Announcement

Collapse
No announcement yet.

Αnime

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Grimmtak
    replied
    Με κατέστρεψε... ούτε στο FMA Brotherhood τέτοιο κλάμα....

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Akomh ena poiotiko epeisodio sto HxH.
    Telos ARC epishs.
    Katholou Intro, xreiasthkame xartomanthla.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Meruem.ΠΟΣΟ ΘΕΟΣ!!!

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Meruem disagrees

Leave a comment:

• straier
    replied
    Tha sas roufiksw to chakra oso poio arga mporw kai oso tha to kanw tha sas pw kai mia wraia istoria thelete den thete.
    Αυτό το κάνουν όλοι οι κακοί.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Eiste oi monadikoi anthrwpoi pou mporoun na mou kanoun kako!
    Alla den tha sas skotwsw!
    Tha sas roufiksw to chakra oso poio arga mporw kai oso tha to kanw tha sas pw kai mia wraia istoria thelete den thete.

SURE!!!

Kai meta o Madara eftyse to kreas pou eixe dagwsei apo ton Hashirama kai....
    Den kserw exw shkwsei ta xeria pshla edw ka para poly kairo gia na niazomai twra

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Kishimoto πες μας τι παιρνεις. Τα εχεις πιει ολα αρχηγε Btw

ok περαν ολων των αλλων πως γινεται αφου ο madara θυσιασε το ματι του μετα να το κανει rinnengan...
    Παντως για να πω και κατι καλο, συμφωνω με τον Altair, το anime μετα το filler arc αποδιδει τα γεγονοτα παρα πολυ ωραια. Δεν ξερω το παρακολουθω πολυ ευχαριστα παροτι ξερω ποσο failαρει το σεναριο...

Leave a comment:

• Altair
    replied
    3 επεισόδια για να κάνω catch up στο Naruto.Σπέρνει.

Leave a comment:

• kakashi_gr
    replied
    ωραιο αφιερωμα για το ελληνικο dragonball (ΠΑΝΤΑ για τα ελληνικα δεδομενα οσον αφορα τα αφιερωματα).
    ο τυπος βρηκε μεχρι και αρκετους ηθοποιους που κανανε τοτε τις φωνες με μπολικο παρασκηνιο με το τι επαιζε τοτε με τις μεταγλωτισεις.

Leave a comment:

• NickTG
    replied
    Originally posted by Ground_zero View Post
    Easily beter in every aspect:

Χαλαρά επίπεδα καλύτερη του Luffy.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Originally posted by nooto View Post
    Χαχαχαχαχα ground, να δεις που ετσι οπως παει θα βγει και καποιος που θα χειραγωγει τον μπαφο Το τελευταιο τευχος ηταν αθλιο, δηλαδη οκ στο τελος θα γινει και ο madara καλος...

Η μπουνια που εβαλε ο kakashi ειναι απο τα πιο epic scenes που εχω δει σε animations παντως. Ειχα φορτιστει τοσο πολυ με τους celestial dragons (το ειχε χτισει ωραια ο oda σε πολλα τευχη) που οταν την εσκασε ο luffy πραγματικα πηδαγα σαν τρελος.
    Κι εγώ το ίδιο.Έλεγα τώρα θα του τη ρίξει,τώρα θα του τη ρίξει.Όταν του την έσκασε έκανα χειρονομίες στην οθόνη από τη χαρά μου και τον έβριζα τον Celestial Dragon.Πάρτα,έτσι κλπ κλπ.Από τις αγαπημένες μου σκηνές σε anime.Δεν έχει σημασία αν ήταν αδύναμη,σημασία έχει η κίνηση.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Easily beter in every aspect:

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Χαχαχαχαχα ground, να δεις που ετσι οπως παει θα βγει και καποιος που θα χειραγωγει τον μπαφο Το τελευταιο τευχος ηταν αθλιο, δηλαδη οκ στο τελος θα γινει και ο madara καλος...

Η μπουνια που εβαλε ο kakashi ειναι απο τα πιο epic scenes που εχω δει σε animations παντως. Ειχα φορτιστει τοσο πολυ με τους celestial dragons (το ειχε χτισει ωραια ο oda σε πολλα τευχη) που οταν την εσκασε ο luffy πραγματικα πηδαγα σαν τρελος.

Leave a comment:

• kakashi_gr
    replied
    δε το εβαλα για τη δυναμη του luffy αλλα για το "justice punch" σκηνικο.
    και το one piece ειναι τιγκα σε τετοια σκηνικα και οχι μονο απο τον luffy.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Poly weak afth h mpounia sto one piece apo tis xeiroteres pou exw dei.

Leave a comment:

Working...
X