Announcement

Collapse
No announcement yet.

Must see ταινίες

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ΤΙ;

Τώρα το είδα... God . Αν αυτή είναι η καλύτερη ερμηνεία του Πατσίνο τότε τύφλα να έχει ο Tony Montana και ο Michael.

Πάντως για μένα είναι μετριότατη ταινία, δε βρήκα κανένα ενδιαφέρον.

Comment

Το Scarface είναι πολύ βλακεία ταινία IMO. Βαρετή κλπ... Τώρα άμα έπαιζε καλά δε ξέρω αλλά αν δε σε ελκύει η ταινία...
      Originally posted by Squall Leonhart
      I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
      Originally posted by 丹野
      Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
      Originally posted by Ryu_gr
      υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Ρε είστε σοβαροί και οι 2 και τα λέτε;Άρωμα Γυναίκας,Υπόθεση Καρλίτο,Ο Σημαδεμένος και τόσες άλλες ταινίες ο Αλ παραδίδει μαθήματα ερμηνείας. B)
        Πρέπει τώρα να δω το Σέρπικο που έχω ακούσει πως είναι η πραγματικά καλύτερη ερμηνεία του.

Τώρα φίλε Evans άμα δε σου άρεσε το Άρωμα Γυναίκας,τι να πω;Ξέρω ότι έχεις πολύ καλό γούστο,οπότε μου κάνει εντύπωση.
        Carpe diem

Comment

Ε κοίτα δεν έχω δει και πολλές ταινίες με τον Πατσίνο, αλλά σίγουρα το άρωμα γυναίκας δε μου άρεσε .

Γενικά δεν τον πολύ-συμπαθώ και δεν ξέρω γιατί xD .

Comment

Το εγραψα και θα το ξαναγραψω και θα το γραφω μεχρι να το δειτε ολοι σας!Πατηστε το play,More λεγεται και ειναι ταινια μικρου μηκους(ουτε μικρου μηκους δεν την λες βασικα,μολις 6 λεπτα ειναι).Πολυ μικρη αλλα με πολυ νοημα.Αν υπαρχει μια ταινια που λεω οτι ειναι must see,ειναι σιγουρα αυτη.Αληθεια,δεν παιρνω ποσοστα,ειναι πολυ καλη!

More by Mark Osborne

Comment

Το Scarface είναι πολύ βλακεία ταινία IMO. Βαρετή κλπ... Τώρα άμα έπαιζε καλά δε ξέρω αλλά αν δε σε ελκύει η ταινία...
              [/b]
              Εδώ θα διαφωνήσω καθέτως, οριζοντίως, διαγωνίως και όπως αλλιώς γίνεται. Το Scarface είναι must-see ταινία και κρατιέται πολύ καλά ακόμα και σήμερα.

Comment

Πρέπει τώρα να δω το Σέρπικο που έχω ακούσει πως είναι η πραγματικά καλύτερη ερμηνεία του.
                [/b]
                Πολύ ωραία ταινία το Σέρπικο,αλλά προσωπική μου άποψη είναι πως η μεγαλύτερη ερμηνεία του Al Pacino είναι αυτή του Michael Corleone στις 2 πρώτες ταινίες Godfather,ακολουθούμενη στη συνέχεια από αυτή του Tony Montana στο Scarface. Και στο Άρωμα Γυναίκας μου άρεσε πολύ,αλλά στις 2 που ανέφερα είναι πραγματικά το αποκορύφωμα της καρίερας αυτού του μεγάλου ηθοποιού (Al Pacino fanboy speaking ).

P.S. Εττεροχρονισμένη η απάντηση μου,αλλά απείχα αρκετό καιρό από το forum λόγω διακοπών
                Μου αρέσει να τρώω μικρά παιδάκια.

Comment

my very best :

-Underground (1995)

-Gandhi (1982)

-Clockwork Orange (1971)

-Land & Freedom (1995)

-Machuca (2004)

-Goodbye Bafana (2007)

-The Motorcycles Diaries (2005)

-Gran Torino (2008)

Comment

Χαχα,ωραίο topic έκανες bump;)

Τώρα τελευταία ψήθηκα και άρχισα να βλέπω Miyazaki...

Σε όσους άρεσε το Spirited Away τρέξτε να δείτε Nausicaa Of The Valley Of The Wind.

Πάρτε και ένα τέλειο τραγούδι από την ταινία

Μη βαζετε ολο το youtube link μεσα στα tags, μονο το κωδικο {3Dz2nht0xs4}
                    -Rampo

Έχει κανένας σας ΚΑΛΟΥΣ υπότιτλους από το Laputa:Castle In The Sky?

Δυστυχώς κάτι καλοί που βρήκα ήταν μόνον για την μισή ταινία.Όλοι οι άλλοι που βρήκα ήταν άθλιοι και από την dubbed version της ταινίας...Έτσι είδα μόλις την μισή ταινία

Comment

• To Nausicaa to eixa dei poles fores sta Ellhnika paliotera, mporeis na ta valeis sto anime section afta omws
                      "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                      But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                      Kindred, this blade and I.
                      "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                      Greek Gaming Videos
                      Greek Final Fantasy Forum

Comment

• To kommati legetai requiem.
                        Kaliteri poiotita (kai KANONIKA full version ):

Originally posted by Raf
                        Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Μα πόσο τέλειο το Nausicaa.
                          There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                          Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Γενικα ο Miyazaki ειναι :resp:

Comment

• Originally posted by Ground_zero View Post
                              To Nausicaa to eixa dei poles fores sta Ellhnika paliotera, mporeis na ta valeis sto anime section afta omws
                              Αυτήν την πετσοκομμένη και εντελώς εκτός συγχρονισμού ηχητικά έκδοση αξίζει να την δεις μόνο ως cult της εποχής. Η πλήρης ταινία βγάζει πολύ περισσότερο νόημα και είναι πιο ολοκληρωμένη. Παρόλα αυτά δυστυχώς που βασίστηκε μόνο στα 2 πρώτα manga σεναριακά. Και ενώ οι φανς πάντα θα ήθελαν και άλλο ο Miyazaki όσο πήγαινε ξεμωράθηκε και αν και δεν έκανε άσχημες ταινίες, χάθηκε αυτό το ύφος που είχε στις πρώτες του.
                              Sundays are made for sleeping in. Sundays are made for walking around in baggy clothes, watching movies, nursing headaches and hanging out with your friends at the café. Sundays are NOT made for going to the worst neighborhood in town to find a kid who might be able to give you the information necessary to infiltrate a powerful cult that plans to take over the known universe. That's what Mondays are for.
                              ---------------------
                              animEΛ_ΛΑΣ

Comment

• Από miyazaki έχω δει τα Spirited Away,Princess Mononoke, Howl's Moving Castle, ειδικά το Spirited Away το έχω δει 3 φορές , σίγουρα και το ξαναβλέπω άνετα.
                                Αυτό που πρότεινε ο Οδυσσέας περιτό να πω πως ήδη κατεβαίνει...Τhnx man

Comment

Working...
                                X