Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ναι αυτο ηταν το μεγαλο προβλημα των 2 τελευταιων σαιζον γενικοτερα, το ιδιο το τελευταιο επεισοδιο ειχε αυτα και επιπλεον, οπως ειπε ο αλταιρ, κακο ρυθμο.
Το δα ξανα το βραδυ, ειχε και τις καλες του στιγμες αλλα πραγματικα δε το στησαν καθολου καλα, ακομη και τα δυνατα του σημεια ειχαν αδυναμιες, αναφερομαι στη σκηνη Τζον, Ντανυ και Ντρογκο. Ο Τζον ανυπαρκτος διαδοχος, μαθαινουμε οτι εκτος οθονης τον πιασαν, οκ αυτοι ηταν στρατος αυτος γιατι μια φορα να πει "ειμαι Ταργκαριεν γαμω το στανιο μου, Ντρογκο απο σημερα ειμαι το αφεντικο σου" και να γονατισουν μπροστα του ολοι.
Ξαναδιαβαζω τις πρωτες σελιδες του τοπικ κι εχει τοση ειρωνια το πραγμα. Γουσταρατε που το γκομενακι ειχε δρακους ε; Μου φαινεται απιστευτο παντως οτι πέρασαν 8 χρόνια από τοτε που άρχισε η σειρά...
Εγώ έχω παρατηρήσει πως ό,τι τόσο παλιό ή παλιότερο κι αν διαβάσεις, από απόπειρα χιούμορ, memeing κτλ, ενεργοποιεί τα cringe reflexes.
Ξαναδιαβαζω τις πρωτες σελιδες του τοπικ κι εχει τοση ειρωνια το πραγμα. Γουσταρατε που το γκομενακι ειχε δρακους ε; Μου φαινεται απιστευτο παντως οτι πέρασαν 8 χρόνια από τοτε που άρχισε η σειρά...
Όπως είπαμε είναι γενικώς προβληματική η πλοκή τις τελευταίες δύο σεζόν, οπότε συμφωνώ πως δεν αναδείχθηκε όπως έπρεπε. Απ' την άλλη, η σειρά έχει φτάσει σε τέτοιο επίπεδο μέινστριμ που τρώει πάρα πολύ hate, αλλά λίγοι με πείθουν πως έχουν στ' αλήθεια ξενερώσει με τη σειρά, εφόσον όλοι θα τη δούμε το συντομότερο δυνατό και θα πειραχτούμε πολύ από σπόιλερς.
Το διέψευσε ήδη, οπότε...
Μπα εμεις που το βλεπουμε παρεα οι πιο πολλοι εχουμε ξενερωσει. Γουσταρουμε να το βλεπουμε αλλα περιμεναμε καλυτερα πραγματα. Δε θεωρω οτι τη κραζουν αδικα ή λογω μοδας, ειναι δεδεομενο οτι εχει χαθει η λογικη και ο λογος πια ειναι ξεκαθαρος: η θα στρωναν κωλο να γραψουν καλα 2-3 φουλ σαιζον ακομη να κλεισει σωστα ή βεβιασμενα οπως οπως να καταληξουν τους χαρακτηρες εκει που θελαν μεσα σε 13 επεισοδια το οποιο κι εγινε.
Όπως είπαμε είναι γενικώς προβληματική η πλοκή τις τελευταίες δύο σεζόν, οπότε συμφωνώ πως δεν αναδείχθηκε όπως έπρεπε. Απ' την άλλη, η σειρά έχει φτάσει σε τέτοιο επίπεδο μέινστριμ που τρώει πάρα πολύ hate, αλλά λίγοι με πείθουν πως έχουν στ' αλήθεια ξενερώσει με τη σειρά, εφόσον όλοι θα τη δούμε το συντομότερο δυνατό και θα πειραχτούμε πολύ από σπόιλερς.
Νταξει η φημη ειναι αστεια και θα αποδειχθει στα επομενα δυο χρονια οτι ειναι μπαρουφα. Τπτ δεν εχει γραψει.
Το τελευταίο βιβλίο (A Dance with Dragons) βγήκε το '11. Το επόμενο (Winds of Winter) δεν έχει καν ημερομηνία κυκλοφορίας ακόμα ενώ υπάρχει και το τελευταίο (A Dream of Spring) που δεν φαίνεται καν στον ορίζοντα. Ο Μάρτιν ο ίδιος είναι 80 χρονών, γι' αυτό λέω πως δεν θα το τελειώσει. Αλλά ακούγονται κάτι ευχάριστες φήμες πως τα 'χει ολοκληρώσει αλλά έκανε συμφωνία να κλείσει πρώτα η σειρά και μετά να τα βγάλει. Ακούγεται τρελό αλλά θέλω να το πιστέψω, γιατί είναι κρίμα να μην τελειώσει η σειρά όπως πρέπει.
Το τελευταίο επεισόδιο μου άρεσε πολύ. Ήταν η κλιμάκωση που ζητούσε η σειρά, και το μέιν τουίστ
Mad Queen
ήταν ιδανικά τραγικό.
Ηταν αναμενομενο τουιστ που ειχε προλογηθει πολλες φορες αλλα δε με επεισαν οτι ηταν φυσικη συνεπεια του χαρακτηρα οπως τον ειχαν χτισει. Not like this.
Νταξει η φημη ειναι αστεια και θα αποδειχθει στα επομενα δυο χρονια οτι ειναι μπαρουφα. Τπτ δεν εχει γραψει.
Leave a comment: