Εγώ επειδή ξεκινάω δουλειά στη Ρόδο μάλλον όχι (το διαβάζεις Lloyd?) αλλά αν θέλετε καμία συνάντηση πριν τον Ιούλιο που φεύγω είμαι μέσα.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Συναυλίες
Collapse
X
-
Off-topic αλλα ποσοι θα κατεβετε; Αν ειναι να κανονισουμε να τα πουμε.
Παρτε και τον Oldb... εε Evans μαζι και καναν αλλον και ελατε.
Μου λεγε και η Kiku πως ισως κατεβει..
Υ.Γ.
Δε θα παω στη συναυλια, αν τα πουμε θα τα πουμε πριν ή κατι τετοιο.
[/b]...
Έλα και εσύ ρε Xeno,σιγά να πούμε.Πάντως πριν ή μετά από την συναλία εγώ δύσκολα να δω άτομα διότι θα έρθω με εκδρομή οπότε ο χρόνος θα είναι πολύ περιορισμένος,will see
ΥΓ:Cursed πρόλαβες την προσφορά των 55 ευρώ?
Comment
-
ΥΓ:Cursed πρόλαβες την προσφορά των 55 ευρώ?
[/b]
Κι εγώ λογικά με τρένο θα κατέβω κι ελπίζω πως θα έχω περιθώριο να παρευρεθώ σ' ένα meeting, αλλά να κανονίσετε πότε θα γίνει, γιατί η συναυλία ξεκινάει από νωρίς το απόγευμα (17:00 αν δεν κάνω λάθος) και πρέπει να ξέρω αν θα έρθω πιο νωρίς (δηλαδή απ' τις 19) ή αν θα φύγω μια μέρα αργότερα."Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"
Comment
-
Σχετικά με το Rock em All:
?Λουκέτο? στο Θέατρο Λυκαβηττού
Πέμπτη, 19.06.08
?Λουκέτο? στο θέατρο Λυκαβηττού έβαλαν αιφνιδιαστικά άνδρες της Δημοτικής Αστυνομίας, με το αιτιολογικό ότι υπάρχει πρόβλημα... στατικότητας.
Όπως μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός City 99,5, το πρόβλημα, σύμφωνα με το Δήμο Αθηναίων, διαπιστώθηκε μόλις λίγες ώρες πριν από τη συναυλία του Τζέιμς Μπλαντ, η οποία και αναβλήθηκε.
Σήμειώνεται ότι το θέατρο ελέγχθηκε την Πέμπτη, αν και είχε προηγηθεί σχετικό αίτημα της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης προς το Δήμο Αθηναίων, με το οποίο η ΕΤΑ είχε επισημάνει την ανάγκη ελέγχου καταλληλότητας του θεάτρου.
Το Φεστιβάλ ΑΘηνών υποστηρίζει ότι το αίτημα ανακλήθηκε στη συνέχεια από την ίδια την Εταιρεία και συνεπώς ο Δήμος Αθηναίων επέμεινε ανεξήγητα στην απόφασή του, ενώ ο Δήμος, σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίζεται το αντίθετο...
Παράλληλα, η διοίκηση του Φεστιβάλ Αθηνών κάνει λόγο για αδικαιολόγητη απόφαση, που τραυματίζει το θεσμό.
Απαντώντας, ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης ανέφερε: ?Λυπάμαι για τις δηλώσεις του καλλιτεχνικού διευθυντή του Φεστιβάλ Αθηνών Γ. Λούκου, ενός ανθρώπου που, όπως πολύ καλά γνωρίζει, υπήρξα και εξακολουθώ να είμαι ένθερμος υποστηρικτής?.
Και συνέχισε ο κ. Κακλαμάνης: ?Ο Δήμος της Αθήνας ουδεμία σχέση έχει με το Φεστιβάλ Αθηνών ούτε με το θέατρο του Λυκαβηττού. Η εντολή για το στατικό έλεγχο του θεάτρου εδόθη από τους πολιτικούς προϊσταμένους του ΕΟΤ, η αρχική πραγματογνωμοσύνη ουδέποτε ανακλήθηκε, προφανώς γιατί οι υπογράφοντες μηχανικοί αρνήθηκαν να το πράξουν, η εντολή για σφράγιση εδόθη πριν από 14 ημέρες από την ΕΤΑ και, τέλος, η ελληνική Δικαιοσύνη την επιβεβαίωσε, μη ανακαλώντας την απόφαση της Δημαρχιακής Επιτροπής του Δήμου για την άμεση σφράγιση?.
?Κατά τον κ. Λούκο, οι υπηρεσίες του Δήμου της Αθήνας θα έπρεπε να αγνοήσουν τη δικαστική απόφαση, επειδή είχαν προπωληθεί εισιτήρια. Άραγε, αν το δικαστήριο της Αβινιόν είχε βγάλει μια παρόμοια εντολή, ο κ. Λούκος θα ισχυριζόταν τις ίδιες δικαιολογίες; Η δημοτική αστυνομία απλά διεκπεραίωσε την εντολή που της εδόθη, εκεί αρχίζει και εκεί τελειώνει ο ρόλος της? κατέληξε ο κ. Κακλαμάνης.[/b]gently hold our heads,
gently hold our heads on high
Comment
-
Πήρα και εισητήριο Siouxsie σήμερα!!!
Θα πάει κανείς ρε ρεμάλια?
[/b]
Fixed.
Μη τολμησεις και δεν τη δεις, γιατι ειναι απλα πολυ μεγαλη μορφη.
Κατα τ' αλλα και οι Deus αποτελουν μια πολυ ενδιαφερουσα μπαντα.
To οτι ο Marky Ramone (ενας drummer) κανει tour ειναι η κοροιδια του αιωνα. An δεν τον ελεγαν Ramone δε νομιζω να τον ανεφερες καν και δε θα ησουν ο μονος.
Comment
-
Fixed.
Μη τολμησεις και δεν τη δεις, γιατι ειναι απλα πολυ μεγαλη μορφη.
Κατα τ' αλλα και οι Deus αποτελουν μια πολυ ενδιαφερουσα μπαντα.
To οτι ο Marky Ramone (ενας drummer) κανει tour ειναι η κοροιδια του αιωνα. An δεν τον ελεγαν Ramone δε νομιζω να τον ανεφερες καν και δε θα ησουν ο μονος.
[/b]
Κοίταξε ο Marky παίζει εξολοκλήρου τραγούδια Ramones οπότε θα περάσουμε τέλεια!!!Κατά τα άλλα ναι συμφωνώ
Εσύ θα έρθεις?
Comment
-
Σεβασμός στον Marky!! Πέρα από το ότι ήταν drummer στους Ramones, έχει ηχογραφήσει και με τους Misfits, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι συνέχεια στην τσίτα με περιοδείες, ραδιοφωνικές εκπομπές και ηχογραφήσεις διαφόρων projects!!Kαι τι πάει να πει είναι drummer??Μουσικός είναι και αυτός...Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.
Let's just all say the magic words and go back to reality.
THIS CAN'T BE HAPPENING!!!!!
Comment
-
εφηβικο απωθημενο satisfied B)
πολυ καλοι οι offspring κ μας θυμισαν κατι απο τα παλια.
βεβαια σαν οπαδος τους ομολογω οτι το setlist ηταν αρκετα mainstream κ ικανοποιητικο για τα γκομενακια που ειχαν παρευρεθει
δεν μπορεις να μην παιζει εστω ενα κομματι απο το ignition...dirty magic/lapd ftw!
χαρακτηριστικο για τους πραγματικους fan του συκροτηματος κ για καποια απο τα παιδια που ετυχε κ συνομιλησα στο χωρο της συναυλιας ειναι τα εξης
Εβδομήντα λεπτά με τέτοιο setlist, για κάποια χρόνια εφηβείας, είναι κακό deal. Τους αγαπάμε, μας αγάπησαν (απ' ότι φάνηκε), αλλά η ψυχή μας μάλλον έμεινε καπακωμένη. Maybe next time... [/b]
επισης live χωρις σκονη δεν ειναι live B)
Comment
Comment