Κατεβάζω Sehnsucht & Mutter από Rammstein.Με ποιο προτείνετε να ξεκινήσω όσοι είστε πιο σχετικοί;
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Μουσική: Τί ακούτε αυτό τον καιρό;
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Με το Reise Reise και μετά καπάκι το Rosenrot
Πέρα από την πλάκα, κατέβασε το Voelkerball, το live τους, που είναι κα-τα-πλη-κτι-κό και κρίνε. Από τους δυο δίσκους που αναφέρεις σαφώ το Mutter, αλλά οι δίσκοι που αναφέρω πριν είναι τέλειοι.
Πάρε κι αυτό, μια...μπάντα που είναι από τις βασικές επιρροές τους
Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
Αυτό με το κοτόπουλο δεν το έπιασα.Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
μπραβο ρε τιτε οι laibach τα σπανε τους εχω δει live και ητανε φοβερη εμπειρια
blut engel η αλλιως ποζερια, sex and..vampires!!:boff:
παμε στο κυριο mr.grotesque!!
ενα πολυ αγαπημενο συγκροτημα οι γνωστοι anathema
για την ακριβεια το judgement ενα φεγγαρι μικρουλης το εβαζα εκατομμυρια φορες στο replay
βεβαια επειδη εχω τρομερη αδυναμια στα αιθαιρια γυναικεια φωνητικα σε ολη την γκαμα της ''σκληρης'' μουσικης και επειδη εφαγα μια μινι φλασια πρεπει να βαλω τα παρακατω
η ταξιδιαρικη φωνη της anneke van giesberguen
η επιβλητικη φωνη της luv christine εδωσε μερικα απιστευτα album με τους theater of tragedy η πορεια της με τους leaves eyes δεν ητανε και τοσο δυνατη imo αλλα παρολα αυτα μου αρεσε και εκει
η Sonja Kraushofer ειναι ιδιατερη περιπτωση, καθως ασχημουλαομως ο θεος της εδωσε μια καθηλωτικη φωνη με μεγαλη γκαμα ηχοχρωματων και φυσικα προκειται για μια απο τις σημαντικοτερες ''ιεριες'' της dark alternative σκηνης
εδω με το προσωπικο της project
Comment
-
οι δικοι μας on thorns i lay στο αγαπημενο μου album τους ενα ethereal ψυχεδελικο album που με ειχε μαγεψει ,εδω το ομοτιτλο κομματι
κανονικα επρεπε να βαλω ολο το album αλλα ενταξει θα κολλησει η σελιδα
ο michael cretu με το project του enigma εδωσε πριν μερικα χρονια ενα ασυλληπτο album κατ εμε το A posteriori
και τελος οι slowdive χαραχτηριστικοι εκπροσωποι της dream pop
Comment
-
Universe 217 - Discography
100 λεπτά κρατάει δεν έχουν μεγαλη δισκογραφία ακόμα.Έλληνες είναι και εντελώς ψυχάκια.Ζορίζομαι πολύ να τους βάλω μια ταμπέλα οπότε απλά τσεκάρετε το παρακάτω βίντεο.
Carpe diem
Comment
-
απο τις αγαπημενες μου all time σειρες που εβαζε και το star καποτε, προσφατα μαλιστα ειδα απο την αρχη ολες τις season απο την αρχη ως το τελος
φοβερη ατμοσφαιρα, soundtrack, πλοκη σε αυτοτελη επεισοδια ,το δiδυμο peta wilson και roy depuis αξεπεραστο
αν εχει καποιος link για το soundtrack της σειρας για download ας μου το στειλει
Comment
Comment