Announcement

Collapse
No announcement yet.

Πανεπιστημιακο Βitching

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Βασικά όσο ήμουνα στρατό ξέχασα να ανανεώσω εγγραφή κι έτσι πρέπει να περιμένω αυτό το εξάμηνο,ώστε να δηλώσω την πτυχιακή και να την παρουσιάσω.Ένα κεφάλαιο έμεινε για να την τελειώσω.
    Carpe diem

Comment

ante ante....
      Originally posted by Raf
      Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Παιδιά μην την ψάχνατε, το πιο δύσκολο φυσικό είναι του Α.Π.Θ. με διαφορά και ο λόγος είναι οι καθηγητές: παλιοί, ζουν και αναπνέουν για την φυσική (οι μισοί δουλεύουν στο C.E.R.N. ) και απαιτούν από τους φοιτητές να γίνουν επιστήμονες διεθνούς κλάσης με το που βγουν απ' την σχολή.

Είναι κουβέντα που έχω βαρεθεί να κάνω αυτή, αλλά εμένα η άποψή μου επιβεβαιώνεται από το πόσο και ποιοι δυσκολεύονται να τελειώσουν το εκάστοτε φυσικό. Στην Θεσσαλονίκη ήξερα διάνοιες (χωρίς πλάκα όμως) που διάβαζαν αρκετά, αλλά και πάλι δεν τα πήγαιναν και ιδιαίτερα καλά...
        "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

Originally posted by TheCursed View Post
          αλλά εμένα η άποψή μου επιβεβαιώνεται από το πόσο και ποιοι δυσκολεύονται να τελειώσουν το εκάστοτε φυσικό.
          αυτοί που δεν ανοίγουν βιβλίο:phil: δεν πάνε στα μαθήματα κτλ.
          Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Originally posted by BigBOSS View Post
            αυτοί που δεν ανοίγουν βιβλίο:phil: δεν πάνε στα μαθήματα κτλ.
            Χαχα, καλά, καλά, ό,τι πεις.

Comment

Παιδιά μην την ψάχνατε, το πιο δύσκολο φυσικό είναι του Α.Π.Θ. με διαφορά και ο λόγος είναι οι καθηγητές: παλιοί, ζουν και αναπνέουν για την φυσική (οι μισοί δουλεύουν στο C.E.R.N. ) και απαιτούν από τους φοιτητές να γίνουν επιστήμονες διεθνούς κλάσης με το που βγουν απ' την σχολή.
              Ποιος σου είπε πως αυτό δεν ισχύει για το ΕΚΠΑ;
              Originally posted by Raf

Comment

Όταν μετράτε τα μαθήματα αν το ίδιο μάθημα έχει και θεωρία και εργαστήριο(στα οποία είναι ξεχωριστή εξέταση) το μετράτε σαν 2 μαθήματα;
                I'm back bitches... Version 2.0

Το νέο forum για το αυτοκίνητο: PetrolHeads

Comment

Originally posted by Somari View Post
                  Ποιος σου είπε πως αυτό δεν ισχύει για το ΕΚΠΑ;
                  Δεν τους ξέρεις. Βασικά δε μου είπαν ακριβώς αυτό, αλλά ότι γενικά είναι κάπως πιο εύκολα τα πράγματα εκεί.

Comment

Όταν μετράτε τα μαθήματα αν το ίδιο μάθημα έχει και θεωρία και εργαστήριο(στα οποία είναι ξεχωριστή εξέταση) το μετράτε σαν 2 μαθήματα;
                    Ναι...Βέβαια στη δική μου σχολή, δε ξέρω στα άλλα φυσικά, μόνο 2 από τα εργαστήρια είναι της "τελικής εξέτασης". Σχεδόν όλα τα άλλα είναι του "paper".

Αν και πάλι δε ξέρω πόσο πολύ βοηθάει το "μέτρημα"...Πχ 1 μάθημα μπορεί να είναι δυσκολίας όσο άλλα 5 μαζί...πχ εγώ στα χρωστούμενα έχω Φ1 η οποία είναι σχεδόν μηχανική λυκείου με επιπρόσθετες γνώσεις/λύσεις απειροστικού λογισμού, και έχω περάσει θεωρητική μηχανική ΚΑΙ σχετικότητα (όσοι έχετε συναντήσει μπροστά σας καταλαβαίνετε) επειδή οι καθηγητές της Φ1 μας μαμάνε με θέματα του τύπου "μάγκνουμ 33άρι χτυπάει πίνακα στερεωμένο σε ελατήριο που στην άλλη του άκρη έχει ελέφαντα που κλάνει στη μούρη φοιτητή ο οποίος αρχίζει να περιστρέφεται γύρω από τη θέση του με ω ίσο με λ /s όταν αμολάει σκατούλες με ρυθμό μ kg/s. Να βρεθεί ο καιρός στο Κάιρο".

