Announcement

Collapse
No announcement yet.

How I Met Your Mother !

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ramparter
    replied
    Καλυτερα τωρα;

Leave a comment:

• Peripterapper
    replied
    μ*****
    αν θελει ο αντμιν ας δωσει αλλο 1 γραμμα

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    Eνός μ****ου και ενός μαλάκα . Δεν ξέρω αν σε κάλυψα

Leave a comment:

• Peripterapper
    replied
    σε ποιανου τη μανα αναφερεται το τοπικ ?

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Ναι και να τελειωσει δε θα με νοιαξει πλεον, εκτος αν ειναι να ξανανεβει πολυ το επιπεδο που δε το κοβω. Καποια επεισοδια ειναι καλα αλλα μεχρι εκει. Οταν ειχα τελειωσει το 3ο κυκλο ηθελα να δω συνεχεια, καλα πηγαινε τοτε. Ειναι σαφες οτι η σειρα θα τελειωνε περυσι αλλα πηρε παραταση και εχει γαμηθει στα fillers.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Makari fetos na einai o teleytaios...

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Δε νομιζω οτι θα κρατησει πολλους κυκλους ακομη...

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    χα , αυτό ξαναπέστο.
    Εμένα οι σειρά πάντα μου άρεσε και με τα καλά και με τα άσχημα. Πάντως φαινεται πως καταλάβανε πως χάνανε κόσμο με το να επαναλαμβάνονται και μας έδιξαν το ποδοράκι της μάνας Άντε και κάνα βυζι στην Season 10.
    Θα το τραβήξουν όσο πάει γιατί αν δούμε την μάνα τότε η σειρά ουσιαστικά δεν έχει νόημα.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Και καμμία δε θες να την δεις αγουροξυπνημένη...

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    Το επεισοδειο ηταν σουπερ, εγω εξ αρχης πιστευς πως τα πρωτα επεισοδεια ηταν φιλλερακια και δυστηχως βγηκανε πολυ μαπα, τωρα που μπενει στη τελικη ευθεια να γνωρισει τη μανα τους (ελπιζω) πιστευω θα στρωσει η σειρα.

Επιπλεον ολες οι αμερικανιδες κουκλες μου φενονται ολοιδιες... δε καταλαβαινω πως καποιοι γουσταρουν μια ενω καποιοι αλλοι μια αλλη, ολες καλες ειναι.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Ειδε κανεις το χθεσινο επεισοδιο; Προς στιγμην νομιζα οτι οντως θα μας εδειχναν τη μητερα αλλα @@. Τεσπα δεν ηταν κακο, το σωσε ο Barney με τα suits του. Και βεβαια η Rachel Bilson ειναι κ... οπως παντα.

respect... μολις θυμηθηκα οτι την ειχα και avatar ενα φεγγαρι, gamepro εποχες

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    αχαχαχαχχαχαχαχα... νταξει ρε παιδια, δεκατο επεισοδειο, δεκατη σεον τα μπλεξα...

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Originally posted by Strawhat Nikos View Post
    καλα ολη η δεκατη σεζον ειναι ελεινη, τωρα το χειροτερο επισοδειο θα ελεγα πως ειναι αυτο που πηγαν ταξίδι ο Τεντ με τι λιλυ και τον Μαρσαλ, εκανα το σταυρο μου να τελιωσει αυτη η πατατα, απλως πολυ κριμα το ολο θεμα, καταφεραν και γαμησανε μια τοσο μα τοσο ωραια σειρα! Βασικα πιστευω πως υπολογιζαν τη πεμπτη σεζον ως τη τελευταια να γνωριζε τη μανα τους και να τελιωνε η σειρα αλλα προφανως θα τους εβαλαν να το τραβηξουν λογο επιτυχιας και ειχαμε ως αποτελεσμα αυτο το αισχρο πραμα που βλεπουμε... ελπιζω να βαλουν μυαλο και να το στρωσουν.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Οντως αυτο δε το πες

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    ναι γιατι ειπα εγω πως παιζει η εκτη?

Leave a comment:

Working...
X