Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ελα ρε τωρα, τι περιμενεις; Να βγει και να παραδεχτει την χαζομαρα του;
Εδω δεν μπαινει καν στον κοπο να μου απαντησει σε αυτα που του λεω, θελεις να μαθουμε και ποιος δυσμοιρος ανθρωπακος ξοδεψε το χαρτζιλικακι του για αυτα τα σκουπιδια;
Και σιγα μην πουληθηκε στην τελικη, στο γαλατικο χωριο αυτο το λεγαν "Τακτικη υποχωρηση των Ρωμαιων με το συστημα "Λαγος""...
Ελπιζω να μην φταιει απλα το γεγονος οτι ο nikolaras ειναι απο αλλο forum και πεταχτηκες απο την αρχη να υπερασπιστεις το κοροιδο που θα το αγοραζε,Solid.Σε καμια περιπτωση δεν λεω οτι ειναι σωστο αυτο που κανει αλλα οταν ο Altair εψαχνε επισης για κοροιδο και τελικα αυτο βρεθηκε,δεν θυμαμαι να ειπες τιποτα.Και μετα δηλωσε κιολας οτι το εδωσε 30 ενω του ειχαν πει οτι καινουργιο πωλειται στα 20.
Ελπιζω να μην φταιει απλα το γεγονος οτι ο nikolaras ειναι απο αλλο forum και πεταχτηκες απο την αρχη να υπερασπιστεις το κοροιδο που θα το αγοραζε,Solid.Σε καμια περιπτωση δεν λεω οτι ειναι σωστο αυτο που κανει αλλα οταν ο Altair εψαχνε επισης για κοροιδο και τελικα αυτο βρεθηκε,δεν θυμαμαι να ειπες τιποτα.Και μετα δηλωσε κιολας οτι το εδωσε 30 ενω του ειχαν πει οτι καινουργιο πωλειται στα 20.
Γιατί τον Altair που δεν έβαζε τιμή στο πιο φτηνό παιχνίδι του κόσμου (MGS3) δεν τον κράξαμε; Το είπε και ο solid, κορόιδα αλλού, σε αυτό το forum ξέρουμε τι μας γίνετε. Και ρίχνουμε και 2 μπαλάκια στον βάζελο για να έχουν να κλαίνε....
Wow...ok.
Οταν εγινε αυτο το πραγμα εαν δεν απατομαι, αφορουσε ενα παιχνιδι (το MGS3 σε Tin Box) το οποιο οντως το πουλουσε ο Altair 30. Προσωπικα στην Θεσσαλονικη δεν ειχα δει ποτε αυτη την εκδοση (τωρα την βλεπω στα Media Markt και την εχουν ακομα κι αυτοι 25-30 ευρω αν δεν απατομαι). Και δεν μιλαμε για ενα παιχνιδι ουτε σκουπιδι, ουτε αχρηστο ουτε ασχημο. Μιλαμε για εναν ΚΑΛΟ τιτλο.
Το αν ειχε καπου αλλου 20 ευρω το παιχνιδι καινουργιο ηταν περα απο τις γνωσεις μου, αλλα η τιμη του δεν ηταν τελειως παραλογη κατ'εμε. Θυμαμαι βεβαια οτι ειχε γινει θεμα, αλλα προσωπικα δεν θυμαμαι να βγηκα και να υπερασπιστικα καποιον τοτε.
Επισης ειλικρινα, και με πασα σοβαροτητα, δεν με ενδιαφερει καθολου απο πού ειναι ο οποιοσδηποτε. Αν ειναι ποτε δυνατον, δεν εχω δωσει ποτε τετοια δειγματα. Καθενας χαρακτηριζεται απο τις πραξεις του και τα λεγομενα του. Μακαρι να ειμασταν NeoGaf και να ειχαμε ολη την ελληνικη gaming κοινωντητα στο φορουμ μας ή να υπηρχε ενα τετοιο φορουμ που να ειμαστε τελος παντων ολοι μαζι. Ουτε που με νοιαζει τι εχει ο ενας και ο αλλος.
Οταν ομως μιλαμε για μια εμφανη προσπαθεια καποιου να πουλησει φυκια για μεταξωτες κορδελες, ε τοτε να με συγχωρειτε αλλα δε φταιω εγω. Ο Altair ακομα κι αν ειχε δολο, το πολυ πολυ να εβγαζε ενα 10αρικο παραπανω. ΟΚ, δεν ειναι ωραιο, αλλα δεν ειναι και το ιδιο με το να βαζεις μια αγγελια εντελως αοριστη στην αρχη και μετα, αφοτου πεσουν οι μασκες, να καταλαβαινει ο κοσμος οτι αυτο που εσυ πουλας 80 ευρω ουσιαστικα κοστιζει 20. Μην τρελαθουμε κιολας!
Και για να δεις τι εννοω, θα σου ξαναπω το τι αγορασα εγω απο τον Rafael.
Συνολο 75 ευρω και ο Rafa μου καλυπτει ΚΑΙ τα εξοδα αποστολης.
Επισης μια ψακτικη σε μαγαζια με μεταχειρισμενα στην Θεσσαλονικη και μερικα sites και forums στο ιντερνετ αποδικνυουν οτι καπου εκει κυμμαινονται οι τιμες αυτων των προϊοντων. Πολλες φορες και χαμηλοτερα.
Και επιτελους, μιλαμε για λογικη και οχι για υπερασπιση. Ο ιδιος ο Νικολαρας βγηκε στο shoutbox ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΥ και ειπε οτι πουλαει Cube. Του λεω ποσο; Μου λεει ενα 20ΡΙΚΟ!!!!!!!! Αλλιως λεει μαλλον ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΩ! Ε του λεω κι εγω, δωστο σε κανεναν για τα Χριστουγεννα αν ειναι να το πεταξεις ρε συ...
Μετα βγαινει η εν λογω αγγελια. Και μαθαινουμε περι τεινος προκειται. Ε δεν ειναι προκλητικο αυτο το πραγμα;
Τελος παντων, ο καθενας κρινεται αναλογως με τις πραξεις του και τα λεγομενα του. Ουτε δικηγορο χρειαζεται κανεις, ουτε τιποτα. Αλλα καλο θα ειναι τις επομενες φορες που θα γινεται κατι τετοιο, να υπαρχει και η σχετικη κοινη λογικη.
Comment