Originally posted by majorfox
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TV Series
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Ryu_gr View Post
Νιώθω απογοητευμένος με το συγκεκριμένο εκτός από ένα στοιχείο που είναι φανταστικό!
Leave a comment:
-
majorfox μιας και είσαι SΗ λάτρης:
- Likes 1
Leave a comment:
-
Σε ιδιωτική παρουσίαση της σειράς Fallout ο δημιουργός του game κάνει ειδική αναφορά στον Jonathan Nolan που είναι ένας εκ των 2 σεναριογράφων, αναφέρει επίσης ότι το Interstellar ήταν πηγή έμπνευσης για το Starfield, σεναριογράφος του οποίου είναι επίσης ο J. Nolan μαζί με τον αδερφό του.
Επίσης μιλάει για αυτόν σε podcast:
majorfox θύμισέ μου, εκθειάζουμε Jonathan Nolan;Last edited by Ryu_gr; 03-09-2023, 01:41 AM.
Leave a comment:
-
Βλέπω την αστυνομική σειρά Swift Justice (1996) με πρωταγωνιστή τον James McCaffrey τον ηθοποιό πίσω από την φωνή του Max Payne !
Μπράβο στην Rockstar που έβαλε για πρώτη φορά και το πρόσωπο του στο Max Payne 3 έτσι όπως φαινόταν στις αστυνομικές σειρές ! Ελπίζω να μην κάνουν καμία μαλακια και αλλάξουν ηθοποιό στο ριμέικ.
Last edited by majorfox; 03-03-2023, 03:02 AM.
Leave a comment:
-
- Likes 2
Leave a comment:
-
Εγραψα με τα καλύτερα λόγια οσο σύντομα μπορούσα η αλήθεια είναι , που να δεις τι θα έγραφα αν ήμουν αυστηρός… 😈
- Likes 1
Leave a comment:
-
Για ακόμα μια φορά είσαι αυστηρός και αμείλικτος, αρκεί να είσαι ο εαυτός σου! 😄
Bruce Lee και Chuck Norris είναι πρωτίστως Karate Masters και δευτερευόντως ηθοποιοί.
Η κοιλιά είναι αναμενόμενη στον 5 κύκλο και βγάζει πολλά cult σκηνικά, παρόλα αυτά προσπαθούν να κρατήσουν επίπεδο. Μου άρεσε που ακόμα και ο Terry δίνει μαθήματα παρότι "κακός". Π.χ. έλεγε στον μαύρο μαθητή του πώς να είναι πρωταγωνιστής και όχι sidekick. Θα ήθελα ο Kreese να κάνει την ανατροπή αλλά οκ θα ήταν μεγάλη κωλοτούμπα καθότι είναι και αυτός "κακός". Ίσως στο επόμενο.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Ειδα το cobra Kai ! Διασκεδαστική κομικη σειρά, την περίμενα πιο σοβαρή και οι χαρακτήρες παραείναι ηλίθιοι . Από πολεμικές τέχνες δεν. Κάθε φορά που βλέπω σειρά η ταινία πολεμικών τεχνών επιστρέφω πάντα στον Bruce Lee για αποτοξίνωση από μαλακιες.
Last edited by majorfox; 06-10-2022, 07:19 AM.
Leave a comment:
-
Άλλη μια σεζόν θα μας κρατήσει συντροφιά (για 1-2 απογεύματα αφού θα λιώσουμε 😎)
- Likes 1
Leave a comment:
-
- Likes 1
Leave a comment:
-
Την κατάπιαμε την 4η season του Cobra Kai μέσα σε 2 ημέρες. Epic. 10/10.

- Likes 2
Leave a comment:
-
Λοιπόν χαζεύοντας είδα οτι έχει βγεί σε σειρά , μια ταινία που καραγούσταρα όταν την είχα δει και βεβαίως βεβαίως την είχα γράψει σε βιντεοκασέτα (την οποία πρέπει να έχω ακόμα 😂)
Μιλάω για το images?q=tbn:ANd9GcSECOlnmO4qBfW5--LQb7Om2T4vnLKCtouw8W24VOYyRapdWHBt.jpg!!!!!
Είχε βγάλει 2-3 ταινίες νομίζω... και τώρα βγήκε (ή τώρα το ανακάλυψα εγώ τουλάχιστον...) σε σειρά!!!
Το έχει δει κανένας;;; αξίζει ή να μείνω στις ταινίες;;;
- Likes 2
Leave a comment:
-
Leave a comment: