Announcement

Collapse
No announcement yet.

Στρατός!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Scatman μην ακούς, εσύ θα πας και θα τους πεις πως θες τανκ

Comment

• ναι ρε δεν υπάρχει θέμα είμαι αποφασισμένος

ή τανξ ή θα τα κάνω όλα λίμπα εκεί μέσα
      " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

• ή τανξ ή θα τα κάνω όλα λίμπα εκεί μέσα
        Διάλεξε και χρώμα. Πες, τα θέλω σε μπλε σκαντζοχοιρί.
        Originally posted by Squall Leonhart
        I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
        Originally posted by 丹野
        Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
        Originally posted by Ryu_gr
        υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• δε γίνεται να προτείνω ένα δικό μου? Μωβ ας πούμε

Comment

• Ena stealth theleis esy, opws tou Predator to Tanks.
            "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
            But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
            Kindred, this blade and I.
            "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
            Greek Gaming Videos
            Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Τι είπε ο Scatman όταν του έδωσαν το Tanks;

TANKS A LOT!!!

Φιλε crpl γενικα το προγραμμα του στρατου δε μου αρεσει καθολου. Γυμναστικη, βολες, τρεξιμο κτλ δυστυχως γινονται πολυ αραια και δεν αρκουν για να σε αποφορτισουν απο την καθημερινη βαρετη ρουτινα. Αυτά τα νεκρά διαστήματα που ούτε μπορείς να την πέσεις αλλά ούτε κάνεις τίποτα ιδιαίτερο με φθείρει σιγά σιγα! Όσο και να φαίνεται περιεργο πιο πολύ κουράζεσαι όταν κάθεσαι απλά όρθιος παρά όταν γυμνάζεσαι (όχι σε υπερβολικό βαθμό φυσικά, δεν είμαι κάνας πωρωμένος, απλά για να μην αποχαυνωθούμε τελείως). Σκοπιές, φρουρές κτλ απλά με κουράζουν, άσχετα αν δεν κάνεις τίποτα σε αυτές. Επισημα γυμναστικη εδώ (αθλοπαιδειες, περιλαμβανει και μπαλιτσα 5x5) γινονται καθε Σαββατο 1-2 ωρες αλλα πολλες φορες ακυρωνονται για να γινουν, τι άλλο; Καθαριοτητες... Μη χαρουμε λιγο.

Ειδικα για Κυπρο θεωρω αδικαιολόγητη τη φοβία που υπάρχει. Στο 2ο Τάγμα που ειμαι τα πράγματα είναι χαλαρά μέχρι στιγμής και απ ότι ακούω το ίδιο ισχύει και στα άλλα. Ταλαιπωρία θα υπάρξει στη συνέχεια, αλλά όχι ακραία πράγματα. Θα το χαρακτήριζα κλασσικό φανταριλικι, απλα λίγο πιο προβλεπε και λίγο περισσότερη εκπαίδευση.

Οι παλαιοί στους άλλους λόχους την έχουν δει λίγο αλλά και οι στρατιωτικοί δε μάσανε. Τις προάλλες όταν έπριζαν τους εξοδουχους στην επιστροφη με συνθηματα μεταβολες κ.ά. στην αναφορά ο ΑΥΔΜ τους είπε "κύριοι αγγίξατε τα όρια της μαλακίας" και τους έριξε και μια πεντάρα. Έτσι για να μαθαίνουν κάποιοι να το παίζουν μάγκες. Πολύ τον παραδέχτηκα εκείνο τον λοχαγό.

Πάντως επαναλαμβάνω δεν πολυγουστάρω τη φάση. Θα ήμουν ψεύτης αν έλεγα οτι δεν περιμένω την πρώτη άδεια (LOL, αν το καλοσκεφτείς είναι τραγικό να θες να περάσει ο καιρός!! ) Και τέλος όταν τελειώσει ο στρατός, δεν πρόκειται να μου αφήσει τίποτα για τη συνέχεια, όσον αφορά τουλάχιστον το επαγγελματικό μέρος. Νιώθω σαν ένα επεξεργαστή που εκτελεί ένα μεγάλο interrupt

Αντε επειδη είσαι καλό παιδί πάρε αυτό το τραγουδακι, το έφτιαξε ένας παλιος απο εδώ. Έχει φτιάξει και ένα άλλο αλλά δεν το έχω.
              The illusion of free will is an illusion.

Comment

• Τι να σου πω εμεις ειχαμε γυμναστικη δευτερα πεμπτη σαββατο, καποιες φορες τρωγαμε ακυρο για να γινει συντηρηση στον ορχο ξερω γω, αλλες φορες καναμε και στην απογευματινη εκπαιδευση ομως, οι πιο παλιοι οπως ειχα αναφερει στο megapost ( http://www.gamers-odyssey.com/forums...&postcount=183 ) ειχανε ΚΑΘΕ μερα γυμναστικη μαζι με αναφορα πρωινου.

Το μεγαλυτερο προβλημα με το προγραμμα ητανε ανεκαθεν ο υπνος αλλα λυνεται πολυ ευκολα με μια αποφαση, στην επομενη εξοδο θα κατσεις μεσα να λιωσεις στον υπνο και στις ταινιες στο ΚΨΜ, κανεις και οικονομια ετσι :p δεν εχεις φανταστει ποσες φορες εχω αποκοιμηθει στην τουαλετα ενω διαβαζα edge ή ακομα και στο πατωμα του θαλαμου ( ποιος γδυνεται - ξεστρωνει - στρωνει - ντυνεται οταν εχει μονο 40 λεπτα να παρει μια ανασα ? )

Τα ΕΚΕ τα ξεκινησατε ή ακομα ? τι ειδικοτητα εχεις ωρε ? Αυτο με την αδεια λογικοτατο ειναι, ο φανταρος ανεκαθεν μετραγε μερες για αδεια / επαναπατρισμο / απολυση ( εγω μετραγα και για το ΣΚ για τους ευνοητους λογους ) και ειχε μονο αυτα στο μυαλο του, για μενα ειναι ενας λογος παραπανω να καταργηθουν οι κληρωτοι με την πρωτη ευκαιρια.

Το τραγουδακι πολυ μου αρεσε, τσιμπα και εσυ μια "χαλαρη" ταγματικη αναφορα που εγινε κοντα στα χριστουγενα. Το "αυτοματο λουκετο" εχει μεινει στην ιστορια πλεον

Comment

• Kalispera re paides,

Mporei kapoios na me diafwtisei me 2 apories pou exw...

1) Ean pas dokimos kaneis tous 9 mines stin paramethorio i gurizeis kai Athina?

2) Kai an gia kapoion pou zei Athina i Kriti pianeτε για paramethorio?

(*παιζει και στα δυο ρολο το βυσμα?)

Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων

Comment

• Ρε φίλε συγνώμη αλλά πραγματικά θέλω να μάθω: μπήκες σε ένα gaming forum για να ρωτήσεις για το στρατό; Τελείως άκυρο μου φαίνεται .

Comment

• Den kserw pws leitourgoun ta pragmata twra me thn meiwmenh thyteia, alla sigoura tha peraseis 3 mhnes sthn Sxolh dokimwn.

Den kserw ean h ypoloiph thyteia sou tha perilamvanei 2 metatheseis, h mia mono.
                      - Ean perilamvanei mono mia den kserw ti paizei.
                      - Ean perilamvanei 2 opws eixe ginei me emena, tote h prwth metathesh tha einai sthn paramethorio sigoura, tha symplhrwseis sxetiko xarti otan tha konteveis na teleiwseis thn sxolh opou tha "dialekseis" pou theleis na pas xwris vevaia afto na shmainei oti tha pas kai ekei.

H prwth metathesh einai panta poio dyskolh apo thn defterh.
                      H defterh metathesh ypotithetai pws einai poio konta sto spiti sou, Athina omws prepei nasai poly vismas gia na pas.

Telos gia na apanthsw kai sthn defterh erwthsh sou h krhth einai paramethorios.
                      Prwth metathesh den pas ekei me tipote, defterh isws.
                      Ean den eisai Krhtikos ksexna thn Krhth gia epilogh paramethoriou tha elega.

* Panta paizei rolo to visma, eksartatai poso megalo visma exeis omws...
                      ** Ontws oute egw katalava to skeptiko tou na grafteis se gaming forum gia na rwthseis gia strato
                      "

Greek Gaming Videos

Comment

• Ευχαριστω πολυ ρε ψυχη να σαι καλα....¨)¨)

Comment

• Ο Δέσποτας μπήκε εδώ πρώτον για να μας ευλογήσει και δεύτερον μας έκοψε ότι είμαστε έμπειροι περί του θέματος ναούμ και είμαστε και για αλώνια και για σαλόνια και έχουμε βαρέσει και σκοπιές στα σύνορα Β. και Ν. Κορέας άμα λάχει (και την πιο κοντινή στα σύνορα με την Τουρκία που μέχρι σήμερα τη φύλαγε ο Alucard!).

Τις ευλογίες σου Δέσποτα, λοιπόν, και καλή θητεία και στο Scatman!
                          Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Θενκς Τίτους.

Λίγο καθυστερημένα...

Το χαρτί γράφει ΥΕΑ πάντως. Τι σημαίνει αυτό για εμένα?

Επίσης, γνωρίζω πως μέχρι να ορκιστώ θα μείνω 2 εβδομάδες μέσα. Μετά παίρνω 3 μέρες άδεια. Μετά, πόσο περίπου θα μείνω εκεί μέχρι να πάω σε μονάδα?

Στην μονάδα θα είναι πιο ήρεμα?

Υπόψιν, υπάρχει ρεκόρ συγκέντρωσης (συνολικά).

ΕΧΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΓΧΟΣ και με έπιασε πρώτη φορά σήμερα που άκουσα τις εμπειρίες 2 ατόμων (ο ένας ειδικές δυνάμεις κι ο άλλος 18 μηνο, πεζικό πριν 7 χρόνια).

Comment

• Originally posted by Scatman View Post
                              ΕΧΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΓΧΟΣ και με έπιασε πρώτη φορά σήμερα που άκουσα τις εμπειρίες 2 ατόμων (ο ένας ειδικές δυνάμεις κι ο άλλος 18 μηνο, πεζικό πριν 7 χρόνια).
                              Ούτε ο ένας ούτε ο άλλος έχουν επαφή με αυτό που θα περάσεις εσύ. Ο χρυσός κανόνας είναι να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και το στόμα σου κλειστό, ενώ πρόσεχε πάρα πολύ το τι φτάνει στα αυτιά σου - δεν το ονομάσανε τυχαία ράδιο αρβύλα. Κανείς δε μπορεί να σου εγγυηθεί τίποτα για κανέναν, επειδή τα πράγματα από μονάδα σε μονάδα αλλάζουν από μήνα σε μήνα.

Δεν έχεις κανένα απολύτως λόγο να σε πιάνει άγχος. Σκέψου το σα να πηγαίνεις σε μια ψιλοπαράλογη, ψιλοσοβαρή, ψιλοσουρεαλιστική κατασκήνωση όπου θα μπορείς να γκρινιάζεις όλη μέρα για το παραμικρό και στην πραγματικότητα να είσαι σχεδόν ανεύθυνος εκτός από τα αυτονόητα. Κάνε το χαζό, μη δειχτείς, να είσαι μαζεμένος τον πρώτο καιρό στο κέντρο και όλα θα πάνε καλά. Κυρίως παρατήρησε συμπεριφορές και μη μείνεις σε στερεότυπα, ακόμα και αν τα βλέπεις μπροστά σου. Το κυρίαρχο στο στρατό είναι οι διαφορετικές προσωπικότητες που συναντάς, είτε θετικές είτε αρνητικές είτε σε σημείο να πεις ότι αποκλείεται να γνώριζες τέτοια άτομα εκτός στρατού.

Και πάλι χαλάρωσε.
                              Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Tha yparxoun tosoi noobs ekei pou tha pas pou den tha eisai monos opote no problem.

YEA shmainei pws mporeis na pas gia dokimos opws egw.
                                Ean den eisai prothymos na kaneis parapanw thyteia kai na peraseis tsita dyskola gia 4 mhnes wste na peraseis kalytera thn ypoloiph thyteia sou mhn tyxwn kai peis nai otan se rwthsoun.

Hrema tha einai mono ean h monada einai hremh.
                                Apo ekei kai ystera tha thewreis hrema ta pragmata otan ta exeis synithisei akomh kai an den einai toso hrema oso fenontai, ola einai thea synhtheias.

Egw pistevw pws o stratos einai mia xara diakopes fash, mporei na exei tis malakies tou alla exei kai tis kales hmeres tou.
                                Tha to deis monos sou, ola einai mexri thn prwth adeia, meta den tha se niazei.
                                "

Greek Gaming Videos

Comment

Working...
                                X