Έχει παίξει και στο Rise of the planet of the Apes.Τι ταινιάρα.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Τι dvd/ταινία είδατε σήμερα?
Collapse
X
-
Originally posted by Enpsty View PostΓια μένα πάντως ο Rogen είναι ότι χειρότερο έχει εμφανιστεί στην ιστoρία του Hollywood. Δεν υπερβάλλω. Δεν έχω ξαναδεί πιο ατάλαντο, άθλιο και ποταπό υποκείμενο. Όλη η νέα φουρνιά είναι για μπάτσες. Rogen, Franco, Hill, Segel, Cera, Baruchel, Brand, Mann, Fey, Poehler. Ο ένας πιο ανύπαρκτος απ'τον άλλον.
Έπος το σχόλιο. Coming up WILL FERRELL!!
Comment
-
-
Ο Αστερίξ και η Κατοικία των Θεών.
Αλύγιστος.
Δύο ταινίες στον ίδιο κινηματογράφο,στην ίδια αίθουσα,διαφορετική ώρα όμως και θέση.
Πολύ καλές και οι 2 ταινίες,αν και τον Αλύγιστο,αν και τον ευχαριστήθηκα,σίγουρα δε θα τον ξανάβλεπα,όχι για κανένα άλλο λόγο,απλά προτιμώ πιο fast paced ταινίες.Carpe diem
Comment
-
Guardians of the Galaxy - μου φάνηκε χειρότερο από την πρώτη φορά,αν και παραμένει εξαιρετικό.
Man of Steel - μου φάνηκε καλύτερο από την πρώτη φορά,το είδα χωρίς παρέα να πετάει ξέμπαρκες ατάκες.
Thor The Dark World - μου φάνηκε το ίδιο καλό με την πρώτη φορά.Αρκετά ευχάριστο,καλή ταινία,αλλά ως εκεί.
Gone Girl - το είδα για πρώτη φορά και δεν κατάλαβα για πότε πέρασαν 2μιση ώρες.Εξαιρετικό.Αλλά είχα προβλέψει από την αρχή,τι είχε γίνει.Carpe diem
Comment
-
Το Thor Dark World μου αρεσε πολυ στο cinema αλλα οταν το κατεβασα να το δω ξανα μου φανηκε βαρετο και φθηνο.
Comment
Comment