Announcement
Collapse
No announcement yet.
Game Of Thrones
Collapse
X
-
καλα λιγες ταινιες του Sean Bean να εχεις δει δε θελει και πολυ να αυτοspoileriaστεις για ολες τις υπολοιπες δουλειες του
Leave a comment:
-
Nooooooooooooooo! Μέχρι στιγμής την είχα γλυτώσει!Originally posted by Ramparter
Leave a comment:
-
Quote απο το ιδιο thread σε περσινο post:
Ρε για δες πως αλλαζουν οι καιροι. Τουλαχιστον ανεβασες τον πηχη, κατι ειναι κι αυτο.Originally posted by paixtis View PostΜια χαρά είναι και τα 480p.Αυτά είναι υπερβολές!Αχ αυτά τα graphic whores...
Οπως καταλαβαινεις εκανα πληρη ανασκοπηση του thread πριν απο λιγη ωρα και τελικα σαν να πιασε τοπο και με το παραπανω
.
Leave a comment:
-
Τελευταιος και καταιδρωμενος μπηκα κι εγω στο club. 3 μερες ηταν αρκετες για να δω ολα τα επεισοδια και τωρα περιμενω κι εγω τη συνεχεια σε 1 μηνα απο τωρα.
Δεν εχω να πω κατι ιδιαιτερο, μαλλον τα χετε πει ηδη ολα. Ευτυχως δεν πηρα χαμπαρι απο spoilers κτλ γιατι ποτε δεν εδωσα σημασια στα διαφορα animated gifs. Βεβαια ενα spoiler το φαγα και με το παραπανω και μαλιστα απο τουλαχιστον 2-3 ατομα (περι Ned ο λογος).
Προσωπικα δε βρισκω καποιο νοημα στο να ασχοληθω με τα βιβλια, οποτε θα περιμενω τη σειρα μιας και πιστευω πως ειναι παρα πολυ καλη η ολη παραγωγη (HBO - αυτο ξερουμε, αυτο εμπιστευομαστε) και πως θα με καλυψει και με το παραπανω.
Πλεον εχω καλομαθει και με τις σειρες και εχω να δω το οτιδηποτε σε SD απο οταν ημουν Ελλαδα. Προφανως και τα παντα σε HD ειναι καλυτερα, αλλα εδω πραγματικα ενιωσα πως επιασε τοπο η υψηλοτερη ποιοτητα και τα σχεδον 2gb ανα επεισοδιο.
Leave a comment:
Leave a comment: