Originally posted by Dj Solid
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
The Gamer's Odyssey Podcast: Alpha
Collapse
X
-
Πέρα από κάποιους μικροφωνισμούς, που οκ στο πρόγραμμα είναι όλα στη πρώτη απόπειρα, τα πάντα ακουγόντουσαν πεντακάθαρα. Το στυλ στο ξαναλέω μου άρεσε, είναι σαν να βγαίνουν δυο φίλοι για καφέ και μιλάνε για videogames. Tώρα αν μέσα στα άλλα που μπορεί να φέρει μια κουβέντα, έχεις στο μυαλό σου σε κάθε podcast να γίνεται κουβέντα για κάποια παιχνίδια, για την μουσική υπόκρουση βάζε κάποιο κομμάτι ή κομμάτια απ'το ost του παιχνιδιού.
-
Σου υποσχομαι Mass Effect σε επομενο podcast.Originally posted by deus_d0pe View PostΕντάξει σαν θεματολογία τα Conviction και Halo με άφησαν αδιάφορο, όμως το στυλ της κουβέντας και η ροή της μου άρεσαν, keep it going we approve!
Σαν στησιμο, ποιοτητα, μουσικη και στυλ γενικα πώς σας φανηκε;
Leave a comment:
-
Πολύ χαίρομαι.
Επειδή το Skype υποστηρίζει μέχρι και 24 άτομα ταυτόχρονα, ίσως θελήσει κάποιο άτομο να συμμετάσχει στο επόμενο podcast.
Leave a comment:
-
Εντάξει σαν θεματολογία τα Conviction και Halo με άφησαν αδιάφορο, όμως το στυλ της κουβέντας και η ροή της μου άρεσαν, keep it going we approve!
Leave a comment:
-
Βγήκε πολύ όμορφο.
Η φωνή μου ακούγεται κάπως άσχημα, αλλά αυτό θα διορθωθεί οσονούπω.
Leave a comment:
-
The Gamer's Odyssey Podcast: Alpha
Και ναι αγαπητοι συμφορουμητες, το πρωτο podcast του Gamer's Odyssey ειναι γεγονος!!!!!
Οι παρουσιαστες - συνομιλητες ειναι οι κυριοι Raphael και DjSolid.
Αυτο το οποιο θα πρεπει να πουμε ειναι το εξης: ειναι η πρωτη μας προσπαθεια, οποτε μην περιμενετε και παλαβα πραγματα. Η αληθεια ειναι οτι βγηκε καλυτερο απο οτι το περιμενα απο ηχητικης πλευρας, που ηταν και ο μεγαλος μου φοβος. Εγινε μεσω skype, και πραγματικα νομιζω οτι αξιζει τον κοπο να το ακουσετε, απλα και μονο σαν μια πρωτη ιδεα.
Αφου ξεπερασουμε τα τεχνικα προβληματα και δουμε οτι μπορουμε να εχουμε μια σταθερη ηχητικη βαση, θα οργανωσουμε καλυτερα και την δομη του podcast.
Τελος παντων! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ! Σημασια εχει οτι ειναι up and running.
Τα Link για το download ειναι αυτά:
http://www.megaupload.com/?d=Q4QUDYF4
http://rapidshare.com/files/36992821...ast_alpha2.mp3
Το προγραμμα της κουβεντας ειναι το εξης:
- Εισαγωγη
- Σοβαροτητα και φορουμ (υπαρχει; )
- Γυναικες και φορουμ - gaming
- Original XBOX -> Splinter Cell
- Εξυπναδα και Gamer's Odyssey (υπαρχει αραγε; )
- Splinter Cell Conviction Demo: Κριτικη και συγκριση
- Η χρονια για το XBOX 360 - Αναμενομενα παιχνιδια
- Musical Intermision
- HALO franchise
-----------------------------------------------------------------------------
Δυστυχως λογω ανυπαρξιας χωρου στον υπολογιστη μου, αναγκαστηκαμε να διακοψουμε αποτομα τελειως το podcast. Ομως αυτο βοηθησε κιολας, γιατι ειναι ακριβως οπως πρεπει σε διαρκεια, περιπου μια ωρα.
Να επισημανω ξανα πως ειναι η alpha εκδοση, οποτε δειξτε την απαραιτητη κατανοηση!!!!!!
Τα καλυτερα ερχονται!!!!!!
-
Tags: None
Leave a comment: