η τιμή σου. Αν ήσουν χαμηλότερα θα το σκεφτόμουνα σοβαρά.
    Insert Coin

Comment

Ναι, παίζει και σε ευρωπαϊκή κονσόλα με action replay 4mb!
      Όντως υψηλή η τιμή αλλά σίγουρα δικαιολογημένη. Εδώ με ένα φίλο το ψάχναμε να το.... κατεβάσουμε(!) και δεν το βρίσκαμε!
      The illusion of free will is an illusion.

Comment

<div class='quotetop'>(Jedah &#064; Aug 7 2008, 01&#58;48 AM) [snapback]34825[/snapback]</div>
        Καλό το παιχνίδι, φαρμάκι η τιμή σου. Αν ήσουν χαμηλότερα θα το σκεφτόμουνα σοβαρά.
        [/b]
        To ξερω οτι ειναι φαρμακι αλλα σκεψου και εγω το πηρα στα 110 ευρω. Εψαχνα για φθηνοτερη τιμη αλλα δεν υπηρχε εκεινη την περιοδο.

Comment

Working...
        X