Announcement

Collapse
No announcement yet.

The Big Bang Theory

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Jedah
    replied
    Ρε σείς άκουσα ότι σε ένα επεισόδιο της σειράς, μια παρέα καιγόταν με Halo 3 multi. Ισχύει;

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Πες το κι ετσι.

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    ενοεις πως το big bang theory σπερνει φετος ετσι?

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Το himym εδωσε ρεστα με 3 τελειες πρωτες seasons και με μια ανεκτη season 4 ηταν νωρις για να το καταδικασουμε.
    Τωρα που βλεπω himym s5 VS bbt s3 νομιζω πως δεν τιθεται καν θεμα ανταγωνισμου παντως στη φετινη σεζον..

Leave a comment:

• straier
    replied
    Εχμμμ.... Όχι μόνο οι φυσικοί...

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Oταν οι φυσικοί βλέπαν tbbt οι gamerodyssaδες νόμιζαν ότι το himym είναι καλύτερη σειρα

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Έγινα fan:resp:

Αν αποδεχτεις πως ειναι geeky και διακωμωδησεις προσωπα και καταστασεις με γνωμονα το geekness/nerdness factor τοτε ισως αλλαξει κατι.
    Συμφωνώ.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    οποτε συνεχιζω season 1 του 2 and a half men.
    Tώρα το είδα. Η σειρά μου αρεσε πάρα πολύ. Την έδειχνε ο Alpha μέσα στη χρονιά στις 2 τα χαράματα. Πολύ αστεία παίζει τα γέλια μου να ξυπνούσαν κόσμο. Είχα κατεβάσει την πρώτη σεζόν για να τη βλέπω με την ησυχία μου. Το παραπάνω video από το bing bang μου έδωσε την εντύπωση της σάτιρας με ολίγη απο καρικατούρα. Ο ψηλός τύπος τουλάχιστον μου θύμιζε στον τρόπο ομιλίας του έναν εξευγενισμένο Duffy Duck. Ωστόσο ένα χαμόγελο το έσκασα. Θα το τσεκάρω μελλοντικά.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Εμένα μου άρεσε η σειρά από την πρώτη στιγμή (ίσως επειδή είδα και πολλά επεισόδια μαζεμένα). Συνδυάζει διάφορες μορφές geekiness που με αντιπροσωπεύουν ως κάποιο βαθμό και αν και φυσικά είναι τραβηγμένο είναι αρκετά ρεαλιστικό σε αντίθεση με μια άλλη σειρά της οποίας το όνομα δε θυμάμαι (και διαπραγματεύεται παρόμοιο θέμα). Φυσικά το μεγαλύτερο γέλιο το βγάζει η σύγκρουση των hypergeeks με κανονικούς ανθρώπους (βλ. Πέννυ).
    Ακόμα δεν έχω δει την 3η σεζόν αλλά το ΣΚ θα επανορθώσω.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Οχι που δε θα το λεγες.
    Τεσπα, οντως τα σπαει η σειρα, εριξα τρελο γελιο προχθες με τον gothic Howard.

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    Originally posted by Xeno View Post
    O Rajesh τα σπαει (και ειναι Ινδος).

ιδια ρατσα ειναι.

Ο τριτος κυκλος ειναι παντως τρομερος!!!

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Οντως ο Rajesh με την Penny και τον Sheldon ειναι οι καλυτεροι.

Penny/Sheldon ειναι φοβερος συνδιασμος.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    O Rajesh τα σπαει (και ειναι Ινδος).

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    Εγω ειμαι τριτη σεζον στο μπιγκ μπανγκ και νταξει ο Σελντον ειναι πορωση απλα, μονο ο πακιστανος μου τη σπαει.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Πολυ καλο και το Mad Men παντως για κατι πιο σοβαρο.
    Το HIMYM δεν ξεκινησε καλα season 5, οποτε συνεχιζω season 1 του 2 and a half men.
    Θα ποσταρω κανα κλιπακι σε καποια φαση, εχει χιουμορ που πιστευω θα αρεσει στους περισσοτερους.

Leave a comment:

Working...
X