11 στις 10 φορες περναω το opening για να μη χασω 1:30 λεπτο απο το χρονο μου καθε φορα που βλεπω το νεο επισοδειο μιας σειρας, αλλα καποιες σπανιες φορες κολλαω και το βλεπω σε καθε επισοδειο.
μια τετοια περιπτωση ειναι και το samurai flamenco.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Αnime
Collapse
X
-
Είδα πριν το Haiyore! Nyaruko-san!. Αυτό το anime έχει στοιχεία από το Call of Cthulhu του H. P. Lovecraft κι έχω πεθάνει στο γέλιο με την γκόμενα αυτή.
Στο laptop μου που την αράζω στο κρεβάτι βλέπω το Bakegyamon.
Leave a comment:
-
Kala me to HxH den yparxei kamia sygrish kai akomh den eginan ta 2 poio gamata pragmata sto arc...
To Naruto den kserw... dive me thn myth se adeia pisina, mono afto.
Leave a comment:
-
Δεν έχεις δει ΗΧΗ μάλλον.Μόλις είδα το επεισόδιο 101.Ρε φίλε,πραγματικά όσο προσχωράει γίνεται και καλύτερο.Κάθε φορά έχει ένα σωρό νέα πράγματα να δείξει.Ελπίζω μέχρι με το καλό τελειώσει το συγκεκριμένο Arc να συνεχιστεί το manga γιατί έχει πολύ ζουμί η υπόθεση.
Leave a comment:
-

Kala exw dei malakies kai malakies sth zwh mou, alla tag of war kai "heave hoooo!!!".....
I just have no words man........
Leave a comment:
-
ενα απο τα καλυτερα anime των τελευταιων ετων (steins gate) γινεται θεατρικο εργο.
και να μην ξεχασουμε και το μιουσικαλ του bleach
Leave a comment:
-
"kill la kill" win
επισης στο 3ο επισοδειο ειχαμε level up στη στολη (μικρυνε και στενεψε και αλλο
) και ειδαμε το επικοτερο bitch fight ever
πωρωση στο maximum, ζαχαρη στο μηδεν.
Leave a comment:
-
απο τη νεα anime σεζον ξεχωρισα και θα παρακολουθω μεταξυ των αλλων που ηδη τρεχουν:
1)kill la kill (με διαφορα το καλυτερο anime της σεζον και διαδοχος του attack on titan σε θεμα hype και πωρωσης
). απλα δειτε το.
2)coppelion (fallout, last of us φαση σε anime).
3)Yowamushi Pedal (shounen με ποδηλατα
).
4)samurai flamenco (kick ass φαση σε anime).
5)phi brain: season 3 (3η σεζον ενος anime με puzzle)
Leave a comment:
-
H malakia einai oti einai kai agmato maga re pousth dhladh afta pou kanoun oi masters opws afto pou ekane h Shigure shmera einai gamata, alla ta episkiazoun me useless fanservice
Leave a comment:
? ναι ναι αστα
Leave a comment: