Announcement

Collapse
No announcement yet.

Must see ταινίες

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

απλά μπες γιουτούμπ και θα καταλάβεις
    δεν το έχω δει ακόμα αλλά είναι Must see.ειδικά με παρέα. ;)
    Carpe diem

Comment

The Boondock Saints

They Live

2 apo tis pio agapimenes mou tainies
      Born From Darkness...Raised By Light....
      My Wrath Shall Be Cast Upon My Enemies Like Rain Pouring From Heaven
      Official O.G.C Member

Comment

Το They Live τα σπάει, μέγιστο respect.
        sigpic

Comment

Επειδή γουστάρω, προτείνω δύο ταινίες. Ελπίζω κάποιος να τις δει σήμερα, έστω τη μία εκ των δύο. Εγώ πάντως θα επιλέξω μία και θα δω.

Closer
          The Night of the Hunter

Η πρώτη ταινία που πραγματεύεται τις σχέσεις (σεξουαλικές) μεταξύ άνδρα και γυναίκα. Πολύ δυνατή, πολύ αληθινή και παίζει η Νatalie Portman.

Η δεύτερη film noir από τα κορυφαία. Δεν περιγράφεται, δείτε την (δεν ξέρω πώς, αν θέλετε σας δίνω link για rapidshare).

Το βράδυ θα έχετε δικές μου εντυπώσεις. Τις έχω δει και τις δύο απλώς θέλω να τις ξαναδώ.

Comment

Για στείλε ρε συ Evans , σε πμ μην μας πάρουν με τις κλοτσιές

Comment

Κάντε μία χάρη στον evans και δείτε το "The Hours". Το είχα δει παλιότερα, αλλά ήμουν μικρός και δεν ένιωθα. Καλά το OST είναι από άλλο κόσμο, Θεός ο Philip Glass. Για πληροφορίες ανατρέξτε στο imdb, σήμερα βαριέμαι να γράφω (για να μην απορεί και ο altair xD ).

edit:

Και τώρα που το θυμήθηκα (δεν ξέρω πώς), προτείνω το Tideland του Terry Giliam.

Comment

Ωχ,Tideland...Πω η ταινία είναι πραγματικά ότι να ναι,πολύ ωραία πάντως...

Το The Hours είναι μέσα στην λίστα μου "going to see soon"

Προτείνω "Shashank Redemption" ,πραγματικά τρομερή ταινία για τις φυλακές!Την είδα πριν από περίπου 3 βδομάδες στο εξοχικό και μου άρεσε πάρα πολύ!

Comment

Βοοοο τι μας λες ότι την είδες στο εξοχικό ρε ψώνιο .

BTW δες και τον Πεταλούδα και το Εξπρες του Μεσoνυχτίου (lol πιάσαμε τις φυλακές xD ). Και έτσι για την καλτίλα αναφέρω και το The Rock XD .

Comment

Το They Live τα σπάει, μέγιστο respect.
                    [/b]
                    Ena tha po mono http://www.youtube.com/watch?v=Wp_K8...eature=related
                    Born From Darkness...Raised By Light....
                    My Wrath Shall Be Cast Upon My Enemies Like Rain Pouring From Heaven
                    Official O.G.C Member

Comment

Παιδια,απλα ΠΡΕΠΕΙ να δειτε το More του Mark Osborne.Ειναι ταινια μικρου μηκους,μολις 6 λεπτα αλλα με πολυ νοημα..Και η μουσικη πολυ καλη.Πατηστε το λινκ και δεν θα το μετανιωσετε,ειμαι σιγουρος.

http://www.youtube.com/watch?v=bRMfDbm7nFo

Comment

must see για μενα, αλλα ακαταληλο δια ενηλικους με αδυναμα στομαχια!

Comment

Το αστειο με το cannibal holocaust ειναι, πως οι παραγωγοι της ταινιας, γλυτωσαν την φυλακη πραγματικα στο τελευταιο λεπτο.
                          Ολοι πιστευαν πως τα γεγονοτα της ταινιας ηταν πραγματικα (χμ, τουλαχιστον στη συγκεκριμενη χρονικη περιοδο απο τους συγκεκριμενους ανθρωπους), και αποσυρανε ολες τις κατηγοριες μονο οταν ειδαν πως οι πρωταγωνιστες ειναι ζωντανοι.
                          Ned Stark

A man draws his sword in order to protect the small wound deep in his heart.
                          It was inflicted in the days long past,at the farthest reach of his memories.
                          A man wields his sword in order to depart life with a smile.
                          In the days far ahead,beyond the reach of his memory.
                          Ειναι ανθρωπος, κι ομως δεν εχει αδυναμιες.
                          Εχει υλικη υποσταση, κι ομως δεν υπαρχει.
                          Ειναι ο Getta Robo.

Comment

άθλια ταινία για μένα αλλά πραγματικά από τις πιο ακραίες που έχω δει οπότε ναι είναι MUST!Επίσης δείτε Cannibal Ferox.Δεν είναι τόσο ακραίο αλλά έχει κι αυτό μερικές σκηνές...δεν μπορώ να πω γιατί θα φάω ΒΑΝ με τη μία.
                            Carpe diem

Comment

το καλο ειναι οτι ετοιμαζεται και sequel μετα απο τοσα χρονια! http://www.imdb.com/title/tt0907629/

Comment

Άρωμα Γυναίκας.
                                Ίσως η καλύτερη ερμηνεία του Αλ Πατσίνο.
                                Carpe diem

Comment

Working...
                                X