Announcement

Collapse
No announcement yet.

Φωτογραφία

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Link123
    replied
    To National Geographic εχει τους καλυτερους φωτογραφους στον κοσμο.

Titus πολυ ωραιο Site! Μερικες φωτο που ειδα οπως η παρακατω ειναι ορισμος της καλλιτεχνικης φωτογραφιας.

Αναρωτιεμαι αν εχει υποστει καποιο ειδος επεξεργασιας απο Photoshop.

-----

Μερικες δικες μου.

Leave a comment:

• Treetop
    replied

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Ένα σάιτ με πολλές εξαιρετικές φωτογραφίες

http://www.photoforum.ru/

Παρεπιπτόντως, αν κάποιος ξέρει κάποια σελίδα με νυχτερινές φωτογραφίες μεγαλουπόλεων, είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτος.

Leave a comment:

• Missing Score
    replied
    Tρια χρονια ημουν εκει λετε να μην τα εχω καταλαβει; Γι'αυτο ειχαμε αυτη την τιμητικη πλακετα στη σχολη μας για δειξουμε την γνωμη μας για τον τοπο αυτο...

Leave a comment:

• Doppelganger
    replied
    Ω Θεε μου το Ληξουρι για την Κεφαλονια ειναι οτι το Γαρδικι για τα Τρικαλα :blink:

Leave a comment:

• Laharl
    replied
    Να βαλω και γω μια δυο για τον χαβαλε. Τα "τοπια" ειναι απο τον καταραμενο τοπο που σπουδαζα, γνωστο και ως "Ληξουρι Κεφαλλονιας" (δε πιστευω να ναι κανεις Κεφαλλονιτης εδω μεσα;)

Το creepy σπιτακι στο λιβαδι

Ηλιοβασιλεμα. Οκ δεν ειναι και καλλιτεχνημα αλλα εχει πλακα

Τιποτα ιδιαιτερο αλλα... Ενα ρoζ περιστερι goddamit!
    [/b]

Και εγώ Κεφαλλονίτης είμαι και θα έπρεπε να ξέρεις ότι εκεί όπως είπε ο Ellasar το Ληξούρι είναι ξεχωριστό κρατίδιο,σαν τον Βατικανό ένα πράγμα .Επίσης λίγα τα λόγια διότι ότι και να πεις στην Κεφαλλονία είναι πανέμορφα

Leave a comment:

• Ellesar_Ph
    replied
    Να βαλω και γω μια δυο για τον χαβαλε. Τα "τοπια" ειναι απο τον καταραμενο τοπο που σπουδαζα, γνωστο και ως "Ληξουρι Κεφαλλονιας" (δε πιστευω να ναι κανεις Κεφαλλονιτης εδω μεσα;)

[/b]
    Εγώ είμαι Κεφαλλονίτης!!! Δεν το πιστεύω ότι σπούδαζες στο Ληξούρι... Καλά, καλύτερο μέρος δεν βρήκες να πας; Ληξούρι; (Θα πρέπει να έχεις καταλάβει ότι η Κεφαλλονιά χωρίζεται σε δύο τμήματα, στο Ληξούρι και στην λοιπή Κεφαλλονιά τα οποία τρέφουν αμοιβαία αγάπη το ένα για το άλλο)

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Ένα blog στο οποίο είδα πολλές, πανέμορφες φωτογραφίες: http://streetsofamsterdam.blogspot.com/

Leave a comment:

• Missing Score
    replied
    Μπαρμπουνια;

Leave a comment:

• Alexandros
    replied

[/b]
    :blink: :blink: :blink:

Τι τα ταΐζετε εκεί στην Κεφαλλονιά τα περιστέρια;

Leave a comment:

• Missing Score
    replied

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Για όσους ενδιαφέρονται, ξεκίνησε φωτομπιενάλε στη Θεσσαλονίκη και θα κρατήσει μέχρι τέλη Μαϊου. Πάρτε και το link.

Σε λίγο καιρό θα ξεκινήσω και μαθήματα φωτογραφίας και πραγματικά μου φαίνονται πάρα πολύ ενδιαφέροντα τα διάφορα "events".

Leave a comment:

• Sith Lord Bahamut
    replied
    Πέτα είναι το super imba χωριό μας.

Leave a comment:

• BlackDragonGR
    Guest replied
    Κοντοχωριανοί
    Από Άρτα είμαστε με τον Burai. ωραία τα Γιαννενα στην προβλήτα ειδικά μπροστά είναι τέλεια.
    Νισάκι Κυρα Φροσύνης επίσης, κάστρο κτλ....

Άντε να έρθει καλοκαίρι να ξαναπάω για παγωτό
    [/b]

Apo pio xorio?

Leave a comment:

• Sith Lord Bahamut
    replied
    Κοντοχωριανοί
    Από Άρτα είμαστε με τον Burai. ωραία τα Γιαννενα στην προβλήτα ειδικά μπροστά είναι τέλεια.
    Νισάκι Κυρα Φροσύνης επίσης, κάστρο κτλ....

Άντε να έρθει καλοκαίρι να ξαναπάω για παγωτό

Leave a comment:

Working...
X