Δε περιμενα ποτε οτι θα υπαρχουν σκληροπυρινικοι φανς του Don Rosa, ο τυπος ειναι αθλιος, τα αστεια του πιο υπερβολικα πεθαινεις, τα σκιτσα του επισης εχουν τοση λεπτομερεια που σου βγαινουν τα ματια, και το χειροτερο ειναι οτι προσπαθησε να βαλει σε καλουπια την ιστορια του Σκρουτζ με το βιο και πολιτεια μη αφηνοντας πολλα περιθωρεια σε αλλους καλλιτεχνες να χτισουν τις δικες του ιστοριες. Σα τους fans των Zelda με τις καμμενες θεωρειες τους περι timeline. Αυτο που εσεις λετε
εγω το λεω απεριοριστη μαλακια.
Υπηρχε λογος που ο Barks δε θα εκανε ποτε κατι τετοιο. Ο Barks εγραφε ιστοριες, δεν εφτιαχνε χαρακτηρες, οι χαρακτηρες ηταν απλα ρολοι για να περασει κατι νεο καθε φορα, κατι ξεχωριστο, ενα μηνυμα. Καθε ιστορια του Barks μου αφηνε κατι ωραιο και ηταν ευχαριστη εμπειρια. Δεν ειχε σημασια το που, το ποτε, το αν υπηρχαν αντιφασεις με παλαιοτερες ιστοριες.
του έδωσε όνομα, χρόνο, δομή πάντα με τρομερή ευλάβεια στο original υλικό.
Υπηρχε λογος που ο Barks δε θα εκανε ποτε κατι τετοιο. Ο Barks εγραφε ιστοριες, δεν εφτιαχνε χαρακτηρες, οι χαρακτηρες ηταν απλα ρολοι για να περασει κατι νεο καθε φορα, κατι ξεχωριστο, ενα μηνυμα. Καθε ιστορια του Barks μου αφηνε κατι ωραιο και ηταν ευχαριστη εμπειρια. Δεν ειχε σημασια το που, το ποτε, το αν υπηρχαν αντιφασεις με παλαιοτερες ιστοριες.
Comment