Announcement

Collapse
No announcement yet.

Black Mages 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Black Mages 3

Απλα να ενημερωσω οσους ενδιαφερονται και δεν το εχουν μαθει ακομα ως οι Black Mages εβγαλαν το τριτο τους cd. Μπορειτε να το παραγγειλετε ή αυτο που θα κανετε πιστευω να το κατεβασετε (πχ απο bluelaguna).

Για οσους δεν ξερουν οι Black Mages κανουν διασκευες μουσικων ή τραγουδιων απο Final Fantasy με ηλεκτρικες κιθαρες κτλ.

Edit: Τρομερο τραγουδι ειναι το Darkness and Starlight που αποτελει διασκευη του Draco and Maria ;)
    My blog:Doppel's Den

Επετρεψε μου να αναφερθω στους Black Mages γενικοτερα, γιατι για το 3ο τους αλμπουμ δεν εχω να πω πολλα.

Αγορασα 2 αλμπουμς τους, κατεβασα το 3ο και ασχετο μεν, αλλα προσφατα κατεβασα σε video μορφη (4+ gb) συναυλια ορχηστρικη του Uematsu (Live in Firenze). Να τη δειτε asap, αξιζει.

Πισω στο θεμα μας.
    Πολλοι μπορει να μην το ξερουν, οποτε ας πουμε καλου κακου πως οι ΒΜ δεν ειναι unofficial group. Ειναι group του ιδιου του Uematsu και οι τυποι απλα τα σπανε.

Στην αρχη ακουγα συνεχεια το Black Mages I, αλλα τελευταια κολλησα ιδιαιτερα με το ΙΙ.
    Εδω και 2 μηνες τα cd αυτα δεν εχουν βγει απ το στερεοφωνικο μου και πιστεψτε με δεν ειμαι το ατομο που ακουει vg music.

Με τους ΒΜ δε σε νοιαζει πραγματικα τι ακους.. μερικες μελωδιες ειναι φανταστικες και η ολη εκτελεση δε σου φερνει καν στο μυαλο videogames.
    Προσωπικα highlights για μενα ειναι οι στιγμες του FF VIII:

Maybe I'm a Lion (το κολλημα των ημερων)
    Force your Way
    The Man with the Machine Gun

Για καποιο λογο αντιπαθω ιδιαιτερα τα κομματια που βαλαν απ το 7 μιας και δε θεωρω καλη ιδεα τη rock/metal εκδοχη τους (Those who fight further, J-E-N-O-V-A).

Λατρευω επισης τις προσθηκες απ το Χ (The skies above, Fight with Seymour).

Επισης highlights θεωρω τα Zeromus, Clash on the Big Bridge, Decisive Battle απ τα ΙV, V, VI αντιστοιχα.

Τελος δε μπορω να αφησω να περασει απαρατηρητο το Vamo alla Flamenco του IX.

Μ αυτα και μ αυτα ανεδειξα λιγο πολυ κορυφαια τα μισα τους κομματια απ τα 2 πρωτα τους αλμπουμς αλλα πραγματικα πιστευω πως ετσι ειναι.

Με το 3ο δεν εχω ασχοληθει πολυ, αλλα στα 4-5 ακουσματα που του εριξα σχεδον με απογοητευσε μιας και η συγκριση με τα προηγουμενα ειναι αναποφευκτη.
    Περισσοτερα οταν το "αφομοιωσω" μουσικα περισσοτερο.

Παντως δε περιμενα με τιποτα να περασω τοση ωρα ακουγοντας ΒΜ, πραγματικα ηταν οι καλυτερες αγορες μου τους τελευταιους μηνες.

Υ.Γ.

Μην αμελησετε και το live του Uematsu, το Liberi Fatali σε ορχηστρικη εκτελεση ειναι φανταστικο.

Υ.Γ. 2

Το FF VIII εχει το καλυτερο FF OST και αν καποια ειναι κοντα αυτα ειναι τα του SNES, αλλα ως εκει. Οποιος εχει αντιθετη γνωμη.... στην πυρα, στην πυρα!

Comment

Kαλα, τοσα jRPG geeks εδω μεσα και κανεις σας δεν εχει να πει τιποτα για τους ΒΜ;
      Ου να μου χαθειτε ανεπροκοποι .

Comment

Οτιδήποτε έχω ακούσει από black mages μου αρέσει πολύ.Έχω ακούσει at least 8 songs(δεν θυμάμαι πιά) και μου άρεσε πολύ η διαφορετική ροκ πινελιά στα γνωστά μας θέματα...

