Announcement
Collapse
No announcement yet.
Game Of Thrones
Collapse
X
-
Ένα ΙΣΤΟΡΙΚΟ έργο

Από πού να αρχίσεις?
Από το βασιλιά των τσιγγάνων? Το φοροφυγά? Τον καμμένο που τσακωθήκανε στα πρόβατα? Τη Στέλλα? Τον έμπορα?
Το ΦΑΝΤΑΡΟ που πήγε πιο μακριά απ'τον Έβρο για τη ντροπή και μέθυσε και βγήκε λιποτάκτης και δεν τον αφήναν να μπει στη μονάδα???
Leave a comment:
-
Entaksei xalara apo ta kalytera pragmata pou exw akousei pote apo ellhna sto internet!
Respect!
Leave a comment:
-
Τέρμα, αυτό ήταν, το λήγουμε, 1000 φορές καλύτερο από την κανονική αφήγηση
Leave a comment:
-
Το ξέρω ότι έχουν ξαναμπεί, αλλά η συζήτηση με ενέπνευσε.
You did it! No doggystyle tonight!
Leave a comment:
-
Έλα που έχει ζωντανεύσει το φόρουμ και παραπονιόμαστε! Μέχρι και ο Ραμπαρτέρ παίζει παιχνίδι και γράφει εντυπώσεις!
Leave a comment:
-
Ήταν ξεκάθαρο ότι δεν τον ήθελε στην αρχή και μετά από μερικούς βιασμούς τον ερωτεύτηκε!Φαντάσου τι μυαλό έχει δηλαδή!
Leave a comment:
-
Εδώ που τα λέμε με Game of Thrones δεδομένα δεν το λες ακριβώς βιασμό. Απλά ήταν λίγο άπειρο το παιδί και δεν ήξερε πολλά από σεξ...μόνο ό,τι είχε δει στις τσόντεςΔε τη πηδαγε, τη βιαζε και αυτη τον ερωτευτηκε, κλασσικη περιπτωση συνδρομου Στοκχολμης, η κοπελα εχει σοβαρα ψυχολογικα και θα πρεπει να της παρουν τη κηδεμονια των δρακων.
Leave a comment:
-
Όχι ρε αφού γουστάρονταν.Οκ η πρώτη φορά ίσως ήταν...μα καλά τι κάθομαι και αναλύω,πως πηδίοσαντο στη σειρά αυτή;Δράκοι ρε.
Leave a comment:
-
Δε τη πηδαγε, τη βιαζε και αυτη τον ερωτευτηκε, κλασσικη περιπτωση συνδρομου Στοκχολμης, η κοπελα εχει σοβαρα ψυχολογικα και θα πρεπει να της παρουν τη κηδεμονια των δρακων.Originally posted by Altair View PostΕγώ πάντως,γουστάρω Καλήσι για 3 λόγους.Είναι ωραίο γκομενάκι,έχει δράκους και την πήδαγε ο Καλ Ντρόγκο,ο καλύτερος χαρακτήρας μαζί με Όμπερυν και Τύριον.
Παντως μ αρεσε η ατακα περι ελευθεριας.
Leave a comment:
-
Τι θέλετε να κάνει δηλαδή; Να αφήνει τους δράκους να σκοτώνουν όποιον βρουν;
Επίσης μην έχετε και πολλές απαιτήσεις, η κοπέλα δεν είχε και τα καλύτερα παιδικά χρόνια άλλωστε μην ξεχνάτε πως όταν γεννιόταν ένας Ταργκάρυεν οι θεοί ρίχναν ένα νόμισμα για το αν θα είναι τρελός ή όχι. Δε ξέρουμε τι έτυχε στην περίπτωσή της.
Για να μην πω και το άλλο. Δηλαδή ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος που έχουμε εμείς είναι καλύτεροι;
Εγώ στεναχωρήθηκα που άφησε το Hound να πεθάνει πάντως και βρήκα ανούσια τη μάχη της Μπριεν με το Hound...
Leave a comment:
-
Εγώ πάντως,γουστάρω Καλήσι για 3 λόγους.Είναι ωραίο γκομενάκι,έχει δράκους και την πήδαγε ο Καλ Ντρόγκο,ο καλύτερος χαρακτήρας μαζί με Όμπερυν και Τύριον.
Τώρα το ότι θα αρχίσει να κάνει μαλακίες με χαλάει κι εμένα.
Leave a comment:
Leave a comment: