Announcement

Collapse
No announcement yet.

Spartacus: Gods of the Arena

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Altair
    replied
    Βασικά μου το δώσανε κι επειδή βαριέμαι να το κατεβάζω,λέω να περιμένω να μου δώσουν κι αυτό.Τέλςο Φλεβάρη τελειώνει;Κομπλέ τότε.Θα λιώσω κάνα game μέχρι τότε ή θα δω καμιά ταινία,έχω μαζέψει μπόλικη σαπίλα.

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Το άρχισες προχθές και το τελείωσες κιόλας? Δεν σάρεσε απότι φαίνεται ε? Ελπίζω να το είδες στα 720p.

Γιατί να κανεις τέτοιο έγκλημα και να περιμένεις μέχρι τέλος του Φεβράρη? Είναι οδυνηρό μεν, αλλα συνάμα και γλυκό να περιμένεις να βγει το επόμενο επεισόδιο.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Μόλις τελείωσα με το Blood and Sand.Λέω να περιμένω να τελειώσει η season για να αρχίσω αυτό.

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Μόλις είδα το πρώτο επεισόδιο. Τι να πω... EPIC! Με έπιασε το τρέμουλο μέχρι να τελειώσει. Πετυχημένο επεισόδιο.

Αλήθεια, δεν ασχολείται κανεις με αυτή την υπεροχη σειρά?

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Μόλις κατέβασα το πρώτο επεισόδιο. Δεν θα το δω ακόμα, θα περιμένω μάλλον μέχρι αύριο-μεθαύριο να βγούν η Ελληνικοί υπότιτλοι για να το δω μαζί με τον ξάδερφο μου.

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Εμ... Σε ξένο, άγνωστο κανάλι. Έχεις δορυφορική η κάτι? Το πρώτο season (το έχεις δει έτσι?) το έδειχνε το Starz σε HD (μάλλον ένα αρχιδατο κανάλι που πρέπει να πλήρωσης για να έχεις).

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Τι ώρα το δείχνει ? Θέλω να δω τι φάση λέει για τον Σπάρτακο.

Leave a comment:

• Aion
    started a topic Spartacus: Gods of the Arena

Spartacus: Gods of the Arena

Αύριο κυκλοφορεί το πρώτο επεισόδιο! Περιμένω πως και πως, και ας είναι και prequel, θέλω πολύ να δω πως ήταν κάποιοι χαραχτήρες.
Working...
X