Announcement

Collapse
No announcement yet.

Must see ταινίες

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Active Stealth, στα ελληνικά "Κυρίαρχος στον Αέρα". Είναι τόσο μάπα που προκαλεί γέλιο και καταντάει υπερβολικά διασκεδαστική. Δείτε την!
    "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

Poio xazoamerikaniki ilithiotita pou se kanei na gelas den eiparxei!!
      http://www.youtube.com/watch?v=q_cAvH4oWsE

Comment

Μα καλά πόσα American Pie σκοπεύουν να βγάλουν ακόμα? ARGHHHHHHHHHHHHHH!!! Νομίζω πως το έχουν παρακάνει λίγο...Μου θυμίζει την φάση που έχει παιχτεί και με τα Road Trip,Euro Trip(το οποίο αν και κάφρικο δεν μπορώ να πω ότι δε γέλασα όταν το είδα) και ένα σωρό άλλα "τάδε" Trip που έχουν βγει.
        Μου αρέσει να τρώω μικρά παιδάκια.

Comment

Roadtrip kai Eurotrip = Repsect!!
          Apokta noima h zoi sou..Les a ayto den to exo kanei akoma

Comment

Η ΨΥΧΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ
            SLEEPERS
            Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΠΟΙΗΤΩΝ

δε μου έρχεται κάτι άλλο...

πω πω.τόσες πολλές ταινίες.τόσο ασθενής μνήμη...ξαναείδα λίγο τις σελίδες του θέματος...έχω ξεχάσει πολλά πράγματα...damn
            Carpe diem

Comment

Nα προσθέσω το Serenity, μια science fiction ταινία που τα έχει όλα: πειστική ατμόσφαιρα,καλοστημένους χαρακτήρες, ευφυέστατες ατάκες, όμορφο και ίσως ανατρεπτικό σενάριο, καταιγιστική δράση σε πολλά σημεία της (αν και η δράση δεν είναι ο κύριος άξονας γύρω από τον οποίο κινείται η ταινία) και αρκετά μηνύματα. Αποτελεί το τέλος της σειράς ονόματι Firefly (η οποία μου είπαν είναι ακόμη καλύτερη από την ταινία - yay) αλλά στέκεται μια χαρά και μόνη της.
              "All art is at once the surface and symbol. Those who go beneath the surface do so at their peril."

Comment

Χμμμ...πραγματικα μου εκανε φοβερη εντυπωση το συγκεκριμενο topic.Πρωτη φορα γραφω σε αυτο και πρεπει να πω πως διαβασα καποιες παρα πολυ καλες προτασεις (εφαγα στη μαπα και τρομερη υποκουλτουρα αλλα τι να κανουμε ) και πολλες ταινιες που θα προτεινα εχουν ειδη παρατεθει.Αν και δε διαβασα ολα τα posts θα αναφερω τα εξης:H σιωπη των αμνων,Johnny got his gun,Ο λαβυρινθος του Φαυνου (ΟΧΙ αρνουμε να το γραψω"του Πανα"! Jesh!),The Fountain - Aronofsky μαγε παλι την εκανες!,"π",memento και για απολυτη cultia πρεπει σιγουρα να δειτε το Grindhouse (Deathproof/Planet Terror).Tarantino & Rodriguez rule my coffee!
                <div align="center">

"Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

Comment

σήμερα το θυμήθηκα και είναι must see:Identity ή ελληνιστί Ταυτότητα καθώς επίσης και το El Mariachi prequel των Desperado & Once A Time In mexico
                  Carpe diem

Comment

To El Mariachi είναι από τις πρώτες ταινίες του Robert Rodriguez,low budget μέχρι εκεί που δεν πάει,αλλά προσωπικά μου άρεσε περισσότερο από τα 2 sequels του με νέο πρωταγωνιστή τον Antonio Banderas.Μου άρεσαν και αυτά,αλλά το 1ο το βρήκα πιο αυθεντικό και πιο...cult(Hell Yeah&#33;).Όποιος έχει δει και τα 3 στο 2ο εμφανίζεται σαν guest ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον πρωταγωνιστή στο El Mariachi(Carlos Gallardo) ως ένα από τα 2 αδέλφια την βοήθεια των οποίων ζητάει ο Banderas.
                    Μου αρέσει να τρώω μικρά παιδάκια.

Comment

To El Mariachi είναι από τις πρώτες ταινίες του Robert Rodriguez,low budget μέχρι εκεί που δεν πάει,αλλά προσωπικά μου άρεσε περισσότερο από τα 2 sequels του με νέο πρωταγωνιστή τον Antonio Banderas.Μου άρεσαν και αυτά,αλλά το 1ο το βρήκα πιο αυθεντικό και πιο...cult(Hell Yeah&#33;).Όποιος έχει δει και τα 3 στο 2ο εμφανίζεται σαν guest ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον πρωταγωνιστή στο El Mariachi(Carlos Gallardo) ως ένα από τα 2 αδέλφια την βοήθεια των οποίων ζητάει ο Banderas.
                      [/b]
                      αυτός είναι και ο λόγος που έβαλα μόνο το πρώτο στις must ταινίες, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δε μου άρεσαν. B)
                      Carpe diem

Comment

Tom hanks

Δηλώνω fan του Tom hanks και κατά την γνώμη μου οι παραπάνω ταινίες είναι απλά must...

κάποια άλλη φορά θα γράψω και άλλα από άλλους ηθοποιούς ....

Comment

Και το Forrest Gump, ξέρεις βέβαια το Forrest Gump, έτσι δεν είναι; Απο τις αγαπημένες μου. Και το Terminal επίσης και το Green Mile&#33;

Comment

Και το Forrest Gump, ξέρεις βέβαια το Forrest Gump, έτσι δεν είναι; Απο τις αγαπημένες μου. Και το Terminal επίσης και το Green Mile&#33;[/b]
                            Ναι , έχεις δίκιο φίλε το ξέχασα , συγγνώμη....
                            Φοβερή ταινία πρέπει να την έχω δει πάνω από 2 φορές σίγουρα...
                            (έγινε edit στο post #71 )

Comment

Active Stealth, στα ελληνικά "Κυρίαρχος στον Αέρα". Είναι τόσο μάπα που προκαλεί γέλιο και καταντάει υπερβολικά διασκεδαστική. Δείτε την&#33; [/b]
                              Κυρίαρχος στον Αέρα ftw&#33;&#33;
                              "to katarameno mixanima de deixnei ti photo... axristi eparxia, den vazan perysi kai mia fwtia se ayto to net cafe na ta pernan ola kainouria grrrr"

by Fyge 114 Amaliada edition

"Εγώ όμως και μόνο που πατάω goombas με το Mario αφηνιάζω&#33; "

by Chaoscrow

Comment

Η ΨΥΧΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ[/b]
                                επειδη κι αυτο μου το προτεινουν πολυ τελευταια, γραψε λιγα παραπανω αν θελεις...

Comment

Working...
                                X