Θα ήθελα πολύ να αγοράσω τα cd τους αλλά δυστυχώς για εμένα η αγορά μέσω net είναι πολύ επιλεκτική και αυτά τα cd έρχονται σε δεύτερη-τρίτη μοίρα...Αφήστε που είναι πανάκριβα,γύρω στα 16-18 ευρώ δίχως μεταφορικά...

Comment

Πρώτα απ' όλα δεν υπάρχει διασκευή της Boss music του FFV σε κανένα άλμπουμ τους.
          Και γω είμαι μεγάλος οπαδός της μουσικής του Ουεμάτσου και έχω σχεδόν οτιδήποτε έχει βγάλει. Τα Black Mages μου αρέσουν αν και γενικά προτιμώ ορχηστρικές εκτελέσεις. Από το 3ο άλμπουμ και γω στην αρχή έλεγα πως είναι χειρότερο από τα άλλα αλλά τώρα που έχω περάσει λίγο χρόνο μαζί του πιστεύω πως τελικά είναι στα ίδια επίπεδα. Δώσε βάση για αρχή σε Neo Exdeath και Kurayaminokumo (προσωπικές απόψεις πάντα αλλά εμένα αυτά είναι μάλλον τα αγαπημένα μου).
          Γενικά εγώ ακούω αρκετά vg music και κυρίως Ουεμάτσου (ενίοτε και Μιτσούντα) καθώς και μουσική από άνιμε. Χωρίς υπερβολή είναι ο αγαπημένος μου συνθέτης. Το 70% της μουσικής που ακούω είναι Ουεμάτσου. Όταν βαριέμαι να ακούσω οτιδήποτε άλλο ακούω χαλαρά κομμάτια του. Και δεν οφείλεται καν στο ότι έχω παίξει τα παιχνίδια. το Blue Dragon δεν το έχω παίξει αλλά η μουσική του είναι απλά υπέροχη. Υπόψιν ότι έχει βγάλει και έναν δίσκο που ονομάζεται Phantasmagoria (http://en.wikipedia.org/wiki/Phantas..._Nobuo_Uematsu) και είναι με χαλαρωτικά (ηλεκτρονικά) κομμάτια το οποίο είναι πολύ ευχάριστο επίσης (η μόνη παραφωνία είναι οι άσχετες φωνές στη διάρκεια των τραγουδιών).
          Πολύ θα ήθελα να πάω κάποια στιγμή σε συναυλία του αλλά δυστυχώς είναι πολύ σπάνιες ειδικά στην Ευρώπη και τα εισιτήρια συνήθως εξαντλούνται πριν το πάρω χαμπάρι πως έχει συναυλία...
          Xenopus μπορείς να γράψεις ποια τραγούδια έπαιξαν στο Live in Firenze; Νομίζω πως δεν το έχω ακούσει και βαριέμαι να κατεβάζω 4+GB αφού δε βλέπω συναυλίες. Ευχαριστώ!

Originally posted by Squall Leonhart
          I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
          Originally posted by 丹野
          Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
          Originally posted by Ryu_gr
          υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

@Straier: Οριστε, straight from the <strike>horse&#39;s</strike> torrent&#39;s mouth:

01 FFVII "Opening - Bombing Mission" 04:30
            02 FFVIII "Liberi Fatali" 03:38
            03 FFX "To Zanarkand" 03:35
            04 FFVI "Tinas Theme" 05:17
            05 FFI-III Medley 08:42
            06 FFIV "Theme of Love" 05:18
            07 BLUE DRAGON "Main Theme" 03:20
            08 BLUE DRAGON "Waterside-for Piano and Orchestra 03:30
            09 LOST ODYSSEY "Main Theme" 04:15
            10 FFVII "Aeriths Theme" 05:50
            11 FF "Final Fantasy" 03:20
            12 FFVII "One Winged Angel" 06:30

Comment

Ευχαριστώ πολύ. Τα πιο πολλά είμαι σίγουρος πως είναι ίδιες διασκευές με προηγούμενες συναυλίες αλλά τα 7-8-9 φαίνονται ενδιαφέροντα. Αναρωτιέμαι αν υπάρχουν πουθενά ξεχωριστά...
              Originally posted by Squall Leonhart
              I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
              Originally posted by 丹野
              Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
              Originally posted by Ryu_gr
              υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Working...
              X