E ρε τι ξυλίκι έχει να πέσει πάλι.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Cine - news
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by kakashi_gr View Postοσο γαματο και να ναι το raid 2, αν δε παιζει ο κοντος απο το raid 1 δε λεει
Αν λες για τον Yayan Ruhian (Mad Dog στην ταινία), τότε να σε πληροφορήσω ότι επειδή ήταν fan favorite θα παίζει και στο 2, άλλον ρόλο βέβαια για ευνοήτους λόγους.
Edit: lol τώρα είδα το video μέσα στα tags. Tον ίδιο λέμε.
Comment
-
AYTA EINAI
Ανελέητο βρωμόξυλο και πνιγηρή ατμόσφαιρα, ψήθηκα, το θέλω τώρα.Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
ειναι νωρις για trailer αλλα ο liam neeson υπεγραψε να κανει το taken 3 (ή αλλιως good luck 3 οπως το λεω ) για 20 εκατομμυρια δολλαρια.
λογικο ακουγεται γιατι στο τελος του 2 αφησε υποννουμενα για να συνεχισει η ιστορια.
ο γερος του ειπε πως εχει αλλους 2 γιους ζωντανους στην αλβανια οποτε εχει μεινει κοσμος για ξεπαστρεμα στο 3. βεβαια αφου στο 1 απαγαγανε τη κορη και στο 2 τον ιδιο και την γυναικα του δε ξερω ποιος θαναι ο τυχερος στο 3sigpic
Comment
-
Thelw na to dw:
"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
To ematha extes kai spasthka!
Den tous mpistevw me to misscasting giafthn thn tainia re.
Kai kala phres pou phres gomena apo ta Fast and the Furious, den mporousan na paroun thn Gina Carano pou gamaei kai dernei kai einai kai teleio cast gia ton rolo?
Fuck them seriously!"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
Comment