Υπαρχουν στιγμες που ουτε τα implied facepalms δεν αρκουν.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Εκλογές 17ης Ιουνίου 2012
Collapse
X
-
LMS εισαι τοσο η απλα το παιζεις; Τι παει να πει τα αρνειται και αρα ετσι ειναι; Δηλαδη καποιος που αρνειται οτι ειναι δολοφονος... Ετσι ειναι; προφανως θα το αρνηθει για να μγ φανει το ααπιο προσωπο του στον περιγυρο.Originally posted by RafΗ Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.
Comment
-
Αλλο η ιδεογία άλλη η δολοφονία. Εφόσον τότε το έλεγε δημόσια (αν το έλεγε) που ηταν 35 χρονων τι θα τον σταματουσε να το πει τωρα; Το ποσοστο του; Αν ειναι ετσι γιατι δεν ειπαν τιποτα οι δημοσιογράφοι η αστυνομία κλπ τόσον καιρό;
Αν δεν υπήρχε αυτό το κείμενο θα υπήρχε κάτι άλλο, αυτό θέλω να πω!
Comment
-
Σαν ενα σχολιο απο εναν τελειως τριτο θα πω μονο πως ελπιζω τα επομενα χρονια (οσα κι αν ειναι αυτα) τα παιδια μας να μην χρειαστει να σιγοτραγουδουν "το blog ειχε την δικη του ιστορια"...
Επισης μερικα απο τα παραπανω σχολια, οπως και πολλες απο τις αντιδρασεις που βλεπουμε πλεον καθημερινα σε τετοια φαινομενα, αναδεικνυουν το ποσο μπροστα ειναι το εκπαιδευτικο μας συστημα (και το ποσο ηρωες ειναι οι περισσοτεροι διδασκαλοι οι οποιοι συνεχιζουν να πιστευουν σε αυτο), ειδικοτερα σε μια απο τις πλεον πολυπαθες χωρες της συγχρονης παγκοσμιας ιστοριας.
Κατι τελευταιο: οποιος νομιζει οτι υπο ακραια καθεστωτα μπορει να απολαμβανει τις ιδιες ελευθεριες εκφρασης και ψυχαγωγιας, ας γυρισει πλευρο και ας ανοιξει και κανενα σκονισμενο βιβλιο απο το ραφι του μπαμπα, του παππου ή του ξαδερφου δασκαλου σε δημοτικο.
(Υ.Γ.: να με συγχωρειτε εαν το υφος μου ειναι ξερολικο ή οτιδηποτε αλλο, αυτο εχω, με αυτο μεγαλωσα, με αυτο θα πεθανω. Θεωρω οτι δεν υποβαθμιζω κανεναν και τιποτα με αυτα που γραφω ομως, και αυτο θα προσπαθησω να κανω και στο μελλον.):tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:
Comment
-
Τι να πω ρε βλαμμενο ? Εχεις δουλεψει ποτε στην ζωη σου ? Ειστε η πιο αρρωστη φαρα της κοινωνιας, το παιζετε επαναστατες απτον καναπε ενω ζειτε με ολες τις ανεσεις, ψηφιζετε Χρυση Αυγη ετσι για το γαμωτο και οταν βαραει γυναικες ο Ηλιας οι δικιες σας τα βλεπουν και σταζει το μουνακι τους.
Νταξει τι αλλο να πω, αυτοι ειστε αυτους ψηφιζετε, καποια μερα θα ξυπνησετε αλλα θα ειναι ηδη αργα, ΠΟΛΥ αργα.
Comment
-
-
Προπαγάνδα...μόνο λόγια...αυτό θα το δούμε.... αν ηταν ο Άδωνις η ο Βενιζελος η καποιος αλλος οχι τοσο αγαπητος στον λαο θα τον ειχανε για ηρωα... αλλα αφου ηταν η Κανέλλη η υπερασπίστρια της εργατικής τάξης όλοι μιλάνε κατά της βίας κλπ κλπ...
Επίσης εγώ δεν μείωσα κανένα στη συζήτηση.
@Σομαρί το αντίθετο φαίνετε απο αυτά που λένε μερικοί εδώ μέσα. αυτό είναι θέμα άποψης και δεν κολλάει στη συζήτηση, καθώς είναι και αλλοι απο εδω που πιστευω συμφωνουν με αυτα που λεω. Αλλά εφόσον δεν έχεις κάτι άλλο να πεις, οκ δημοκρατία έχουμε.
Comment
-
Originally posted by Linkmastersword View PostΔεν έχεις τίποτα αλλο να πεις; Σε ταπωσε το 15χρονο; Ουυυυυυυυ
Αν το δεκαπεντάχρονο καλύπτεται επειδή ο Μιχαλολιάκος απαρνήθηκε ένα ενυπόγραφο κείμενό του χωρίς μάλιστα να καταθέσει κάποιου είδους μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση ή πλαστοπροσωπία, τότε πάσο.Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
Originally posted by Titus View PostΤο δεκαπεντάχρονο δεν τάπωσε κανένα, απλά έχει επιλέξει να πιστεύει τυφλά τη μία πλευρά οπότε δεν υπάρχει περιθώριο συζήτησης. Η οποία πλευρά έχει δηλώσει πολλές φορές και κρυφά και φανερά πως δεν έχει πρόβλημα να πει ψέματα, να υποδυθεί ένα ρόλο ή να απαρνηθεί στα φανερά την ιδεολογία της για να πετύχει το στόχο της. Και το ίδιο δεκαπεντάχρονο μας ζητά να δεχτούμε τον εκπρόσωπό της, δηλωμένο ψεύτη και ανακόλουθο, σαν αξιόπιστο. Ηλίθιοι δε γινόμαστε, αν θέλει να γίνει το δεκαπεντάχρονο δικαίωμά του αλλά να μην πουλάει τρελίτσα και "επιχειρηματολογία".
Αν το δεκαπεντάχρονο καλύπτεται επειδή ο Μιχαλολιάκος απαρνήθηκε ένα ενυπόγραφο κείμενό του χωρίς μάλιστα να καταθέσει κάποιου είδους μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση ή πλαστοπροσωπία, τότε πάσο.
Comment
-
Μα σε μια εκπομπη προσφατη το ειχε δεχθει κιολας οτι ηταν δικο του. Οσο για σενα LMS αν θες να μιλησεις με ταπιδια, μην αγνοεις τις αμακριβειες που ελεγες πριν περι του σκηνικου με το μαχαιρωμα...Originally posted by RafΗ Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.
Comment
Comment