Announcement
Collapse
No announcement yet.
Spartacus: Gods of the Arena
Collapse
X
-
Βασικά μου το δώσανε κι επειδή βαριέμαι να το κατεβάζω,λέω να περιμένω να μου δώσουν κι αυτό.Τέλςο Φλεβάρη τελειώνει;Κομπλέ τότε.Θα λιώσω κάνα game μέχρι τότε ή θα δω καμιά ταινία,έχω μαζέψει μπόλικη σαπίλα.
-
Το άρχισες προχθές και το τελείωσες κιόλας? Δεν σάρεσε απότι φαίνεται ε?
Ελπίζω να το είδες στα 720p.
Γιατί να κανεις τέτοιο έγκλημα και να περιμένεις μέχρι τέλος του Φεβράρη? Είναι οδυνηρό μεν, αλλα συνάμα και γλυκό να περιμένεις να βγει το επόμενο επεισόδιο.
Leave a comment:
-
Μόλις τελείωσα με το Blood and Sand.Λέω να περιμένω να τελειώσει η season για να αρχίσω αυτό.
Leave a comment:
-
Μόλις είδα το πρώτο επεισόδιο. Τι να πω... EPIC! Με έπιασε το τρέμουλο μέχρι να τελειώσει. Πετυχημένο επεισόδιο.
Αλήθεια, δεν ασχολείται κανεις με αυτή την υπεροχη σειρά?
Leave a comment:
-
Μόλις κατέβασα το πρώτο επεισόδιο. Δεν θα το δω ακόμα, θα περιμένω μάλλον μέχρι αύριο-μεθαύριο να βγούν η Ελληνικοί υπότιτλοι για να το δω μαζί με τον ξάδερφο μου.
Leave a comment:
-
Εμ... Σε ξένο, άγνωστο κανάλι. Έχεις δορυφορική η κάτι? Το πρώτο season (το έχεις δει έτσι?) το έδειχνε το Starz σε HD (μάλλον ένα αρχιδατο κανάλι που πρέπει να πλήρωσης για να έχεις).
Leave a comment:
-
Spartacus: Gods of the Arena
Αύριο κυκλοφορεί το πρώτο επεισόδιο! Περιμένω πως και πως, και ας είναι και prequel, θέλω πολύ να δω πως ήταν κάποιοι χαραχτήρες.
Tags: None
Leave a comment: