Αυτό το θέμα είναι αφιερωμένο για τον καλύτερο (κατά την ταπεινή μου άποψη) συγγραφέα βιβλίων βασισμένα στην μυθολογία του forgotten realms. Από που να αρχίσω και πού να τελειώσω; The Dark Elf Trilogy, The Ice Wind Dale Trilogy, Legacy of the Drow, Paths of Darkness, The Hunter's Blade Trilogy, The Sellswords, The Transitions Trilogy, Cleric's Quintet, Demons Wars... Έχω διαβάσει τα περισσότερα και θέλω κι άλλα! Ξέρω ότι δεν φτάνει το βάθος του Tolkien, την πλοκή του Brown ή την ατμόσφαιρα του Stephen King, αλλά για κάτι ανάλαφρο με μπόλικη δράση, απίστευτες χορογραφίες μονομαχιών και όμορφους χαρακτήρες στον κόσμο των forgotten realms είναι κορυφαίος.
Τώρα διαβάζω το The Orc King, το πρώτο βιβλίο της Transitions Trilogy που κυκλοφόρησε τον Οκτώβρη στα αγγλικά. Το επόμενο αναμένεται τον Οκτώβρη του 2008 και το τρίτο τον ίδιο μήνα του 2009. Ο θρύλος του Drizzt do'Urden συνεχίζεται σε μια τριλογία που θα αλλάξει το πρόσωπο του Fearun για πάντα.
Τώρα διαβάζω το The Orc King, το πρώτο βιβλίο της Transitions Trilogy που κυκλοφόρησε τον Οκτώβρη στα αγγλικά. Το επόμενο αναμένεται τον Οκτώβρη του 2008 και το τρίτο τον ίδιο μήνα του 2009. Ο θρύλος του Drizzt do'Urden συνεχίζεται σε μια τριλογία που θα αλλάξει το πρόσωπο του Fearun για πάντα.
Comment