Announcement

Collapse
No announcement yet.

Εκλογές 17ης Ιουνίου 2012

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Χρυσή Αυγή
    Originally posted by Raf
    Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Originally posted by Somari
      Χρυσή Αυγή

Comment

• Ξέρει τι έκανε ο τυπάς. Ψήφισε Χρυσή Αυγή κι έτσι μπορεί να περπάταει αμέριμνος. Το γλύτωσε το ξύλο με την επιλογή του. Α και για να βοηθήσω ένα φιλαράκι που το παλεύει χρόνια και παίρνει τα @@ ψήφισα ΚΚΕ.

Comment

• Originally posted by Linkmastersword View Post
          sigpic

Comment

• Originally posted by kakashi_gr View Post
            He's indeed trolling!
            sigpic

Comment

• Παίζει και να έλιωσα με το παραπάνω post για κάποιο ανεξήγητο λόγο.

Comment

• Νιώθω πολύ πιο ανήσυχος απ'όσο ένιωθα στις προηγούμενες εκλογές.

1) Οι ναζί πάλι μέσα. Nuff said.

2) Το ότι ένα κόμμα που θεωρώ πως είναι ανερμάτιστο, χωρίς ξεκάθαρη ιδεολογική ταυτότητα και πολιτικό πρόγραμμα, που στηρίζεται από το πλέον αναχρονιστικό κομμάτι του Δημοσίου (συνδικαλιστές ΠΑΣΟΚ με στοιχεία και παρουσία τους σε προεκλογικές συγκεντρώσεις) και κυρίως θεωρώ πως αποτελείται σε μεγάλο ποσοστό από ανίκανους, μπορεί να βγει πρώτο κόμμα. Με φοβίζει, δε μπορώ να το πω πιο απλά. Όσο και αν το σώζει τεχνικά ο Δραγασάκης και ο Τσακαλώτος (που δεν το σώζουν, αν και μετά την επίσκεψή τους στο Γενικό Λογιστήριο το βούλωσαν σε μεγάλο βαθμό) δε μπορώ να φανταστώ το Στρατούλη, το Σταθάκη, το Λαφαζάνη κυρίως, να αρθρώνουν υπεύθυνο και ρεαλιστικό πολιτικό λόγο, πόσο μάλλον τον Αλέξη. Για τον τελευταίο, θα θεωρούσα τον εαυτό μου μεγάλο καραγκιόζη αν σαν επικεφαλής ενός πολιτικού συνασπισμού ή κόμματος ζητούσα την ψήφο του Xeno, του ChrisTop ή του crpl χωρίς να έχω καταλήξει με τους συνοδοιπόρους μου πως μιλάω για το ίδιο πράγμα. Δε δέχομαι τον Αλέξη να μου το παίζει διεθνής παράγοντας μιλώντας με ένα Γάλλο παλιοαριστερό (που έμεινε εκτός Εθνοσυνέλευσης στη Γαλλία). Δε δέχομαι τον Αλέξη να τον ρωτούν "ποιό είναι το πρόγραμμά σας για την επόμενη μέρα" και να απαντά "έχω αλλά δε σας το λέω για να αιφνιδιάσω", στην εποχή της μεγαλύτερης αβεβαιότητας που έχει υπάρξει ποτέ. Δε δέχομαι τον Αλέξη να λέει με τη στάση του "ή μου δίνετε αυτοδυναμία ή σας γράφω στ'αρχίδια μου και δε συνεργάζομαι με κανένα" όταν η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου θέλει κάποια κυβέρνηση συνεργασίας. Δεν ανέχομαι τον κάθε τυχάρπαστο αριστερούλη να κάθεται πάνω στους ψήφους αυτών που μέχρι χτες καθύβριζε και τώρα τον έβγαλαν πρωτοδεύτερο κόμμα να τζογάρει με την παραμονή ή όχι της χώρας μου στην Ευρωπαϊκή Ένωση (γιατί περί αυτού πρόκειται) και πολύ περισσότερο με την αγωνία τόσων ανθρώπων για τη ζωή τους. Κυρίως δε δέχομαι να κυβερνώμαι από ανθρώπους που δεν αναλαμβάνουν και δεν έχουν συναίσθηση της ευθύνης τους.

Αλλά...Όταν ο Αλέξης το έπαιζε επί δύο μήνες Ανδρέας Παπανδρέου και έλεγε "υπάρχουν λεφτά", "δε μπορούμε να βγούμε από το ευρώ", "και να βγούμε δεν έγινε τίποτα σας έχω λύση" και άλλες πολλές ήξεις αφίξεις, δεν ήταν λαοπλάνος αλλά υπεύθυνη πολιτική πρόταση. Ελπίζω να εξακολουθώ να αποδεικνύομαι λάθος στις εκτιμήσεις μου, αλλά επειδή έχω φάει αρκετή Αριστερά στη μάπα πολύ αμφιβάλλω.

Και εξακολουθώ να φοβάμαι.
                Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Εγώ θέλω να ελπίζω πως απλά θα προσγειωθεί λίγο ο ΣΥΡΙΖΑ σε ρεαλιστικά μονοπάτια.
                  Originally posted by Raf
                  Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Τους βλέπεις διατεθειμένους να προσγειωθούν ή να αναλάβουν ευθύνη? Επειδή εγώ όχι.

(και δεν το λέω καθόλου με επιθετικότητα, με αγωνία το λέω)
                    Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Απλώς επειδή αν αποτελειώσουν την Ελλάδα μετά υπάρχει σοβαρή περίπτωση να βρεθούν σε καμιά κρεμάλα, ίσως και να συμβεί.
                      "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

• Μην φοβάστε η ΝΔ είναι πρώτη, ΣΩΘΗΚΑΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΩΘΗΚΑΜΕ .

Comment

• Titus κατανοώ απόλυτα αυτά που λες και συμφωνώ σε όλα μαζί σου,ιδιαίτερα σε αυτά με τους συνδικάλες του ΠΑΣΟΚ που τα γνωρίζω από κοντά έχεις απόλυτο δίκιο.Άλλωστε τα έχουμε συζητήσει αυτά κατ'ιδίαν

Μπορείς όμως να μου πεις τι άλλο μπορούσαν να ψηφίσουν οι Έλληνες?Με όλη αυτή την πίεση που υπήρχε έδωσαν 30% περίπου και σε ΝΔ και σε ΣΥΡΙΖΑ.Πιστεύεις ότι θα μπορούσαν να στραφούν κάπου αλλού?

Το ΠΑΣΟΚ είναι ξεγραμμένο και δεν υπήρχε περίπτωση ο κόσμος να το εμπιστευθεί.

Η ΔΗΜΑΡ είναι ένα κόμμα που τρώει συνεχώς λάσπη για τσιράκια του ΠΑΣΟΚ αλλά και μόλις 1ος έτους κόμμα

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τα ίδια

ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή είναι σαν να μην υπάρχουν στον πολιτικό χάρτη της χώρας

Ο κόσμος πιστεύω ήθελε να στηριχθεί σε κάτι.Κάποιοι επέλεξαν την αριστερά ενώ άλλοι πήγαν σε κάτι πιο σίγουρο.Το τι θα είναι καλύτερο θα δείξει ο χρόνος.

Πάντως σίγουρα ο Τσίπρας θα μπορούσε να είχε διαχειριστεί ΠΟΛΥ καλύτερα το προηγούμενο ποσοστό του αλλά και αυτό το 30% που πήρε σήμερα.Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε και κατ'εμέ σε λίγα χρόνια θα πέσει κατακόρυφα αυτό το ποσοστό.

Το χειρότερο όλων είναι βέβαια ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι διατεθημένος να συζητήσει με κανένα κόμμα για κυβέρνηση.Και αυτό είναι πολιτικά απαράδεχτο αυτή την χρονική περίοδο

Κάναμε κυβέρνηση(?) με ένα χρόνο ζωής κατ'εμέ δυστυχώς...

Comment

• Κοινώς καταστραφήκαμε. Εγώ φοβάμαι πάρα πολύ για το μέλλον της Ελλάδας! Θα γίνουμε Λετονία. Και τα 3 πρώτα κόμματα είναι της καταστροφής. Προβλέπω εμφύλιο πόλεμο...
                            sigpic

Comment

• 41.2% αποχη βλεπω στο ypes.gr

Πρωτη η Νεα Δικτατορια

Comment

• Ότι είπε ο laharl. Πιστεύω κάνα χρόνο θα φτουρίσει η κυβέρνηση.

Comment

Working...
                                X