Announcement

Collapse
No announcement yet.

Εκλογές 17ης Ιουνίου 2012

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Σωστός ο Loggo. Τα "μνημόνιο - αντιμνημόνιο", "ευρώ - δραχμή" κ.λ.π. είναι όλα ψευτοδιλήμματα. Ή γινόμαστε Ιράν ή όχι. Αυτό είναι το μόνο πραγματικό δίλημμα.

    EDIT: sub, αυτό που θες είναι πολύ εύκολο να το βρεις στο Google. Για τον Ιούνη του 1985 π.χ.:

    • Εγγεγραμμένοι 8.119.410
    • Ψήφισαν 6.422.352
    "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

    Comment


    • Ποιοι χάνουν τις έδρες και ποιοι κερδίζουν.


      Στην Αττική εκλέγονται από τη ΝΔ οι Γιώργος Βλάχος, Μάκης Βορίδης, Γεωργία Μαρτίνου, Αντώνης Σαμαράς.

      Από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Νάσος Αθανασίου, Αλέξης Μητρόπουλος, Γιώργος Πάντζας.

      Από το ΠΑΣΟΚ η Ευη Χριστοφιλοπούλου.

      Από τους Ανεξάρτητους Έλληνες ο Παύλος Χαϊκάλης.

      Από τη Χρυσή Αυγή ο Ηλίας Κασιδιάρης.
       

      Comment


      • καλά όποιος μπορούσε αλλά δεν ψήφισε χάνει και το δικαίωμα να γκρινιάζει μετά.

        μερικές ωραιες εικόνες

         








        αντίδραση Καραγκούνη για το εκλογικό αποτέλεσμα

        Star Citizen videos Star Citizen gallery

        Comment


        • Η αντίδραση του Καραγκούνη σημαίνει «ο Σωζών Εαυτώ Σωθήτω» και «Ο Θεός να μας βοηθήσει»!
          sigpic

          Comment


          • Ναι ενω με τον Συριζα θα ερχοταν ο παραδεισος, 80s once again.. Αυτοι που τα φτιαχνουν αυτα ειναι τοσο σιγουροι για την επιλογη τους απορω..

            Comment


            • Originally posted by i Have no Equal View Post
              Ναι ενω με τον Συριζα θα ερχοταν ο παραδεισος
              κανείς δεν το είπε αυτο
              Star Citizen videos Star Citizen gallery

              Comment


              • Ε πως μια τετοια εικονα βγαζουν, απο τη μια με ΝΔ καταστραφηκαμε abandon hope και τετοια και απο την αλλη η αλλαγη του Συριζα η ελπιδα κτλπ. Χωρις να εχει παρουσιασει κανενα νουμερο στο οικονομικο του προγραμμα για να μην το μαθουν οι ανταγωνιστες Με κολωτουμπες περι καταγγελιας του μνημονιου απο το πρωι ως το βραδυ και με καιροσκοπικες στρατηγικες απο τον Alexis. Παρ'ολα αυτα πιστευουν καποιοι οτι ειναι πιο ικανο κομμα απο ΝΔ απλα επειδη δεν εχει κυβερνησει ποτε.. Με τοσες συνιστωσεις που πραγματικα αν δειτε ποιοι ειναι πειτε μου αν θα τους ψηφιζατε ποτε..

                Δηλαδη συμφωνω πασοκ και ΝΔ σε εφεραν εδω που εισαι σημερα, αυτο δεν σημαινει ομως οτι τα πραγματα μονο καλυτερα θα ηταν με συριζα επειδη κανει υποσχεσεις ο Alexis, κανεις δεν σκεφτεται οτι θα μπορουσαν να ειναι και πολυ χειροτερα..

                Comment


                • Mε την ΝΔ τα πράματα σιγουρα θα είναι πολύ χειρότερα (ο σαμαράς εκανε ήδη δήλωση υποτέλειας ενώ έδινε και καλά υποσχέσεις επαναδιαπραγμάτευσης), στους άλλους δεν δοθηκε καν η ευκαιρεια να κυβερνήσουν έστω και χειρότερα απο τους άλλους που εν γνώση τους φτάσαμε εδώ. Για τον Συριζα μιλάμε σε τελειως θεωρητικο επιπεδο οι άλλοι έχουνε προιστορία, προιστορία γεμάτη σκάνδαλα και κλεψιες, εγώ θυμάμαι πως η ΝΔ (και το πασοκ φυσικά) έλεγαν πως η οικονομια είναι το ισχυρό χαρτί της Ελλάδας, πως η οικονομικη κρίση δεν αγγίζει την Ελλάδα και άλλα κουφά Αυτό δεν τους κάνει περισσότερο αξιόπιστους απο τον Συριζα, κάθε άλλο, τουλάχιστον όσο αξιοπιστοι είναι αυτοι τόσο είναι και ο Συριζα, που τουλάχιστον είναι κάτι το διαφορετικο απο αυτους τους δύο.

                  Επίσης αν κανεις δεν είναι λύση, τοτε ποια είναι μια νέα χούντα; μια επανάσταση, ένας έλληνας χίτλερ, να ρθει ο βασιλιάς, ένας νέος Κολοκοτρώνης;

                  Το 1985 ο Αβέρωφ έλεγε πως έτσι όπως πάμε καποια μέρα θα έρθει το ΔΝΤ.

                  Έρχονται αυτά που παρέθεσε ο greengr και άλλα τοσα.

                  Κλέφτες και Αρματολοί


                  Με νίκη της Νέας Δημοκρατίας και των κομμάτων της χρεοκοπίας και του Μνημονίου ολοκληρώθηκαν οι χτεσινές εκλογές στην Ελλάδα. Οι Έλληνες ψήφισαν τους κλέφτες, αποδεικνύοντας περίτρανα πως είναι άξιοι απόγονοι των Κλεφτών που μπορεί εμείς να τους γράφουμε με κεφαλαίο «κ» αλλά ήταν κανονικοί κλέφτες.

                  Υψηλό ποσοστό πήρε και η Χρυσή Αυγή, αφού οι Έλληνες είναι φασίστες και ρατσιστές αλλά και άξιοι απόγονοι των Αρματολών, οι οποίοι –σε αντίθεση με τις ανοησίες που μαθαίνουμε στο σχολείο- δεν ήταν τίποτε άλλο από κλέφτες που μπήκαν στην υπηρεσία των Τούρκων και εξοπλίστηκαν από τους Τούρκους για να κυνηγάνε τους άλλους κλέφτες. Οπωσδήποτε, είναι πολύ λογικό ένα έθνος κλεφτών να ψηφίζει κλέφτες και κατσαπλιάδες. Για να τιμάμε και την παράδοση.
                  Υψηλό ποσοστό συγκέντρωσε και ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά οι Έλληνες εκτίμησαν ώριμα και σωστά πως τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν ακόμα εμπειρία στην κλεψιά και θα πρέπει να περιμένουν λίγο για να γίνουν κυβέρνηση.
                  Μέχρι τις επόμενες εκλογές –που δεν θα αργήσουν-, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσουν να στριμώχνονται κι αυτά σαν ζήτουλες στα παράθυρα των καναλιών των νταβατζήδων της διαπλοκής μαζί με τους έμπειρους κλέφτες τους οποίους τώρα κατηγορούν, θα αποκτήσουν τις κατάλληλες επαφές και γνωριμίες με τα παπαγαλάκια τα οποία τώρα κατηγορούν, θα μάθουν τα κόλπα, θα εξαγοραστούν από τον Μπόμπολα, τον Ψυχάρη, τον Λάτση, τον Βαρδινογιάννη, τον Αλαφούζο –και τα άλλα παιδιά-, θα γνωριστούν καλύτερα με τους ανθρώπους της Siemens, και ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι έτοιμος και ικανός να κυβερνήσει τη χώρα.
                  Πεσμένο ήταν το ποσοστό του ΚΚΕ αλλά γι’ αυτό ευθύνεται ο λαός που δεν είναι έτοιμος για επανάσταση, σε αντίθεση με την Αλέκα Παπαρήγα που είναι πανέτοιμη –εδώ και χρόνια- και κοιμάται με το Καλάσνικοφ κάτω από το μαξιλάρι.
                  Η νίκη των κλεφτών στις εκλογές στην Ελλάδα έγινε δεκτή με ικανοποίηση από τα γερμανικά ΜΜΕ, τα οποία επισημαίνουν πως οι Έλληνες συμμορφώθηκαν με τις διαταγές των Γερμανών πολιτικών και των γερμανικών εφημερίδων να ψηφίσουν τον Αντώνη Σαμαρά επειδή είναι ραγιάδες, προσκυνημένοι και ξεφτιλισμένοι.
                  Τα γερμανικά ΜΜΕ επισημαίνουν ακόμα το υψηλό ποσοστό της Χρυσής Αυγής και το αποδίδουν στο γεγονός πως οι ραγιάδες είναι δουλοπρεπείς με τα αφεντικά τους αλλά αδίστακτοι με τους αδύναμους.
                  Σήμερα θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για σχηματισμό κυβέρνησης κλεφτών στην οποία θα συμμετέχουν η Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Αριστερά, αν και η Δημοκρατική Αριστερά είναι περιττή πια, αφού ο ρόλος της ήταν να μην σχηματιστεί κυβέρνηση της Αριστεράς, οπότε μπορούν τώρα τα στελέχη της να αποδεσμευτούν και να αναλάβουν κάποια νέα αποστολή.
                  Star Citizen videos Star Citizen gallery

