Announcement

Collapse
No announcement yet.

Game Of Thrones

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• paixtis
    replied
    Χαχαχα ότι να'ναι!

Leave a comment:

• straier
    replied
    Το ξέχασε το ένα κοπέλι.

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Ένα ΙΣΤΟΡΙΚΟ έργο

Από πού να αρχίσεις?

Από το βασιλιά των τσιγγάνων? Το φοροφυγά? Τον καμμένο που τσακωθήκανε στα πρόβατα? Τη Στέλλα? Τον έμπορα?

Το ΦΑΝΤΑΡΟ που πήγε πιο μακριά απ'τον Έβρο για τη ντροπή και μέθυσε και βγήκε λιποτάκτης και δεν τον αφήναν να μπει στη μονάδα???

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Entaksei xalara apo ta kalytera pragmata pou exw akousei pote apo ellhna sto internet!
    Respect!

Leave a comment:

• Titus
    replied

Τέρμα, αυτό ήταν, το λήγουμε, 1000 φορές καλύτερο από την κανονική αφήγηση

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by Ramparter View Post
    Δε τη πηδαγε, τη βιαζε και αυτη τον ερωτευτηκε, κλασσικη περιπτωση συνδρομου Στοκχολμης, η κοπελα εχει σοβαρα ψυχολογικα και θα πρεπει να της παρουν τη κηδεμονια των δρακων.
    έτσι ακριβώς

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Το ξέρω ότι έχουν ξαναμπεί, αλλά η συζήτηση με ενέπνευσε.

You did it! No doggystyle tonight!

Leave a comment:

• straier
    replied
    Έλα που έχει ζωντανεύσει το φόρουμ και παραπονιόμαστε! Μέχρι και ο Ραμπαρτέρ παίζει παιχνίδι και γράφει εντυπώσεις!

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Εγω παντως αστειευομουν αλλα μ αρεσει που εγινε συζητηση

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Ήταν ξεκάθαρο ότι δεν τον ήθελε στην αρχή και μετά από μερικούς βιασμούς τον ερωτεύτηκε!Φαντάσου τι μυαλό έχει δηλαδή!

Leave a comment:

• straier
    replied
    Δε τη πηδαγε, τη βιαζε και αυτη τον ερωτευτηκε, κλασσικη περιπτωση συνδρομου Στοκχολμης, η κοπελα εχει σοβαρα ψυχολογικα και θα πρεπει να της παρουν τη κηδεμονια των δρακων.
    Εδώ που τα λέμε με Game of Thrones δεδομένα δεν το λες ακριβώς βιασμό. Απλά ήταν λίγο άπειρο το παιδί και δεν ήξερε πολλά από σεξ...μόνο ό,τι είχε δει στις τσόντες

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Όχι ρε αφού γουστάρονταν.Οκ η πρώτη φορά ίσως ήταν...μα καλά τι κάθομαι και αναλύω,πως πηδίοσαντο στη σειρά αυτή;Δράκοι ρε.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    Εγώ πάντως,γουστάρω Καλήσι για 3 λόγους.Είναι ωραίο γκομενάκι,έχει δράκους και την πήδαγε ο Καλ Ντρόγκο,ο καλύτερος χαρακτήρας μαζί με Όμπερυν και Τύριον.

Παντως μ αρεσε η ατακα περι ελευθεριας.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Τι θέλετε να κάνει δηλαδή; Να αφήνει τους δράκους να σκοτώνουν όποιον βρουν;
    Επίσης μην έχετε και πολλές απαιτήσεις, η κοπέλα δεν είχε και τα καλύτερα παιδικά χρόνια άλλωστε μην ξεχνάτε πως όταν γεννιόταν ένας Ταργκάρυεν οι θεοί ρίχναν ένα νόμισμα για το αν θα είναι τρελός ή όχι. Δε ξέρουμε τι έτυχε στην περίπτωσή της.
    Για να μην πω και το άλλο. Δηλαδή ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος που έχουμε εμείς είναι καλύτεροι;

Εγώ στεναχωρήθηκα που άφησε το Hound να πεθάνει πάντως και βρήκα ανούσια τη μάχη της Μπριεν με το Hound...

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Εγώ πάντως,γουστάρω Καλήσι για 3 λόγους.Είναι ωραίο γκομενάκι,έχει δράκους και την πήδαγε ο Καλ Ντρόγκο,ο καλύτερος χαρακτήρας μαζί με Όμπερυν και Τύριον.
    Τώρα το ότι θα αρχίσει να κάνει μαλακίες με χαλάει κι εμένα.

Leave a comment:

Working...
X