Γιατί;
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Στρατός!
Collapse
X
-
Giati einai antikanoniko.
Den prepei na perasoun 15 meres (misos mhnas) xwris enas aplos fantaros na parei mia eksodo estw kai 2wrh.
Ean egine mporei na to kataggylei."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Εγινε και σε μερικούς από εμάς, 18 μέρες μέσα. Ήμασταν αυτο που λένε "εξ' αναβολής" και παρουσιαστήκαμε μια βδομάδα νωρίτερα από τους κανονικούς (9/8) και πήραμε άδεια σήμερα.
Ντάξει δεν μπορώ να πω ότι το απολαμβάνω μέχρι στιγμής, πως εξαλλου να γίνει κάτι τέτοιο όταν πρέπει 350+ άτομα να εξυπηρετηθουν σε 18 ντουζιερες, ένα εστιατόριο κτλ. Γενικά λοιπόν πολλές ώρες αναμονής σε ουρά και ποοοολυ νοικοκυριό. "Ήμουν καλή νοικοκυρά σήμερα". Χωρίς να θέλω να υποτιμησω την καθαριότητα με έχει ξενερώσει το θέμα, κάθε μέρα τα ίδια, ενώ λίγα μέτρα πιο πέρα υπάρχουν όργανα και δεν εχουμε παει επίσημα, ευτυχώς κλέβω κάποιες στιγμες και πάω μόνος.
Αντε να δούμε τι θα γίνει με την εκπαίδευση + μετάθεση μπας και αλλάξουν λίγο τα πράγματα (δηλ. περισσότερο "δράση" και λιγότερα άτομα)The illusion of free will is an illusion.
Comment
-
Τραβα ελδυκ ρε ryu αμα θες δραση, 9μιση μηνες ειμουνα εκει κατω και δεν το μετανιωσα στιγμη, και τις ασκησουλες ειχαμε και το φαγακι μας και την LCD tv να παιζει divx rips καθε απογευμα, ισοροποιημενα ( συνηθως ) πραγματα
edit : δεν σε πιανει και το ΦΟΝΙΚΟ καλοκαιρι της κυπρου, βασικοτατο
οι θερμοκρασιες δεν ειναι τπτ το τραγικο το χειμωνα 0-10 βαθμους απλα παρε κανενα ισοθερμικο της προκοπης γιατι η υγρασια τα βραδια τρυπαει κοκαλα.
Comment
-
Originally posted by crpl_shepherd View Postedit : δεν σε πιανει και το ΦΟΝΙΚΟ καλοκαιρι της κυπρου, βασικοτατο
οι θερμοκρασιες δεν ειναι τπτ το τραγικο το χειμωνα 0-10 βαθμους απλα παρε κανενα ισοθερμικο της προκοπης γιατι η υγρασια τα βραδια τρυπαει κοκαλα.sigpic
Comment
-
Το λοιπον...Σημερα ορκιστηκα.10 μερες περασαν νερακι.Ειμαι στο Τεχνικο Πατρας.Ολα καλα,περα απο τις προβες για την παρελαση και την ορκομωσια τιποτα αλλο.Γενικα τα πραγματα ειναι πολυ χαλαρα,αν παει ετσι και μετα την ορκομωσια ειμαστε και γαμω.Το μονο κακο ειναι η αδικαιολογητη ορθοστασια,βγαινουμε για αναφορα πριν το φαγητο και μας εχουν μεχρι και μιση ωρα ορθιους να περιμενουμε.Ειδικα με τις αρβυλες δεν παλευεται,ξαναεβαλα σημερα αθλητικα και βρηκα την υγεια μου.Προσωπικα,τις τρεις τελευταιες μερες την εβγαλα καλυτερα απο ολους.Εκαναν ολοι παρελαση μεσα στον ηλιο και τρελαινονταν στον ιδρωτα και εγω ειχα αναλαβει το τυμπανο και καθομουν στην σκια και τους εδινα ρυθμο.Α,και το φαγητο αρκετα καλο.Μαγειρεια και εστιατορια πολυ καθαρα,καμια σχεση με αυτο που περιμενα.Εχει και κινηματογραφο και παιζει ταινια καθε βραδυ,καλη φαση ειναι.Μακαρι να συνεχιστει ετσι η θητεια,θα απολυθω και δεν θα εχω καταλαβει τιποτα.Αρχιζουμε και βολες απο βδομαδα,να γουσταρουμε.
Comment
-
Originally posted by Pritt@r@s View PostΤο λοιπον...Σημερα ορκιστηκα.10 μερες περασαν νερακι.Ειμαι στο Τεχνικο Πατρας.Ολα καλα,περα απο τις προβες για την παρελαση και την ορκομωσια τιποτα αλλο.Γενικα τα πραγματα ειναι πολυ χαλαρα,αν παει ετσι και μετα την ορκομωσια ειμαστε και γαμω.Το μονο κακο ειναι η αδικαιολογητη ορθοστασια,βγαινουμε για αναφορα πριν το φαγητο και μας εχουν μεχρι και μιση ωρα ορθιους να περιμενουμε.Ειδικα με τις αρβυλες δεν παλευεται,ξαναεβαλα σημερα αθλητικα και βρηκα την υγεια μου.Προσωπικα,τις τρεις τελευταιες μερες την εβγαλα καλυτερα απο ολους.Εκαναν ολοι παρελαση μεσα στον ηλιο και τρελαινονταν στον ιδρωτα και εγω ειχα αναλαβει το τυμπανο και καθομουν στην σκια και τους εδινα ρυθμο.Α,και το φαγητο αρκετα καλο.Μαγειρεια και εστιατορια πολυ καθαρα,καμια σχεση με αυτο που περιμενα.Εχει και κινηματογραφο και παιζει ταινια καθε βραδυ,καλη φαση ειναι.Μακαρι να συνεχιστει ετσι η θητεια,θα απολυθω και δεν θα εχω καταλαβει τιποτα.Αρχιζουμε και βολες απο βδομαδα,να γουσταρουμε.
Προσωπικά, είσαι τελείως σαδιστής... Φαντάζομαι να δροσιζόσουν σαν μαχαραγιάς και οι άλλοι να την παλεύουν μέσα στην έρημο της Σαχάρα με τέτοιον ήλιο και τέτοια ζέστη...sigpic
Comment
-
Pritt και γω ελπιζω να αλλαξει η κωμωδία με την ορθοστασία όταν παρουμε μεταθεση.
Altair ειμαι Καλαματα. Το στρατοπεδο ειναι κανονικα διαβιβασεις αλλα φιλοξενει και λίγους πεζικαριους όπως ειμαι εγω.
Crpl δε θα προτιμουσα Κυπρο, το μονο που θελω ειναι λιγο άσκηση και ενταση καθημερινα, όχι ακραια πραγματα. Γενικα δε θελω να ζοριστω πολυ, για πιο λογο αλλωστε; Θα μου δωσει μετα ο στρατος λεφτα; Απλα καθε μερα καθαριστρια και αγαλμα ακουνητο σε φθειρει και δε νιωθεις καλα. Οπως ειπαμε ομως, ελπιζουμε να αλλαξει το θεμα με τις βολες κτλ.The illusion of free will is an illusion.
Comment
-
Μαν για ισοροποιημενα πραγματα μιλαω, εκει μεσα υπαρχει και η ωρα της χαλαρωσης και του χαβαλε αλλα και η ωρα που τρεχουμε ΟΛΟΙ, δεν ειναι ειδικες δυναμεις ομως, φαντασου κατι σαν την ελιτ του πεζικου ( και καλα ) και απο λευτα οσα θες, 370 ο δεκανεας 289 ο σουτουρου,μονο 3-4 φορες ζητησα να μου στειλουν χρηματα οι γονεις μου και αυτο επειδη το ειχα παρακανει με τις λατινες και τις ουγγαρεζες
Θα κανεις και τις βολτιτσες σου στην λευκωσια θα δεις και τα φυλακισμενα μνηματα, εμενα με πηγαινε πρωτη σειρα μια εξω μια μεσα, επιμενω για κυπρο γιατι λογω ηλικιας και σπουδων 99% δεκανεα θα σε κανουν οποτε θα περασεις καλυτερα σε συγκριση με εμενα που ειμουνα μεχρι να παλιωσω σκοπανθρωπος - καμαριερα και παλι δεν ειχα παραπονο. ( δεν ξερω ισως και να ειμαι μαζοχας, αλλα μου αρεσε πολυ το σκοπετο )
edit : τσεκαρε και ενα ποστ που ειχα κανει λιγο πριν επαναπατριστω -> http://www.gamers-odyssey.com/forums...&postcount=183 εχε υποψη ομως οτι 90% τα πραγματα θα εχουν χαλαρωσει ακομα πιο πολυ απο τοτε, για παραδειγμα πλεον το ΤΑΕ το βαρανε μονο μετα απο συνενοηση με τον διοικητη της ελδυκ, ενω παλιοτερα ειχε καθαρα να κανει με το ποσο γκαυλωμενος αισθανοτανε ο ΑΥΔΜ
Comment
Comment