Announcement
Collapse
No announcement yet.
How I Met Your Mother !
Collapse
X
-
απο τον 3ο κυκλο ειχα αρχισει και βαριομουνα και καπου εκει την σταματησα
Leave a comment:
-
Σκεφτηκες ποτε να ξεκινησεις καμια αλλη σειρα;
Πιστευω πως θα ηταν καλυτερη λυση
.
Leave a comment:
-
Ισως απλα βαριεμαι τοσο στο χωριο που ακομη κι αυτα τα επεισοδια μου φαινονται ευχαριστα
Leave a comment:
-
Πες μου πως κανεις πλακα, δε θυμαμαι αλλη σειρα να ξεπεφτει τοσο πολυ.. Επρεπε να χε σταματησει στον 4ο κυκλο, οχι αλλο καρβουνο, η φετινη σεζον παραειναι κακη.
Leave a comment:
-
Δε ξερω τι λετε, η φετινη σαιζον μ' αρεσει πολυ μεχρι τωρα, καμια σχεση με τη περσινη. Και ειμαι μεγαλος φαν της Zoey (Dr. Allison Cameron fanboy).
Leave a comment:
-
Η σειρά ολοένα και πέφτει από τον 3ο κύκλο και μετά. Με το τελευταίο επεισόδιο όμως αρχίζει να φαίνεται το τέλος...
Επίσης Katy Perry!!!;)
Leave a comment:
-
Καλά ο 5ος κύκλος όντως ήταν γτπ , αλλά το playbook ήταν απλά το καλύτερο episode , imo...
Leave a comment:
-
Τα σπασε αυτο το επεισοδιο, πολλες καλες στιγμες γενικα και το διδυμο Barney-Robyn εδωσε ρεστα στο μουσειο.
Leave a comment:
-
A, nai otan eipa signed ennoousa to playbook, oxi ton kyklo...
Alla kai to teleytaio to goustara PAAAARA polu eidika to skinikopou o curator kanei "legend wait a minute..."
Leave a comment:
-
Season 5 ηταν ο πατος της σειρας, παλι καλα που ειχε κι εκει 2 καλα επεισοδια και σωσαν την παρτιδα.
Εγω εχω δει απειρες φορες και το αλλο που πανε στη δεξιωση στο event της υψηλης κοινωνιας και ολοι τους δινουν ρεστα με αυτα που λενε και κανουν.
Leave a comment:
-
5os > All .Originally posted by XenoΤελειος ειναι ο 4ος γιατι εχει το Intervention και το Naked Man.
Τελος
.
The Playbook
Leave a comment:
Leave a comment: