Announcement

Collapse
No announcement yet.

Κονε ζητειται με μεταλλου.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Κονε ζητειται με μεταλλου.

Λοιπον οπως λεει και ο τιτλος ζητειται κονε με γκομενα μεταλλου που κυριως να ακουει Manowar.Οχι ομως να ακουει απλα αλλα να εχει ορκιστει.Γιατι με τις γκομενες εδω δε γινεται.Πολυ ροζ χρωμα και αναγουλιαζω.Αλλα χαρακτηριστικα ειναι να κανει συχνα μπανιο(δε παλευεται αλλιως)και να απεχει απο ιδιαιτερες πανυγηριτζιδικες εκδηλωσεις(aka χορευει στα club).Eπισης στο ντυσιμο και συμπεριφορα να εχει τη γνωστη σταση "True metal people wanna rock not pose Wearin' jeans and leather, not cracker jack clothes".

Απο πολη τωρα να ειναι βορειοελλαδιτισα για να ειμαστε κοντα,οχι ομως σερραια,γιατι ειναι γνωστο το ρητο "φτιαξτα με σερραια να πηδαει ολη η παρεα".Βεβαια στη δικια μου παρεα εχουν να αγγιξουν γκομενα απο τοτε που τους λαδωσε η νονα τους και ειναι nerds τελειως οποτε δε κινδυνευω.Ας ειναι και απο Σερρες λοιπον.

Η εμφανιση δε με ενδιαφερει ιδιαιτερα καθως και εγω δεν ειμαι κανας DjSolid αλλα να μην ειναι και κανα boss στο Resistance 182 κιλα.Χαλαρα πραγματα.

Ο συμφορουμιτης που θα κανει το κονε θα παρει τη μιζα του εννοειται.Και ανταλλαγες γινονται δεκτες.Τωρα αν ειμαστε τυχεροι και μπει μονη της στο φορουμ η υποψηφια ακομα καλυτερα αλλα δυσκολο.

Παρακαλουνται οι Mods να κλειδωσουν ΑΜΕΣΑ το topic αλλα να μη το σβησουν.

Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Με αποφαση των admins, το topic θα παραμεινει ανοιχτο για συζητηση και διευκρινησεις σχετικα με την αγγελια.
    Ευχαριστω.
    Do a barrel roll!

Comment

Απο πολη τωρα να ειναι βορειοελλαδιτισα για να ειμαστε κοντα,οχι ομως σερραια,γιατι ειναι γνωστο το ρητο "φτιαξτα με σερραια να πηδαει ολη η παρεα"

Οι αλιβεριώτισσες να δεις.

Comment

Comment

Το πιο καφρικό ala "ραντεβού στα Τυφλά" θέμα που έκανε ποτέ δικός μας ! χαχαχαχαχαχαχαχα !!!

Σερραίες καλούτσικες είναι, αλλά δεν σου κάνουν γιατί είναι καγκουράκια και ελληναράδες(δηλαδή αποκαλώ έτσι αυτούς που ακούνε μόνο Ελληνικά και τσιφτετέλια και τα συναφή...).
          sigpic

Comment

Εχω μια μεταχειρισμενη. Mισο λεπτο να τη ν φουσκωσω

Ετοιμη

Για εντυπωσεις ρωτα τα γνωστα παιδια. Αποσο ξερω εμειναν ικανοποιημενοι ολοι
            " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

Ofeilw na omologisw oti h kopelia pou mas eixe dwsei o Scatman einai AA+ poiothta kai me antoxes oxi asteia!!
              Exoume meinei oloi ikanopoihmenoi edw kai mporeis na thn valeis nakousei oso metal theleis, kouventa den tha pei!
              Ante megeia sou
              "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
              But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
              Kindred, this blade and I.
              "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
              Greek Gaming Videos
              Greek Final Fantasy Forum

Comment

Σιγα μη βαλω εγω τον Μεγα Αλεξανδρο μεσα σε πλαστικο που το εχουν βαλει αλλα 82 ατομα.Ντροπη σας.
                Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

6942276368 - Τίνα 25 χρονών, ακούει "μέταλ" (Nightwish, Lacuna Coil και τα συναφή) και λίγο "gothic" (Nightwish, Lacuna Coil κτλ) και σπουδάζει θεατρολογία στη Δράμα. Έχει τατουάζ ασπρόμαυρη-νεράιδα-πάνω-σε-ένα-μισοφέγγαρο πάνω από το αριστερό κωλομέρι. Της αρέσουν: η ζωγραφική, τα ξίδια, τα κρουασανάκια με γέμιση πραλίνας φουντουκιού και να βλέπει τον εαυτό της στον καθρεύτη όταν τραγουδάει Arch Enemy.

Comment

Ειναι σωστο το νουμερο; πηρα και με εβρισε ενας.
                    Do a barrel roll!

Comment

Αυτος ειναι σωστος γιουζερ.Thanks ρε Ferryman,αυτο για τα κρουασανακια με προβληματισε λιγο αλλα κανεις δεν ειναι τελειος.

ακούει "μέταλ" (Nightwish, Lacuna Coil και τα συναφή) και λίγο "gothic" (Nightwish, Lacuna Coil κτλ)

OMG Epic.

Ramp γιατι πηρες δλδ??Να μου φας τη γκομενα;Θα φας τη σκονη μου.Ειμαι πιο κοντα και εχω αβανταζ.
                      Ground_Zero:

Comment

Φυσικά. Ίσως να ήταν αυτή βασικά (έχει λίγο μπάσα φωνή). Συνεννοείται μόνο με πραγματικούς metalheads

Comment

Αχαχαχαχχαχαχαχα

Έπος ρεεεε !:whip::whip::whip:

Azrael αυτα που έγραψες σαν αγγελία είναι καλύτερα κι από τα Ομηρικά Έπη !
                          sigpic

Comment

Από ότι κατάλαβα ζητάμε κάτι τέτοιο...

Αν οι Manowar είναι απαιραίτητο κριτήριο δύσκολα θα βρεις κάτι όπως το από πάνω.Ίσως σε +120 κίλα όποτε φτάνουμε τα 182 περίπου.

Το κακό είναι πως και να βρεις την 182άρα το πιο πιθανόν είναι να έχει βγάλει πουλί από την αντρίλα των Manowar...

Comment

Έτσι όπως τη βλέπω τη τύπισσα, πάνω από μια φορά σεχ τη βδομάδα δύσκολα θα βγάζει κανείς μαζί της. Αν δε παρουσίαζε μερικές...ιδιαιτερότητες, θα σου πρότεινα να σκεφτείς σοβαρά τη κούκλα του Scatman.
                              There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                              Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Working...
                              X