Announcement

Collapse
No announcement yet.

Frozen yoghurt και ένοχες απολαύσεις

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Frozen yoghurt και ένοχες απολαύσεις

Ρε παιδιά τι γίνεται με τα frozen yogurt; Δεν έχω ξαναδεί άλλη μόδα να εξαπλώνεται τόσο γρήγορα. Ειδικά στο κέντρο κάθε 5 μαγαζιά έχει και ένα γιαουρτάδικο.
    Δεν λέω γαμάτο το frozen yogurt, αλλά 2-3 χρόνια τους δίνω πριν αρχίοσυν να κλείνουν ένα-ένα.

2-3 χρόνια; Θα γελάει ο κόσμος τώρα που θα ρθει ο χειμώνας εκτός και αν τα κάνουν τυροπιτάδικα ή δεν ξέρω και γω τι.

Comment

Εγώ θυμάμαι πέρισυ το καλοκαίρι να είναι ΕΝΑ παντως, και μάλιστα φίλες μου να μου το λένε να πάμε σε φάση oneofthekind
      Originally posted by Raf
      Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Originally posted by Somari View Post
        Εγώ θυμάμαι πέρισυ το καλοκαίρι να είναι ΕΝΑ παντως, και μάλιστα φίλες μου να μου το λένε να πάμε σε φάση oneofthekind
        Παίζει να ήταν και το μοναδικό στην Ελλάδα, ενώ φέτος έχει τουλάχιστον ένα και η κάθε πόλη...
        "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

Originally posted by TheCursed View Post
          Παίζει να ήταν και το μοναδικό στην Ελλάδα, ενώ φέτος έχει τουλάχιστον πέντε και η κάθε πόλη...
          fixed

Comment

Εδώ στην Κω πάντως,όλες οι καφετέριες έχουν μηχάνημα για frozen yogurt.
            Carpe diem

Comment

Στη Κω που πήγα για την απόλυσή μου πέτυχα ένα τέτοιο μαγαζί, μου καλοφάνηκε. Το χειμώνα όμως δε θα παίζει μπίζνα.

Comment

Ειναι παντού τα γιαουρτάδικα πλέον.. Αυτή η υπερβολή στην Ελλάδα δε θα σταματήσει ποτέ..

Comment

Καλά ρε ένα chillbox σε κάθε πόλη (εκτός Αθήνας) είναι, τι το κακό έχει ; Αμάν δηλαδή να μην ανοίξει τίποτα καινούργιο στην Ελλάδα κατευθείαν να το γρουσουζέψουμε

Comment

Στον Κορυδαλλό στην πλατεία Ελευθερίας μέτρησα 3 σε ακτίνα 50 μέτρων.
                    I'm back bitches... Version 2.0

Το νέο forum για το αυτοκίνητο: PetrolHeads

Comment

Αντί να χαίρεστε που γίνονται επενδύσεις στη χώρα... Ου, να μου χαθείτε!
                      "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

Στην Αθήνα/Πειραιά υπάρχουν πάνω απο 100 μαγαζιά (τόσα πρέπει να χω δει μόνο εγώ, αλλά δεν θέλω να πω κάνα τρελό νούμερο). Πράγμα πολύ ηλίθιο κατά την γνώμη μου μιας και the winter is coming, αλλά για να δούμε άμα θα πέσω μέσα.

Comment

the winter is coming
                          Τα παγωτατζίδικα γιατί δεν έχουν κλείσει τόσα χρόνια ;

Comment

Εμένα πάντος το παγωμένο γιαούρτι μου φαίνεται αηδιαστικό σαν ιδέα και δεν το βάζω στο στόμα μου.
                            Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Frozen yogurt δεν έχω δοκιμάσει, το κανονικο απλο γιαουρτάκι χωρίς γεύσεις κτλ όμως το λατρεύω

Comment

Working...
                              X