Announcement

Collapse
No announcement yet.

[Ζήτηση]Κονσόλα PS3

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Chief
    replied
    Έλα εξυπνάδες...προφανώς το prologue εννοεί..

Leave a comment:

• straier
    replied
    Η καλύτερη ευκαιρία, αλλά θέλω να ξεφορτωθώ τα PES 09 και Gran Turismo 5. όποιος τα θέλει ας μου μιλήσει ένα PM και ευχαρίστως του τα πουλάω το καθένα μόνο 5 ευρώ.
    Στη θέση σου θα πουλούσα το Gran Turismo 5 πάνω από 500 ευρώ.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Τόσο δίνω στις εμπορίλες αυτές.

Χαλάρωσε.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Βρήκα

PS3 Slim με απόδειξη αγοράς, δώρο PES 09, Saints Row I και Gran Turismo 5 όλα αυτά 250 ευρώ. Η καλύτερη ευκαιρία, αλλά θέλω να ξεφορτωθώ τα PES 09 και Gran Turismo 5. όποιος τα θέλει ας μου μιλήσει ένα PM και ευχαρίστως του τα πουλάω το καθένα μόνο 5 ευρώ. Τόσο δίνω στις εμπορίλες αυτές.

Οπότε κλείστε την αγγελία αυτή.

Ευχαριστώ πολύ πάντως !

Leave a comment:

• Cpl_Shephard
    replied
    * ακυρο *

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Ένα είναι το μαγαζί:

Ηλεκτρονικά & Περιφερειακά είδη στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Βρείτε το ps4, ps5 , xbox gadgets σε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων

Διάλεξε το πακέτο που θέλεις, πάρε ένα τηλέφωνο και αγόρασέ την. Τα έξοδα αποστολής από ότι ξέρω είναι 7€.

Το καλύτερο πακέτο του μαγαζιού ΙΜΟ είναι αυτό των 40GB με Sixaxis (παλιό μοντέλο, το χοντρό) με 220€. PS3 ολοκαίνουριο με 220€ δύσκολα βρίσκεις.

Leave a comment:

• 丹野
    started a topic [Ζήτηση]Κονσόλα PS3

[Ζήτηση]Κονσόλα PS3

Ζητώ είτε slim είτε κανονική κονσόλα PS3 σε πολύ καλή τιμή... Τιμή συζητήσιμη.

Τόπος όπου ζω: Θεσσαλονίκη
    Τρόπος επικοινωνίας: sniper_jones@hotmail.com ( MSN ) + 6946508982 ( κινητό τηλέφωνο μου. Στείλτε όμως sms )

Ευχαριστώ πολύ

Υ.Γ.: Αν ξέρετε κάποιο παιδί να μου το πουλήσει σε πολύ καλή τιμή πείτε το μου...
Working...
X