Δεν τους ξέρεις. Βασικά δε μου είπαν ακριβώς αυτό, αλλά ότι γενικά είναι κάπως πιο εύκολα τα πράγματα εκεί.
                    Έχω ακούσει πολλά. Από παιδί με μεταγραφή από ΑΠΘ άκουσα "έπρεπε να κάτσω εκεί, ήρθα εδώ στους κ****δες". Από άλλο παιδί, πάλι από μεταγραφή, άκουσα πως στης Κρήτης ήταν πιο δύσκολο. Από άλλον άκουσα πως του φαινόταν πιο εύκολο της Κρήτης. Όπως έγραψα σε μερικά ποστ πιο πίσω, επειδή η φυσική είναι μια πολύ γενικευμένη επιστήμη και άρα ασχολείται με πολλά πράγματα, του καθενός μπορεί να του πέσει άλλο πράγμα πιο "δυσκολοχώνευτο", οπότε δεν έχουμε σίγουρα αντικειμενική κατάταξη δυσκολίας.
                    Originally posted by Raf

Comment

Έχω ακούσει πολλά. Από παιδί με μεταγραφή από ΑΠΘ άκουσα "έπρεπε να κάτσω εκεί, ήρθα εδώ στους κ****δες". Από άλλο παιδί, πάλι από μεταγραφή, άκουσα πως στης Κρήτης ήταν πιο δύσκολο. Από άλλον άκουσα πως του φαινόταν πιο εύκολο της Κρήτης.
                      Καλά ρε αδερφέ, όλα τα βύσματα της Ελλάδας ξέρεις; Μέχρι και ο Ramp θα τρομάξει μόλις δει αυτό το post! Τι διάολο, σε ποιο forum μπήκα;

Comment

E κοίτα, σε κάθε εργαστήριο / παρακολούθηση πιάνω κουβέντα... είμαι κοινωνικός τύπος και ας είμαι καμμένος
                        Originally posted by Raf

Comment

Είναι κουβέντα που έχω βαρεθεί να κάνω αυτή, αλλά εμένα η άποψή μου επιβεβαιώνεται από το πόσο και ποιοι δυσκολεύονται να τελειώσουν το εκάστοτε φυσικό. Στην Θεσσαλονίκη ήξερα διάνοιες (χωρίς πλάκα όμως) που διάβαζαν αρκετά, αλλά και πάλι δεν τα πήγαιναν και ιδιαίτερα καλά...
                          Μα δεν σπουδάζω στο Φυσικό ρε Cursed...

μάγκνουμ 33άρι χτυπάει πίνακα στερεωμένο σε ελατήριο που στην άλλη του άκρη έχει ελέφαντα που κλάνει στη μούρη φοιτητή ο οποίος αρχίζει να περιστρέφεται γύρω από τη θέση του με ω ίσο με λ /s όταν αμολάει σκατούλες με ρυθμό μ kg/s. Να βρεθεί ο καιρός στο Κάιρο
                          ,παρόμοια θέματα μας βάζουν και εμάς στην Φ1.Ας ελπίσουμε να τους την βαρέσει και τώρα που θα το δώσω να βάλουν 2 εύκολα θέματα:kill:

Comment

Laharl είσαι Φυσικό τελικά ή όχι????

Bigboss γράψαν τα παιδιά πιο πίσω πόσα μαθήματα έχει η κάθε σχολή.Εγώ είπα στο περίπου 20 μαθήματα κάτω.Είναι λίγο περισσότερα.

Altair δεν μιλάμε γενικά για τις σχολές αλλά για τα μαθήματα του εκάστοτε φυσικού τμήματος ανα την Ελλάδα.

Τα εργαστήρια σε μας είναι ξεχωριστά μαθήματα από τα αντίστοιχα της θεωρίας.Δεν συνδέονται οι βαθμοί του ενός με το άλλο.Και μπορείς να τα πάρεις σε διαφορετικά εξάμηνα.Άρα είναι ξεκάθαρα διαχωρισμένα.
                            Nintendo I.D.: paixtis
                            3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

Όχι ρε paixtis πως σου ήρθε αυτό?Δεν έχετε μόνο εσείς Φυσική Ι ως μάθημα

Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Η/Υ στο ΑΠΘ είμαι

Comment

Originally posted by NickTG

Ναι...Βέβαια στη δική μου σχολή, δε ξέρω στα άλλα φυσικά, μόνο 2 από τα εργαστήρια είναι της "τελικής εξέτασης". Σχεδόν όλα τα άλλα είναι του "paper".

δηλαδη πχ εργαστηριο οπτικης που για να το περασεις πρεπει να παρεις πανω απο 5 σε 10 τεστακια, πανω απο 5 στις εργασιες, πανω απο 5 σε εξεταση πειραματος και πανω απο 5 σε εξεταση σε θεωρια στο τελος να το μετρησω σαν 4?
                                Σαν 1 μετραει αυτο σε εμας. Ψηφιακα εργαστηριο πχ και ψηφιακα μαθημα ειναι 2 ξεχωριστες εξετασεις, αλλα για να μετρησει σαν 1 μαθημα πρεπει να τα περασεις και τα 2.

Comment

Working...
                                X