Stathmos Epanentaksimwn einai lol
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Στρατός!
Collapse
X
-
"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
-
Kentro kai vysma den exei nohma, kala tha htan na se steilouns e vysmatoperioxh sthn metathesh."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
Greek Gaming Videos
Comment
-
Originally posted by Altair View PostΕσύ ρε κομάντο δεν πήγες;
Comment
-
Thumbs up!"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
Greek Gaming Videos
Comment
-
Originally posted by BigBOSS View PostΠοτέ δεν βγήκα ελεύθερος υπηρεσίας.
BTW ποτέ δεν ζήτησα να βγω Ε/Υ.
Άκου ιστορία.
Εκλογές Οκτωβρίου.Εγώ έφυγα Πέμπτη και όλοι οι άλλοι Παρασκευή.Εγώ γύρισα Δευτέρα και οι υπόλοιποι Τρίτη.
Την Δευτέρα όμως ήμουν ολομόναχος στον Λόχο.Οι άλλοι ήταν όλοι παλιοί.Οπότε έκανα ολομόναχος καθαριότητες στον Λόχο.Δηλαδή 4 Διμοιρίες,διάδρομο,τουαλέτες και αποθήκη πολιτικών ειδών.Το απόγευμα μου ζήτησαν να τα ξανακάνω.Τα έκανα όλα μόνος μου δηλαδή 2 φορές σε μία ημέρα.
Εν τω μεταξύ, ήμουν κομμάτια από το ταξίδι όπου με χτύπαγε και το κλιματιστικό.Και μέσα σε όλα τ'άλλα με βάζουν υπηρεσία θαλαμοφύλακα.Ο πρώτος Λόχος που ήμουν εγώ ήταν στο ίδιο κτίριο μαζί με τον τρίτο.Κι επειδή αυτοί δεν είχαν άτομα,ήταν ένας θαλαμοφύλακας και για τους 2 λόχους.Και του τρίτου λόχου δεν τα ήξερα τα άτομα (δεύτερη υπηρεσία μου στη μονάδα ήταν).
Τελικά κάπου στη βραδυνή βάρδια με έπιασε ένας πονοκέφαλος γάμησέ τα.Έπεσα για ύπνο και ξύπνησα το πρωί για την επόμενη βάρδιά μου.Αφού την ολοκλήρωσα γύρω στις 3 το μεσημέρι έπεσα για ύπνο με ένα κεφάλι καζάνι.Στις 5 ξύπνησα και ετοιμαζόμουν να βγω εξοδούχος.Με πόναγε ακόμα το κεφάλι μου.Λέω δεν πάω στο γιατρό μία;Πυρετός 39.8 η διάγνωση.Πας ΣΤΕΠ μου είπανε.Γαμώτο.Εγώ ήθελα να βγω εξοδούχος.Από την αρχή ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι είναι πυρετός,αλλά είπα να κάνω υπομονή να τελειώσω την υπηρεσία μου για να μη χώσω κάποιον άλλο.
Τελικά πήγα ΣΤΕΠ έκατσα 3 μέρες μέσα,και μετά έκατσα 3 μέρες Ε/Υ στο στρατόπεδο.Να 'ναι καλά το DS που με έσωσε από την βαρεμάρα που ονομάζεται ΣΤΕΠ.Δεν είχαμε τηλεόραση.Επίσης οι άλλοι ήταν πιο χάλια από μένα και κοιμόντουσαν συνέχεια.Εγώ ευτυχώς μόνο την πρώτη μέρα είχα πυρετό.Παίζει να ήταν υπερκόπωση γιατί τις υπόλοιπες μέρες δεν θυμάμαι να είχα βαριά συμπτώματα.Δεν πειράζει.Το γαμήσι που έφαγα εκείνη την μέρα ανταμοίφθηκε με 6 μέρες ξεκούρασης.Και γλίτωσα και τα σκοινάκια.Carpe diem
Comment
-
Καλά φίλε το πόσες φορές κάποια ατυχία μου,μου βγήκε σε καλό μέσα στο στρατό δεν λέγεται.
Θυμάμαι είχα υπηρεσία Πύλη το πρωί 6-8.Έριχνε μια βροχή γαμημένη.Εγώ στεκόμουν κάτω από ένα υπόστεγο για να μηνβρέχομαι,όμως γύρω γύρω είχε χώμα.Και τα νερά έτσι όπως έπεφταν σιγά σιγά δημιουργούσαν λάσπη.Έφαγα τρελό ξενέρωμα.Ξαφνικά σημαίνει Επιχείρηση Πέλεκυς.Εγώ ευτυχώς ήμουν στην Πύλη και δεν έκανα τίποτα.Οι υπόλοιποι γαμήθηκαν να ξεστρώνουν κρεβάτια κλπ να μαζεύουν πράγματα κ.ά.Τελικά λόγω βροχής εκεί έμεινε το πράγμα.Αλλά εγώ έκανα την υπηρεσία μου και γλίτωσα και όλο το τρέξιμο.Ήμουν στο φυλάκιο της Πύλης μετά κι έπαιζα ds.Και το απόγευμα βγήκα εξοδούχος.Carpe diem
Comment
-
Ρε Ε/Υ ρε, ολα τ'αλλα ειναι μαλακιες, κομαντο και παπαριες!
Εγω στον Ευβρο περασα φινα παντως, λαπτοπ και πριζα διπλα στο κρεβατι μαζι με το καλοριφερ, μπυρονια και ρετσινες καθε βραδυ, ενα ταγμα 12 ατομα, ο Δικας μας λεγοταν Τεμπελης - ονομα και πραμα λεμε!!!!!! Νταξ, ηταν και γαμω εκει, ειχε και γυμναστηριο, μεσα στο δασος ηταν ρεκλα, ταγμα προκαλυψης FTW, μια υπηρεσια ειχαμε και αυτη Θ/Φ και υυυυυυπνο μεχρι εκει που δεν παει κλπ...
Καταλαβετε το, ο στρατός ειναι κατι το οποιο θα πρεπει απλως να περασει γρηγορα. Δεν εχει καμια απολυτως αξια περαν της οριμανσης του ιδιου σου του εαυτου μεσω της κατανοησης της υπερτατης μαλακιας των αλλων.
Επισης Tekken PSP ftw κι εγω στο κεντρο...:tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:
Comment
-
Originally posted by Altair View PostΚαλά φίλε το πόσες φορές κάποια ατυχία μου,μου βγήκε σε καλό μέσα στο στρατό δεν λέγεται.
Θυμάμαι είχα υπηρεσία Πύλη το πρωί 6-8.Έριχνε μια βροχή γαμημένη.Εγώ στεκόμουν κάτω από ένα υπόστεγο για να μηνβρέχομαι,όμως γύρω γύρω είχε χώμα.Και τα νερά έτσι όπως έπεφταν σιγά σιγά δημιουργούσαν λάσπη.Έφαγα τρελό ξενέρωμα.Ξαφνικά σημαίνει Επιχείρηση Πέλεκυς.Εγώ ευτυχώς ήμουν στην Πύλη και δεν έκανα τίποτα.Οι υπόλοιποι γαμήθηκαν να ξεστρώνουν κρεβάτια κλπ να μαζεύουν πράγματα κ.ά.Τελικά λόγω βροχής εκεί έμεινε το πράγμα.Αλλά εγώ έκανα την υπηρεσία μου και γλίτωσα και όλο το τρέξιμο.Ήμουν στο φυλάκιο της Πύλης μετά κι έπαιζα ds.Και το απόγευμα βγήκα εξοδούχος.
...μ**νι...:resp::tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:
Comment
Comment