Announcement

Collapse
No announcement yet.

Game Of Thrones

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• BigBOSS
    replied

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Ναι αυτο ηταν το μεγαλο προβλημα των 2 τελευταιων σαιζον γενικοτερα, το ιδιο το τελευταιο επεισοδιο ειχε αυτα και επιπλεον, οπως ειπε ο αλταιρ, κακο ρυθμο.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Τα plot points ήταν καλά. Τα γεγονότα, οι καταλήξεις των χαρακτήρων. Το πώς φτάσαμε εκεί είναι το πρόβλημα.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Ναι κι αυτη η σκηνη ηταν καλη, η δευτερη καλυτερη για μενα.

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Για γέλια όντως, από design. Από τα πιο anticlimatic φινάλε σειράς που 'χω δει στην ζωή μου. Κοντράρει στα ίσα HIMYM και Dexter.

Το μόνο που μ'άρεσε ήταν

η τελευταία σκηνή με τους 3 Στάρκς να αρχίζουν την καινούργια τους περιπέτεια.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Το δα ξανα το βραδυ, ειχε και τις καλες του στιγμες αλλα πραγματικα δε το στησαν καθολου καλα, ακομη και τα δυνατα του σημεια ειχαν αδυναμιες, αναφερομαι στη σκηνη Τζον, Ντανυ και Ντρογκο. Ο Τζον ανυπαρκτος διαδοχος, μαθαινουμε οτι εκτος οθονης τον πιασαν, οκ αυτοι ηταν στρατος αυτος γιατι μια φορα να πει "ειμαι Ταργκαριεν γαμω το στανιο μου, Ντρογκο απο σημερα ειμαι το αφεντικο σου" και να γονατισουν μπροστα του ολοι.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Κακό επεισόδιο,με κακό ρυθμό.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Για γέλια, όπως είπε κι ο Ραμπίδης. Κρίμα!

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Πως σας φάνηκε το φινάλε;

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Originally posted by Ramparter View Post
    Ξαναδιαβαζω τις πρωτες σελιδες του τοπικ κι εχει τοση ειρωνια το πραγμα. Γουσταρατε που το γκομενακι ειχε δρακους ε; Μου φαινεται απιστευτο παντως οτι πέρασαν 8 χρόνια από τοτε που άρχισε η σειρά...
    Εγώ έχω παρατηρήσει πως ό,τι τόσο παλιό ή παλιότερο κι αν διαβάσεις, από απόπειρα χιούμορ, memeing κτλ, ενεργοποιεί τα cringe reflexes.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Ξαναδιαβαζω τις πρωτες σελιδες του τοπικ κι εχει τοση ειρωνια το πραγμα. Γουσταρατε που το γκομενακι ειχε δρακους ε; Μου φαινεται απιστευτο παντως οτι πέρασαν 8 χρόνια από τοτε που άρχισε η σειρά...

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Originally posted by Raf View Post
    Όπως είπαμε είναι γενικώς προβληματική η πλοκή τις τελευταίες δύο σεζόν, οπότε συμφωνώ πως δεν αναδείχθηκε όπως έπρεπε. Απ' την άλλη, η σειρά έχει φτάσει σε τέτοιο επίπεδο μέινστριμ που τρώει πάρα πολύ hate, αλλά λίγοι με πείθουν πως έχουν στ' αλήθεια ξενερώσει με τη σειρά, εφόσον όλοι θα τη δούμε το συντομότερο δυνατό και θα πειραχτούμε πολύ από σπόιλερς.

Το διέψευσε ήδη, οπότε...
    Μπα εμεις που το βλεπουμε παρεα οι πιο πολλοι εχουμε ξενερωσει. Γουσταρουμε να το βλεπουμε αλλα περιμεναμε καλυτερα πραγματα. Δε θεωρω οτι τη κραζουν αδικα ή λογω μοδας, ειναι δεδεομενο οτι εχει χαθει η λογικη και ο λογος πια ειναι ξεκαθαρος: η θα στρωναν κωλο να γραψουν καλα 2-3 φουλ σαιζον ακομη να κλεισει σωστα ή βεβιασμενα οπως οπως να καταληξουν τους χαρακτηρες εκει που θελαν μεσα σε 13 επεισοδια το οποιο κι εγινε.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Όπως και να 'χει μετά το τέλος της σειράς θα ξεκινήσω το πρώτο βιβλίο και βλέπουμε.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Όπως είπαμε είναι γενικώς προβληματική η πλοκή τις τελευταίες δύο σεζόν, οπότε συμφωνώ πως δεν αναδείχθηκε όπως έπρεπε. Απ' την άλλη, η σειρά έχει φτάσει σε τέτοιο επίπεδο μέινστριμ που τρώει πάρα πολύ hate, αλλά λίγοι με πείθουν πως έχουν στ' αλήθεια ξενερώσει με τη σειρά, εφόσον όλοι θα τη δούμε το συντομότερο δυνατό και θα πειραχτούμε πολύ από σπόιλερς.

Νταξει η φημη ειναι αστεια και θα αποδειχθει στα επομενα δυο χρονια οτι ειναι μπαρουφα. Τπτ δεν εχει γραψει.
    Το διέψευσε ήδη, οπότε...
    Last edited by Chief; 14-05-2019, 12:39 PM.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Originally posted by Raf View Post
    Το τελευταίο βιβλίο (A Dance with Dragons) βγήκε το '11. Το επόμενο (Winds of Winter) δεν έχει καν ημερομηνία κυκλοφορίας ακόμα ενώ υπάρχει και το τελευταίο (A Dream of Spring) που δεν φαίνεται καν στον ορίζοντα. Ο Μάρτιν ο ίδιος είναι 80 χρονών, γι' αυτό λέω πως δεν θα το τελειώσει. Αλλά ακούγονται κάτι ευχάριστες φήμες πως τα 'χει ολοκληρώσει αλλά έκανε συμφωνία να κλείσει πρώτα η σειρά και μετά να τα βγάλει. Ακούγεται τρελό αλλά θέλω να το πιστέψω, γιατί είναι κρίμα να μην τελειώσει η σειρά όπως πρέπει.

Το τελευταίο επεισόδιο μου άρεσε πολύ. Ήταν η κλιμάκωση που ζητούσε η σειρά, και το μέιν τουίστ

Mad Queen

ήταν ιδανικά τραγικό.
    Ηταν αναμενομενο τουιστ που ειχε προλογηθει πολλες φορες αλλα δε με επεισαν οτι ηταν φυσικη συνεπεια του χαρακτηρα οπως τον ειχαν χτισει. Not like this.

Νταξει η φημη ειναι αστεια και θα αποδειχθει στα επομενα δυο χρονια οτι ειναι μπαρουφα. Τπτ δεν εχει γραψει.

Leave a comment:

Working...
X