                  Comment


                  • Η σκληροπυρηνική Αριστερά πάντως υπέστη συντριπτική ήττα σε αυτές τις εκλογές: Από τη μια όλη μαζί πήρε όσο η Χρυσή Αυγή μόνη της και από την άλλη είχαμε και τον απόλυτο "εκδημοκρατισμό" / αστικοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ, μέσα απ' τη διαδικασία διεκδίκησης της εξουσίας.
                    "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

                    Comment


                    • έχοντας μια δοση αληθείας


                      επίσης κατι δεν μου άρεσε με τα exit poll και το τελικο, έδιναν στον Συριζα απο 27 και με 30,5% και πήρε κάτω απο 27% (26,7 τοσο %) ούτε το μέσο έπιασε ενω η ΝΔ πήρε 29,5% και κατι έχοντας σχεδον ίδια προβλεψη με τον Συριζα, ίσως λεω μαλακιες απλώς είναι μια απορία.


                      Αντιπρόεδρος στη Βουλή ο Κασιδιάρης ή ο Καιάδας

                      έχουν να πέσουν φάπες
                      Star Citizen videos Star Citizen gallery

                      Comment


                      • Originally posted by BigBOSS View Post
                        ή θα ευχαριστηθει ο καιαδας να λεει ΕΓΕΡΘΗΤΩ!!! απο το μικροφωνο της βουλης.
                        sigpic

                        Comment


                        • από κουτί πανδώρας

                          Η εγχείρηση πέτυχε. Ο ασθενής;

                          Η Ελλάδα λοιπόν θα έχει κυβέρνηση. Αν τυχόν σας διαφεύγει τι κυβέρνηση θα είναι, θα το αντιληφθείτε μόλις θα ξαναδείτε στη Βουλή την γνώριμη φυσιογνωμία της Ντόρας Μπακογιάννη και του Μάκη Γιακουμάτου. Μόλις θα ξανακούσετε την τσιριχτή φωνή της Κατερίνας Παπακώστα και το τρίξιμο των εδράνων από το πολιτικό βάρος του Βαγγέλη Βενιζέλου. Θα έχουμε μια κυβέρνηση από αυτές που είχαμε. Ανακουφιστικό, όπως γράφουν σήμερα τα ξένα δίκτυα, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα. Πώς θα λειτουργήσει μια συνηθισμένη κυβέρνηση σε μια ασυνήθιστη πραγματικότητα;
                          Αν αθροίσεις τα ποσοστά της νέας συγκυβέρνησης, είναι εύκολο να διακρίνεις πως έχει την πολιτική νομιμοποίηση. Και πλειοψηφία έχει και από δημοκρατικές εκλογές βγήκε. Θα έχει όμως κοινωνική νομιμοποίηση; Δηλαδή θα είναι συμβατή με την προσμονή όσων ψήφισαν τα κόμματα που την απαρτίζουν;
                          Για να έχει αυτή την πολιτική συμβατότητα, η νέα κυβέρνηση πρέπει να έχει δύο βασικά πράγματα. Πρώτα να επαναδιαπραγματευτεί το μνημόνιο, όπως έλεγαν τα κόμματα εταίροι της και δεύτερο αφού αρνηθεί να πάρει δυσβάσταχτα μέτρα (πάλι όπως έλεγαν οι εταίροι της) να μας συστήσει με την θρυλούμενη “ασφάλεια του ευρώ”.
                          Για την επαναδιαπραγμάτευση δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία πως ήταν απλώς ένα επιχείρημα ανάχωμα στο ΣΥΡΙΖΑ. Στην πρώτη του δήλωση ο Αντώνης Σαμαράς ξεκαθάρισε πως θα σεβαστεί τις υπογραφές της Ελλάδας. Δηλαδή το μνημόνιο, τα μέτρα των 11,5 δις που θα παρθούν και την πολιτική Μέρκελ. Κουβέντα για επαναδιαπραγμάτευση. Ακόμη και αν κάτω από το φόβο του Τσίπρα που απειλεί ανά πάσα στιγμή να πάρει την εξουσία, πιέσει την Μέρκελαντ να δείξει ελαστικότητα σε κάποια θέματα,τίποτα δεν αλλάζει. Εν ολίγοις αφού έσωσε την ευρωπαική προοπτική της χώρας και το ευρώ, όπως λέει ο Σαμαράς, τώρα πρέπει να βρούμε ευρώ για να πληρώσουμε τα νέα μέτρα που θα βάλει η νέα κυβέρνηση.
                          Η κυβερνητική πλειοψηφία που δημιούργησαν οι νέες εκλογές, δεν είναι εύθραυστη πολιτικά, αλλά είναι υπό συνεχή κοινωνική απειλή. Όσοι ψήφισαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν ψήφισαν ούτε μνημόνιο, ούτε νέους φόρους, ούτε λιτότητα, ούτε τα παλιά φθαρμένα πρόσωπα του πολιτικού συστήματος. Ψήφισαν για να ξορκίσουν τους φόβους τους. Το εκλογικό αποτέλεσμα ήταν το τέλος μιας εκστρατείας φόβου. Ένα παιχνίδι με τα συντηρητικά αντανακλαστικά και το φόβο του άγνωστου. Το γνωστό του παρελθόντος ήταν καταστροφικό αλλά τι θα είναι το άγνωστο στο μέλλον όσο καλό και αν ακούγετε;
                          Σε αυτό το περίεργο σύνδρομο της Στoκχόλμης, τα θύματα προτίμησαν την συμπόρευση με τους οικείους θύτες. Αλλά αυτό έχει χρονικό όριο. Το θύμα καταλαβαίνει πως είναι σε ομηρία, όταν αρχίσουν να έρχονται οι πρώτοι λογαριασμοί που δεν μπορεί να πληρώσει και αρχίσει ο Βενιζέλος να παράγει αρλουμπολογία για να βαφτίσει τους νέους φόρους. Και τότε;
                          Τότε ίσως καταλάβουν πως αν ψηφίσουν άλλο κόμμα δεν θα καταστραφεί η χώρα, δεν θα στερέψουν οι πηγές στα βουνά και τα πρόβατα δεν θα γίνουν γκέι. Τότε θα καταλάβουν πως στις εκλογές δεν απειλείται το μέλλον του ευρώ, αλλά το μέλλον αυτών που λένε πως απειλείται το μέλλον του ευρώ.
                          Μια μνημονιακή κυβέρνηση θα πρέπει να κυβερνήσει μια χώρα που είναι αντιμνημονιακή όχι από πολιτική άποψη αλλά γιατί το μνημόνιο την κάνει να πεινάει. Θα είναι η κρίσιμη στιγμή που Σαμαράς και Βενιζέλος θα πρέπει να συμφωνήσουν μεταξύ τους ποιός θα αναλάβει να κάνει την ανακοίνωση πως η εγχείρηση πέτυχε αλλά ο ασθενής απεβίωσε.
                          Star Citizen videos Star Citizen gallery

                          Comment


                          • ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ



                            Με τοπ σχόλιο:

                            "Να μιλήσω για θέματα αλλοδαπούς τα οποία ούτε η ελληνική αστυνομία μπορεί να λάβει τα δρώμενα -Πλάτωνας"
                            Originally posted by Raf
                            Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

                            Comment


                            • Ωραίος.
                              "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

                              Comment


                              • Το πρόβλημα είναι ότι αυτοί σίγουρα δεν είναι το 7% του πληθυσμού...

                                Πάντως ο τύπος είναι μορφή


                                Comment

                                Working...
                                X