Εγώ είμαι με τον Bart ;)
Αυτό εκτός από θέμα γούστου είναι κι άσχετο με την συζήτηση
Αυτό που λέω είναι ότι η ταινία είναι ψιλομούφα (σενάριο κτλ) αλλά έχει και τα θετικά της (visuals,art direction, μάχες). Και εγώ προτείνω αν θες πολύ να την δεις , να την δεις για τα θετικά της στις ευνοϊκότερες για αυτά συνθήκες (3d στο σινεμά ή στην χειρότερη σε καλή ποιοτητα rip)
Ακόμα να πω ότι η ταινία γυρίστηκε με την 3d προοπτική εξαρχής από τον σκηνοθέτη της και αυτό είναι φανερό σε κάθε πλάνο (ένα 3D fun-fest είναι η ταινία ). Εγώ προσωπικά την απόλαυσα αλλά αν δεν την δεις δεν χάνεις και τίποτα το συγκλονιστικό
Καλά εννοείτε, απλά λέω ότι το 3d στην συγκεκριμένη ταινία δίνει πολύ στην εμπειρία . Γιατί όπως και να το κάνουμε το Imortals είναι ο οπτικός τομέας στα υπόλοιπα suckarei.
Τώρα τα υπόλοιπα που γράφτηκαν είναι υπερβολικά και από τις δυο μεριές.
To Avatar gia paradeigma egw den thelw na to dw oute me 3D oute xwris 3D pragma pou shmainei oti h tainia symfwna me ta gousta mou einai teleiws adiaforh.
Ean prospatheis na mou peis Solid oti o monos logos gia na dw to Immortals einai to 3D tote na mou leipei, einai san na mou les oti den yparxei logos na deis thn tainia.
Ακόμα να πω ότι η ταινία γυρίστηκε με την 3d προοπτική εξαρχής από τον σκηνοθέτη της και αυτό είναι φανερό σε κάθε πλάνο (ένα 3D fun-fest είναι η ταινία ). Εγώ προσωπικά την απόλαυσα αλλά αν δεν την δεις δεν χάνεις και τίποτα το συγκλονιστικό
Ean h poiothta den einai kakh tote den xreiazetai na einai teleia gia na efxaristithw mia tainia, den genithikame kai extes, exoume mia "A" anektikothta pou mas epitrepei na doume kai na efxaristithoume tainies kai sthn thleorash ektos apo 3D cinema.
Tha einai kalytera se HD kai 3D? Nai einai.
Einai toso kala wste na allaksoun to an tha efxaristithw thn tainia? Me tipote.
An den mou aresei xwris 3D den tha mou aresei kai me 3D.
Tha einai kalytera se HD kai 3D? Nai einai.
Einai toso kala wste na allaksoun to an tha efxaristithw thn tainia? Me tipote.
An den mou aresei xwris 3D den tha mou aresei kai me 3D.
Τώρα τα υπόλοιπα που γράφτηκαν είναι υπερβολικά και από τις δυο μεριές.
Comment