Announcement
Collapse
No announcement yet.
Αnime
Collapse
X
-
αυτος o παιχτης πρεπει να βλεπει kuroko no basket
και για οσους δε καταλαβαν τι παιζει, το original ειναι στο spoiler
UPDATE: μια πρωτη ματια απο τη live action ταινια του attack on titan
Leave a comment:
-
o spiral zetsu ειναι...αυτος ο artificial human που δημιουργησε ο madara απο τα cells του hashirama που μαζι με τον white zetsu κουβαλουν την θεληση του madara, ειναι ο ιδιος που ενωθηκε με τον obito (και εκανε ενα 14χρονο αγορι να μοιαζει ενηλικας στο υψος:troll
spoilers
στο σημερινο chapter εβγαλε και το shinsshusetsu την επιθεση του hashirama σε μικροτερη κλιματα βεβαια εδω (που εισαι ρε netero να τους pwnareis ολους που σου αντιγραφουν τις τεχνικες
)
Leave a comment:
-
Entaksei twra really....... Mporei kapoios na mou eksigisei poios sto dialo einai aftos o kainourios giati exw arxisei na ta pernw me tis malakies tou Kishimoto pou vgazei pragmata apo ton kwlo tou.
Leave a comment:
-
For the King!For the King!For the King!For the King!For the King!For the King!For the King!For the King!For the King!For the King!For the King!For the King!For the King!For the King!For the King!
Όποιος είδε το τελευταίο ΗΧΗ ξέρει.
Leave a comment:
-
Megalytera hype moments apo HxH den kserw se kanena anime, to vazw polla epipeda panw apo OP kai to Brotherhood poio panw apo HxH IMO panta.
Leave a comment:
-
ε νομιζω οτι ειναι αδικο γινεται συγκριση σε ενα manga που ολοκληρωθηκε σε 108 chapters με ενα αλλο που εχει φτασει τα 734 και μαλλον θα ξεπερασει τα 1000 οπως παει, το fma (το οποιο ειχε και απιστευτο ending) ειναι εκ τους ασφαλους ποιο ''συνεπης'' γιατι ειναι ποιο ''μαζεμενο'', to hxh ειναι τοπ και αυτο αλλα θα το εβαζα μια ανασα ποιο κατω απο το one piece το οποιο καλυπτει μια τεραστια γκαμα συναισθηματων στον θεατη που δυσκολα βρισκεις αλλου, επισης τα ''hype moments του'' δεν εχουν αντιπαλο στη κατηγορια
Leave a comment:
-
Όντως το Punk hazard με κούρασε κι εμένα.Συμφωνώ με ground ότι το μόνο που το ξεπερνάει το One Piece είναι το ΗΧΗ.Το FMAB αν και μου άρεσε αρκετά,δεν το βάζω πάνω από ΟΡ.Το βάζω στα ίδια επίπεδα.
Leave a comment:
-
στο one piece ειναι καλα μεχρι και τα fillers, απλα εχει απιστευτα πολλα flashbacks ωρες ωρες, και το punk hazard arc ειχε ασχημo pacing
Leave a comment:
-
Entaksei to OP vrisketai se allo epipedo.
Apo kathara Shounen anime mono to HxH kai to Fullmetal Alchemist to ksepernane.
Leave a comment:
-
"Τα δε Sabondy Archipelago και War Arcs ηταν απο τα καλυτερα που εχω δει ποτε σε animation"
Συμφωνώ 100%.Μετά το Punk hazard έχει ένα μικρό filler arc 3 επεισοδίων που έχει θέμα την κακομεταχείριση ζώων.Πολύ ωραία επεισόδια και ταιριάζουν πάρα πολύ με τα υπόλοιπα.Αν δεν μου είχαν πει τι γίνεται στο μάνγκα δε θα το έψαχνα να δω αν είναι φίλλερ ή όχι.
