Θα απαντήσω με ένα βίντεο
Announcement
Collapse
No announcement yet.
The Official Batman Thread
Collapse
X
-
Μετά τα Batman Begins & The Dark Knight οι υπόλοπες ταινίες του Σκοτεινού Ιππότη μοιάζουν με καρτούν.Έτσι πρέπει να είναι ο Batman.Σκοτεινός και να εμπνέει φόβο στους εχθρούς του με κάθε τρόπο,ένας από αυτούς είναι και η φωνή.Ρίξε βρυχηθμό παλικάρι μου και άσε τον Τitus να λέει.
Leave a comment:
-
Μια που μιλάμε για Μπάτμαν, να θέσω ένα θέμα. Ξαναείδα πρόσφατα το The Dark Knight και μου ξαναχτύπησε κάτι που είχα προσέξει και την πρώτη φορά - το πόσο υπερβολικά βρυχώταν ο Κρίστιαν Μπειλ όταν μιλούσε σα Μπάτμαν. Υπήρχε και στην πρώτη ταινία (ειδικά η ατάκα "Do I look like a cop?!) αλλά σε μικρότερο βαθμό, και ακουγόταν πολύ πιο φυσικό. Εδώ η προσπάθεια ήταν εμφανέστατη και το αποτέλεσμα μου φάνηκε πολύ βεβιασμένο, αν και καταλαβαίνω το λόγο που το έκαναν. Παρόλα αυτά η υπερβολή αυτή χάλασε μια κατά τα άλλα πολύ καλή ερμηνεία.
Discuss (?)
Leave a comment:
-
Ryu to vrika re
ps: ti mousikara re pousti mou
Leave a comment:
-
Pownage δε λες τίποτα.
Ο Joker από την άλλη φαίνεται να είναι πιο ψύχραιμος όταν τσαντίζεται.
Απλά πράγματα
Somari όπως λέει και στο σχόλιο: dark , beautiful, glamorous and above all sensual ;)
Leave a comment:
-
Και οπτικοακουστικά πολύ καλό και το intro... γενικά ενώ δεν είναι τόσο "pwnaro tous pantes Batman" οι ταινίες του Burton ήταν top από άποψη αισθητικής...
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Πάμε τώρα την υπέρτατη σκηνή!
Ο αθώος χοντρούλης στον κατανευριασμένο πιγκουίνο:
-I mean... uh... Killing sleeping children... Isn't that a little...
-NO! IT'S A LOT!!! (Αφού τον σκοτώσει)
ΧΑΧΑ! Ντάξει τι να λέμε τώρα!
Leave a comment:
-
The Official Batman Thread
Somari πως και avatar & siggy batman returns; Την είδες πάλι και πωρώθηκες;
Respect η ταινία, τέλεια ατμόσφαιρα!Tags: None
Leave a comment: