Announcement

Collapse
No announcement yet.

The Big Bang Theory

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Somari
    replied
    Poso ma poso ta spase...

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Σχεδον εκανα catch up με την S03, τελεια απλα ως τωρα.
    Απιστευτο γελιο σε παρα πολλες φασεις και κλασικα οι διαλογοι παραμενουν ποιοτικοι και πανεξυπνοι.
    Απο τις λιγες σειρες που κρατιεται σταθερα στο ιδιο επιπεδο χωρις να χει κανει ακομα κοιλια στο ελαχιστο.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Το επομενο βγαινει 2 Μαιου. Δε ξερω γιατι εγινε αυτο το κενο δυο εβδομαδων, τουλαχιστον μεσα στο Μαη θα εχουμε 4 επεισοδια.

Leave a comment:

• Peripterapper
    replied
    μαλλον σημερα απεργει το καναλι
    ποτε βγαινει νεο επεισοδιο?
    γιατι αργουνε τοσο πολυ?
    αν τα επεισοδια ηταν 45λεπτα καθε ποτε θα εβγαιναν?

Leave a comment:

• Bartman
    replied

Streaming όλων των Seasons 24 ώρες το 24ωρο

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Είδα το 16ο επεισόδιο. Μια χαρά πηγαίνει η σειρά, τα τελευταία επεισόδια είναι φοβερά. Στο 16ο έκανε εμφάνιση και ο Stan Lee...

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Originally posted by Bartman View Post
    Έχω ψάξει σε όλο το net να βρω την σειρά μαζί με αγγλικούς υπότιτλους ανεπιτυχώς , αν κάποιος τα έχει βρει ας μου τα στείλει σε πμ
    Κατέβασέ τη σκέτη, εγκατέστησε media player classic και κατέβαζε από εκεί τους υπότιτλους να βρεις την υγειά σου.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Παντως επειδη τεθηκε και το 2 1/2 men,να σημειωσετε οτι ειναι απο τους ιδιους δημιουργους...

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Δυσκολα θα τα βρεις μαζι. Do it the hard way.

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    Έχω ψάξει σε όλο το net να βρω την σειρά μαζί με αγγλικούς υπότιτλους ανεπιτυχώς , αν κάποιος τα έχει βρει ας μου τα στείλει σε πμ

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Τα κατεβάζω. Πολύ ωραίο.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Χριστούγεννα θα χώσω όσα περισσότερα επεισόδια γίνεται στο psp για να τα δω εδώ.Έχω δει κάποια επεισόδια κατά καιρούς κι ενώ στην αρχή με ξένισε το χιούμορ της σειράς, τελικά με κέρδισε και έχω ψηθεί άσχημα.ΗΙΜΥΜ δεν έχω δει ακόμα καθόλου αλλά είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Kai απο μενα σε Big Bang vs Himym συμπληρώσατε 1

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Παρακολουθώ τη δεύτερη season( episode 11) και την έχω λατρέψει. Απίστευτοι διάλογοι, τρελά σκηνικά. Και γενικά οι χαρακτήρες είναι ένας κι ένας. Εμένα ρε παίδες το HIMYM με κούρασε από 3η σεζον. 4η δεν έχω δει βέβαια, μάλλον θα ακολουθήσει μόλις τελειώσω με το BBT( αν και προβλέπω να το ξαναβλέπω από την αρχή) Το μόνο που λάτρευα σε HIMYM είναι ο Barney και οι Lily-Marshall.

Big Bang Theory είναι εντελώς διαφορετικό βέβαια. Μου αρέσει τρελά που δεν έχουν κεντράρει στη σχέση Penny- Leonard. Όπως μου αρέσει πως ο Leonard είναι αστείος σαν κεντρικός μαζί με τον Sheldon( εντάξει τρελό respect στον Jim Parsons κατέχει από ηθοποιία και φάινεται) Έχω να γελάσω τόσο πολύ με ψυχαναγκαστικό χαρακτηρα από εποχές Frasier και Niles( επίσης τα έσπαγε ο David Hyde Pierce) Σουρεαλιστικά σκηνικά, σουρεαλιστικοί διάλογοι... Μακάρι να συνεχίσει έτσι και να μην το κουράσουν.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Ισχυει.
    Μια ειναι η παρεα.
    Τσεκαρε τη σειρα οπως και να χει, οχι μονο γι' αυτο.
    There's so much more to it..
    Εχει μερικες ατακες πραγματικα πανεξυπνες, μακαρι να συνεχισουν με τοσο καλο script οι ανθρωποι, τι αλλο να πω.

Leave a comment:

Working...
X