Announcement

Collapse
No announcement yet.

Περί έρωτος και άλλων φαντασμάτων...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Χωρίς hamburgers δεν υπάρχει έρωτας. Πρέπει πρώτα να ικανοποιηθεί η βιοτική ανάγκη για hamburgers και μετά μπορεί το άτομο ν' αρχίσει να στρέφεται και στην ικανοποίηση των άλλων συναισθηματικών αναγκών του.
    "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

Χάνουμε το δάσος για το δέντρο αδέλφια...

Ο Aion έθεσε κρίσιμα ζητήματα κι εμείς μιλάμε για υποθέσεις που έχουν κλείσει.

4 μέρες απόσταση για μένα σημαίνει ότι η κοπέλα δεν πέρασε καλά, για αυτό το απέφευγε. Όπως είπε ο laharl, αν κάνεις σωστή δουλειά, το γκομενάκι μένει.

Comment

Εγώ ξέρω οτι η γκόμενα περιμένει 3-4 μέρες μετά το πρώτο γαμήσι για να μην δείξει πουτανάκι οπότε μπορεί ο Aion να παραήταν καλός που άμα κρίνω απο την κοπέλα η οποία προφανώς δεν ήξερε τα κόλπα θα είχε ψαρώσει λίγο.

Comment

Αν είναι καμία σαν την Ashley P μπορεί απλά να έχει βάλει στο μάτι να του βουτήξει τις πρωτεϊνες:troll:

Comment

Ο Aion είπε ξεκάθαρα ότι η κοπέλα ήθελε να δει τον πρώην της για να του τα χώσει, αλλά ο ίδιος δεν το πίστεψε, αφού ήταν σίγουρος ότι κάτι άλλο είχε στο μυαλό της. Σύμφωνα λοιπόν με τα δεδομένα, και δεχόμενοι την υπόθεση ότι όσα λέει ο aion για το χαρακτήρα της είναι αλήθεια, το "δεν ήθελε να δείξει πουτανάκι" είναι άτοπο, αφού ήταν όντως πουτανάκι. Ως εκ τούτου, τα κόλπα ή τα ήξερε ήδη, ή ήταν ανοιχτή σε νέες προτάσεις.

Ή ο Aion δεν έκανε σωστή δουλειά (εξού και η έλλειψη second round και το μεγάλο διάστημα μεταξύ των δύο φορών), ή η κοπέλα ήταν απασχολημένη στο ενδιάμεσο (κάτι που δεν μπορεί να ισχύει γιατί, βάσει των περιγραφών του aion, αυτή ήθελε σχέση, ενώ αυτός όχι).

Comment

Katsete re, mhpws den katalava kala? diafora 4 hmerwn nai, alla oxi me thn idia den eipe?
              "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
              But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
              Kindred, this blade and I.
              "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
              Greek Gaming Videos
              Greek Final Fantasy Forum

Comment

Εγώ με την ίδια κατάλαβα.

Comment

Mallon egw ekana lathos, carry on...
                  "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                  But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                  Kindred, this blade and I.
                  "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                  Greek Gaming Videos
                  Greek Final Fantasy Forum

Comment

Ξεκάθαρα το παιζε αδιάφορη η γκόμενα. Αφού την 2η φορά λέει πήγανε στην αρχή κάπου με κόσμο και τελικά τον τράβηξε κάπου μοναχικά. Θέλει η γκόμενα να κρατηθεί να μην κάνει πέσιμο στον Aion αλλά η καύλα δεν την αφήνει.

Τέσπα όταν μπει ο Aion θα μας πει την γνώμη του.

Comment

Πουτανάκι,καύλες,ωραίοι χαρακτηρισμοί,βλέπω σύντομα να μαζεύουμε πολλές γυναίκες.:troll:
                      Carpe diem

Comment

Originally posted by Altair View Post
                        Πουτανάκι,καύλες,ωραίοι χαρακτηρισμοί,βλέπω σύντομα να μαζεύουμε πολλές γυναίκες.:troll:
                        Βρωμάμε τεστοστερόνη, τριβόμαστε με γυαλόχαρτο, πλενόμαστε με σαπούνι ελιάς και τσουκνίδας, αφήνουμε τα κορμιά μας αξύριστα, πίνουμε τριπλό βαρύ φραπέ σκέτο μονορούφι, περπατάμε σαν καβούρια και γκριματσώνουμε σαν το Καραγκούνη. Οι γυναίκες που μας βλέπουν είναι πολλές και λιώνουν από ηδονή με αποτεέλσμα να αποφεύγουν να γίνουν μέλη με τέτοιους Άρρενες επιβήτορες.

Comment

^
                          The illusion of free will is an illusion.

Comment

Originally posted by Aion
                            Λίγο δύσκολο να πηδήξεις καλά την συγκεκριμένη. Άστα να πάνε.

Πάντως... Εγώ πήδηξα.:troll: Twice.:troll: Διαφορετικές ημερες.:troll:
                            Πηγαδομουνα ?

Comment

Μίλησα λίγο με την συνάδελφο που είναι πριν από μένα.Τώρα πριν κοιμηθεί,μου έστειλε το εξής μνμ:
                              Μωρό μ θα κοιμηθώ!Δν έχω και πολλές δυνάμεις!Θέλω όμως να σε ακούσω!
                              Όπως καταλάβατε δεν πήγαινε σε μένα αλλά στον δικό της.
                              Την παίρνω τηλ και της το λέω και αρχίζω να της πετάω υπονοούμενα για το υποσυνείδητο κλπ.Το κλείνουμε.Μιλάει με τον δικότ ης,με παίρνει εκείνη τη λέφωνο και μου λέει ότι το σκέφτεται συνέχεια και δεν μπορεί να κοιμηθεί.Λες να αληθεύουν όσα λέγονται για υποσυνείδητο κλπ μου λέει;Εννοείται της λέω.Τεσπά το κλείσαμε να κοιμηθεί.Από αύριο πως προχωράω μαζί της για πείτε.
                              Παρένθεση.Εγώ και αυτή μένουμε στην Κω στο ίδιο ξενοδοχείο,δυο δωμάτια μακριά,ενώ ο δικός της είναι Αθήνα και έχουν σχέση μόνο 1μιση μήνα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!!!

BEGIN!!!
                              Carpe diem

Comment

Originally posted by Ren_of_Heavens View Post
                                Βρωμάμε τεστοστερόνη, τριβόμαστε με γυαλόχαρτο, πλενόμαστε με σαπούνι ελιάς και τσουκνίδας, αφήνουμε τα κορμιά μας αξύριστα, πίνουμε τριπλό βαρύ φραπέ σκέτο μονορούφι, περπατάμε σαν καβούρια και γκριματσώνουμε σαν το Καραγκούνη. Οι γυναίκες που μας βλέπουν είναι πολλές και λιώνουν από ηδονή με αποτεέλσμα να αποφεύγουν να γίνουν μέλη με τέτοιους Άρρενες επιβήτορες.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X