Καλά, δε λέω, και'γω για να δω κάτι χαλαρό το βλέπω, αλλά θα μπορούσε να είναι πιο αστείο αφού δε στηρίζεται σε άλλους άξονες. Κι εγώ καλύτερο χαρακτήρα τον Ari βρίσκω
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TV Series
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Κι εγω στην 1η season ημουν ψιλοουδετερος, αλλα μετα γινεται σιγουρα πιο αστειο, χωρις να ειναι η σειρα που προσπαθει να σε κανει να γελασεις συχνα.
Κι εγω στην αρχη στην ιδια φαση ημουν, δηλαδη ελεγα wtf αυτο ειναι και "ασοβαρο" αλλα και δεν προκαλει γελιο. Αυτο μετα απο λιγο σιγουρα το ξεχνας οποτε no worries there.
Προφανως και η ολη θεματολογια κτλ ειναι αρκετα κοινη για τα αμερικανικα standards εστω, αλλα σε αυτα τα πλαισια δεν παυει να ναι μια πολυ καλη σειρα.
Comment
-
Είδα κι εγώ τα πρώτα επεισόδια από δύο σειρές. Το Sons of Anarchy και το Oz.
Το πρότο μετρά ήδη 3 - 4 σεζόν και αφορά μια συμμορία μηχανόβιων στην Καλιφόρνια. Εντελώς cult cast. Αρχηγός της συμμορίας είναι ο Ron Perlman, μέλος της ο σημαδεμένος από το Braveheart, και η ισχυρή τύπισσα η...Πέγκυ Μπάντι, Katey Sagal!
Το πρώτο επεισόδιο μου φάνηκε ενδιαφέρον. Δεν ηρωοποιεί τους Χαρλεάδες και τους παρουσιάζει σα μια κανονική συμμορία (δε μιλάμε για bikers club προφανώς αλλά για οργανώσεις τύπου Hells Angels, μπλεγμένους με όπλα και ναρκωτικά), έχει μια δόση αμερικανιάς γενικά αλλά βλέπεται ευχάριστα. Θα δω περισσότερα και θα μιλησω.
Το Oz δεν είναι καθόλου πρόσφατο, είναι μια σειρά του '90 με φυλακές. Καμία σχέση με Prison Break και αηδίες. Σε ένα σκληρό σοφρωνιστικό ίδρυμα ανοίγει μια νέα πτέρυγα με 24ωρη παρακολούθηση των κρατουμένων, κάποιες ελευθερίες και προνόμια (δε φοράνε στολές πχ) αλλά πολύ σκληρό πρόγραμμα. Διαφέρει λίγο από την κλασσική φυλακόβια φάση, υπό την άποψη ότι η πτέρυγα είναι πειραματική, και μερικά πράγματα μου φάνηκαν εκτός πλαισίου, αλλά στην παραγωγή είναι ο Μπάρυ Λέβινσον και αυτό μου κάνει. Συστήνεται και επίσης θα ξαναγράψω.Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
Comment