Leave a comment:
-
Κοιταχτε, για τους naruto manga readers αλλα και γενικοτερα για τον κοσμο που ασχολειται με τα manga (δεδομενης και της εμπορικοτητας της σειρας), η αποκαλυψη του ανθρωπου με τη μασκα ηταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σημαντικη στιγμη (με τα σεναρια επι χρονια να δινουν και να παιρνουν). Δεδομενης της επιλογης που εκανε ο Kishimoto, κατα τη γνωμη μου αιτιολογειται πολυ ανετα η απαξιωση που υπαρχει αυτη τη στιγμη για το Naruto (οχι μονο για τις τρυπες που δημιουργουνται στο παρελθον αλλα και για την τροπη που παιρνει το σεναριο στο μελλον). Αν αναλογιστει κανεις οτι ολο το δευτερο μερος χτιζεται γυρω απο τον Tobi, ειναι πολυ λογικο ενας κακος χειρισμος στην αποκαλυψη της ταυτητας του να γκρεμισει ολο το συνολο.Διαφωνώ με όλους ακόμη και με τον Altair(στο ότι δεν είναι ποιοτική η σειρά).Μετά την παρουσίαση του obito στο anime έτσι όπως την είδα πραγματικά δεν απορώ για τίποτα.
@Αltair, αυτο που λες οτι το ειχες καταλαβει, ολοι αυτο ειχαμε πει απο την αρχη και ειχαμε κανει τις ιδιες σκεψεις με σενα. Το θεμα ειναι οτι ο Kishimoto μεσω της ιστοριας πασχιζε να αποδειξει οτι δεν ισχυει κατι τετοιο (με ενα σωρο γεγονοτα που εχουμε πει και πιο πριν). Απλα στο τελος επελεξε να γινει μη αναμενομενος κανοντας το αναμενομενο...
@Παιχτη, αν δεν απορεις για τιποτα πλεον, αρχισε να απαντας στα τοσα ερωτηματα και τρυπες που εχουμε αναφερει κατα καιρους. Α και μην περιμενεις εξηγησεις στο manga, δεν υπαρχουν. Η μονη απαντηση που δινεται ειναι αυτη που ειπαν ο Ground και ο Vaynard, οτι οι Uchiha σε δυνατη συναισθηματικη φορτιση γινονται τρελοι...
Βtw στο anime η υλοποιηση κατα καιρους ειναι οντως πολυ καλη. Το τελευταιο επεισοδιο πχ και εγω το ευχαριστηθηκα (παροτι βεβαια δεν δινω πλεον καθολου βαση στο σεναριο). Απο κει και περα παροτι το soundtrack ειναι καταπληκτικο και παροτι οπως ειπα τα studios κατα καιρους δινουν φοβερα επεισοδια, θεωρω οτι η σειρα δεν ειναι καλη αν λαβει κανεις υποψην του το τρομερο σπασιμο στο pacing απο τα τεραστια και πολυ συχνα filler arcs και τα μεγαλα σκαμπανεβασματα στο animation..
Να πω τελος πως ειμαι στο τελευταιο arc (Punk Hazard) του one piece μια σειρα που σε σχεση με το Naruto ειναι η μερα με τη νυχτα. Οπως ειχε αναφερει ο Ground οντως εχει καποια προβληματα με το ποσο ''τραβανε'' καποια επεισοδια, αλλα περα απο αυτο μιλαμε για μια πραγματικα ποιοτικη και (το σημαντικοτερο) απιστευτα συνεπη ως προς το σεναριο σειρα. Μου αρεσει πολυ που ο Oda χρησιμοποιει καθε νησι για να πιασει και απο ενα κοινωνικο θεμα (ρατσισμο, ομοφυλοφυλια, δουλεια, κοινωνικες ανισοτητες, ταξικες διαφορες) ενω παραλληλα προσφερει και πολυ καλο χιουμορ, απιστευτο character development και τελος προχωραει την εξελιξη του κεντρικου σεναριου με απολυτα consistent τροπο. Τα δε Sabondy Archipelago και War Arcs ηταν απο τα καλυτερα που εχω δει ποτε σε animation.
Leave a comment:
-
Ti perimeneis na ekshgisoun peri Nagato kai giati den ton anagnwrisan, giati h seira den ekshgei tipote, h dinei hlithies ekshghseis opws to oti oi Uchiha trelenontai apo agaph.
Leave a comment:
Leave a comment: