Announcement

Collapse
No announcement yet.

Στρατός!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• lol εννοείται

πορδή όπως το είπες
    " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

• Originally posted by Scatman View Post
      σε καμία περίπωση ΔΕΝ ισχύει αυτό που λένε κατά κύριο λόγω οι γυναίκες/μαμάδες, στο στρατό γίνεσαι άντρας.
      Xαχά από τις μεγαλύτερες παπαριές που έχω ακούσει,....δηλαδή όταν εγώ πήγα στα 24 μου χρόνια στρατό τι ήμουν νήπιο ή παιδάκι ή πούστρα; ή πρώτη φορά πήγα να μείνω μακριά από το σπίτι μου;

Επίσης όλα τα εκατομμύρια Αμερικανών, Βρετανών, Γάλλων, Ισπανών κτλ που δεν έχουν στρατευθεί είναι γκέι και δεν είναι άντρες; ε ρε για γέλια:kill:

ρε α στο διάολο απο δω, γαμώ τα μυαλά τους...:xp:
      Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Σε μία χώρα που ο στρατός είναι κάτι must είναι λογικό να δημιουργούνται τέτοιες συνειδήσεις/αντιλήψεις ~όπως θες πες της~.

Comment

• Αντε,καλος πολιτης!Οταν βγει η μεταθεση σου,στειλε να μου πεις!Κι εγω για ΕΛΔΥΚ ημουν αλλα πηγα το χαρτι με την περιπτωση μου σαν δικαιολογητικο και την γλιτωσα.Αν πας το χαρτι αυτο που λεγαμε,την γλιτωνεις.Οσοι Κρητικοι παντως γλιτωσαμε την Κυπρο,πηγαμε ολοι Λημνο!Εγω ευτυχως ειμαι στην καλυτερη μοναδα της Λημνου και περναω γαμω.Πολυ καλα στελεχη,πολυ καλα παιδια,οι υπηρεσιες μας πανε 1-1,ολοκαινουριες εγκαταστασεις(εχουμε λεκανες..).Επισης,απο χθες ειμαι πλεον δεκανεας.Αντε να ερθεις εδω να σε τεντωσω!

Comment

• must ? O καθε βολεψακιας ελληναρας βγαινει αοπλος/παιρνει απαλλαγη επιτηδες - εξαγοραζει την θητεια του - βαζει βυσμα ο μπαμπακας του για να μην κανει παραμεθωριο και μετα το λεει στους υπολοιπους με καμαρι. Ειναι βεβαια μερικοι πυροβολημενοι και στο αλλο ακρο τους οποιους τους ψηφιζουμε κιολας

Το εχω πει πολλες φορες θα το ξαναπω και τωρα, αμα ητανε ολη μου η θητεια μονο ΑΣΔΥΣ και αυλωνα θα εσκιζα στο τελος καμια τελαμονα και θα επαιρνα αναβολη απτην ζωη με τοση σαπιλα που ειχαν δει τα ματια μου, τους 9 μηνες στην κυπρο δεν τους αλλαζω με τπτ, ειναι οι αναμνησεις ειναι τα παιδια που γνωρισα ειναι ενα σωρο, ακομα και σημερα τα θυμαμαι και γελαω.

Btw scatman για να καταλαβεις ποσο γαματο ητανε το φαγητο πριν 2 χρονια στο ΚΕΤΘ φαντασου οτι μας ειχανε συνηθως 2 γευματα το μεσημερι, οποιος ηθελε ετρωγε ή κοκκινιστο κρεας με πουρε η λεμονατο με πατατες φουρνου πχ, σε αφθονες ποσοτητες παντα και το βραδυ μας εφοδιαζανε για "πολεμο" με φασολαδα κοκκινιστη ή πιτσες με πατατες τηγανητες , το σπετζοφαι (το πρωτο μου φαγητο οταν μπηκα μεσα) ητανε ζημια σκετη, η μανα μου ητανε νουμπ μπροστα στον μαγειρα

Comment

• To o stratos se kanei antra exei meinei apo to kairo pou phgainan oi paterades mas apo ta 18 tous xronia kai vgainan apo exei 20+....
              Den exei kamia sxesh me gay kai alla tetoia, kyriolektika apo paidi ginosoun antras mesa sto strato, giafto emeine h frash, mhn treleneste.
              "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
              But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
              Kindred, this blade and I.
              "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
              Greek Gaming Videos
              Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Originally posted by Ground_zero View Post
                To o stratos se kanei antra exei meinei apo to kairo pou phgainan oi paterades mas apo ta 18 tous xronia kai vgainan apo exei 20+....
                Den exei kamia sxesh me gay kai alla tetoia, kyriolektika apo paidi ginosoun antras mesa sto strato, giafto emeine h frash, mhn treleneste.
                Χαχά αυτό μη το λες σε μας. Η ούσια είναι πως αυτό είναι άκυρο να λέγεται σήμερα. Και όπως είπε και ο Scatman οι φαντάροι είναι πασπαρτού, αναλώσιμοι και φθηνοί.
                Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• έλα ρε πριτ δεκανέα. Λήμνο με δεκανέα εσένα? τι όνειρο ΑΝτε και λοχίας

Btw scatman για να καταλαβεις ποσο γαματο ητανε το φαγητο πριν 2 χρονια στο ΚΕΤΘ φαντασου οτι μας ειχανε συνηθως 2 γευματα το μεσημερι, οποιος ηθελε ετρωγε ή κοκκινιστο κρεας με πουρε η λεμονατο με πατατες φουρνου πχ, σε αφθονες ποσοτητες παντα και το βραδυ μας εφοδιαζανε για "πολεμο" με φασολαδα κοκκινιστη ή πιτσες με πατατες τηγανητες , το σπετζοφαι (το πρωτο μου φαγητο οταν μπηκα μεσα) ητανε ζημια σκετη, η μανα μου ητανε νουμπ μπροστα στον μαγειρα
                  Ακόμη γίνετα αυτό. Φυσικά οι λεκάνες βουλώνουν με την ίδια ευκολία που προσφέρεται το φαγητό

Comment

• Γύρισα χθες με άδεια μέχρι τις 29, ξαναμπαίνω στο στρατόπεδο μετρώντας 11 ΚΣ και στις 10 του Γενάρη, καλώς εχόντων των πραγμάτων, παίρνω το χαρτί και φεύγω.

Έσκασε και μια βρόμα ότι μπορεί να απολυθούμε νωρίτερα (24 Δεκέμβρη) και τα έκανε όλα άνω κάτω, τρέχανε όλοι και δε φτάνανε. Όπως όλα δείχνουν τελικά, μάλλον ήταν μια ακόμα ραδιοαρβύλα.
                    There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                    Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Δεν πειραζει ρε, εφαγες και το γάιδαρο και τα 3/4 της ουρας, παει τελειωσε σχεδον κι αυτο το παραμυθι.
                      Λιωσε στον υπνο και στο φαι τωρα που προλαβαινεις, τα μελομακαρονα σιγουρα σου κλεινουν το ματι και μπορει να κανει το ιδιο και ο Donkey Kong, διοτι DKC+Χριστουγεννα = η αγαπη που εγινε λατρεια.

Comment

• Τεράστια αλήθεια αυτό.
                        Τα μελομακάρονα πάντως ήδη έχω αρχίσει να τα τιμάω.
                        There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:

Comment

• Τέλος.

Σήμερα το πρωί πήρα το χαρτί και, αφού κάναμε μια βόλτα με τα παιδιά στη πόλη, μπήκαμε στο ΚΤΕΛ και φύγαμε.

Κουράγιο, υπομονή και καλή δύναμη στα παιδιά που είναι μέσα (Ryu, Scatman, Pritt κλπ), ειδικά σε όσους έπεσε ζόρικη μονάδα, και με το καλό να τελειώσουν κι αυτοί.

Comment

• Kαλός πολίτης και καλή σταδιοδρομία από εδώ και πέρα

Comment

• Αντε ρε μπραβο, τελειωσες και εσυ επιτελους το παραμυθι του Ε.Σ.
                              Welcome home, καλος πολιτης κτλ κτλ .
                              Θα τα πουμε καποια στιγμη συντομα υποθετω. Να κανεις και catch up με τα δεδομενα του χωρου σιγα σιγα, ωρα να δεις ποσα καλα platformers εχουν βγει τους τελευταιους μηνες.

Scatman εσυ πώς τα πας, σε ποια μοναδα θα πας τελικα αν δεν εχεις ηδη παει καπου μετα το ΚΕΤΘ;

Comment

• It's the first day of the rest of your life!

Καλός πολίτης!
                                Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Working...
                                X