Announcement

Collapse
No announcement yet.

Viva Pinata

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Viva Pinata

Ζητειται ο εν λογω τιτλος στην εκδοση με την πλαστικη, ελαστικη επικαλυψη που θυμιζει...σαλιαρα μωρου! Οποιος ενδιαφερεται να πουλησει μπορει να στειλει πμ.Σε καλη κατασταση παρακαλω.

Ευχαριστω
    <div align="center">

"Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

Ζητειται ο εν λογω τιτλος στην εκδοση με την πλαστικη, ελαστικη επικαλυψη που θυμιζει...σαλιαρα μωρου&#33; Οποιος ενδιαφερεται να πουλησει μπορει να στειλει πμ.Σε καλη κατασταση παρακαλω.

Ευχαριστω
    [/b]

Σε ενδιαφέρει να σου ΧΑΡΙΣΩ την έκδοση που είναι μόνο το DVD χωρίς θήκη,από το bundle?
    Originally posted by Raf
    Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Σε ενδιαφέρει να σου ΧΑΡΙΣΩ την έκδοση που είναι μόνο το DVD χωρίς θήκη,από το bundle?
      [/b]
      Nα σαι καλα κουκλε μου αλλα το θελω για δωρακι για την κοπελα μου .Δωσε το σε καποιον που θα θελει να παιξει τον τιτλο, παντως εκτιμω βαθυτατα την προσφορα σου φιλε μου.
      <div align="center">

Comment

Nα σαι καλα κουκλε μου αλλα το θελω για δωρακι για την κοπελα μου .Δωσε το σε καποιον που θα θελει να παιξει τον τιτλο, παντως εκτιμω βαθυτατα την προσφορα σου φιλε μου.
        [/b]
        Ok...όποιος θέλει...ΠΜ.
        Originally posted by Raf
        Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Mods βρηκα αυτο που εψαχνα, κλειδωστε το pls.
          <div align="center">

Comment

Working...
          X