Announcement

Collapse
No announcement yet.

The Gamer's Odyssey Podcast: Alpha

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Chief
    replied
    Εγώ απλά δεν έχω quicktime, γι' αυτό και δεν μου έπαιξε.

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    Solid σίγουρα?

Θέλει λίγα δευτερόλεπτα για να φορτώσει το Mp3.

Μπορεί να επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος ότι όντως δε λειτουργεί?

Leave a comment:

• McSolid
    replied

What are you talking about? Εχω γραπτη / εγγραφη / θεωρημενη δηλωση του νομου 105.5fm η οποια ΞΕΚΑΘΑΡΑ μου δινει το δικαιωμα να χρησιμοποιησω το ονομα του forum για οποιοδηποτε podcast κρινω απαραιτητο.

Σας παρακαλω κυριε μου, διαβαστε τα εγγραφα σας πριν προβειται στις απαραιτητες ενεργειες!

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Δώσε ένα εβδομαδιαίο και στον ScatMan που βοήθησε στην προώθηση αυτού του αντιδημοκρατικού εγχειρήματος. Άντε γιατί πολύ την έχουμε βρει τελευταία.

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Όσα έχουμε πετύχει όλα αυτά τα χρόνια σαν κοινότητα είναι αποτέλεσμα της άψογης συνεργασίας μεταξύ των μελών. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο DjSolid πήρε από μόνος του πρωτοβουλία και χρησιμοποίησε το όνομα του Gamers-Odyssey χωρίς πρώτα να λάβει την συγκατάθεση των υπολοίπων ιδρυτικών μελών. Επειδή τέτοιου είδους ενέργειες δεν είναι αποδεκτές σε καμία περίπτωση, είμαστε στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε πως θα επιβληθεί η ποινή του perm ban στον Dj. Eπίσης εβδομαδιαίο ban στον Raphael για τη συμμετοχή του σε αυτή την ενέργεια.
    Ελπίζουμε να μην χρειαστεί να ξαναφτάσουμε σε τέτοιου είδους λύσεις.

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Thanks ρε Προεδρε, αλλα δεν λειτουργει το συστημα

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    Απ'τη στιγμή που εμπλέκεται ο μέγας Solid, όφειλα να κάνω κάτι :

* To διέγραψα λόγω τεχνικών προβλημάτων *

εδώ θα φιλοξενώ όλα τα podcasts (εφόσον έχω χρόνο), σε δικό μου χώρο. ~μέχρι να οργανωθεί πιο σοβαρά το θέμα απ΄τη μεριά του site~

Στην παραπάνω απλη σελιδούλα που έφτιαξα, μπορείτε να ακούσετε LIVE χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε τίποτα.

Solid, βάλτο στο πρώτο post

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Πολυ ωραια προσπαθεια παιδια. Θεματικα ειχε πολυ ενδιαφερον ενω και το ολο κλιμα που υπηρχε σε φαση -συζητηση παρεας- ηταν εξαιρετικο. Σε αυτα που λεγατε υπηρχαν ορισμενα σημεια στα οποια διαφωνουσα (πχ δεν καταλαβα αυτο που ελεγε ο dj για το fable...αφου υπαρχει κουμπι που να μαζευει τα orbs απο καθε αποσταση) ενω και εγω προχωρησα το αρκετα μεγαλο κομματι με το demo. Γενικα παντως η ολη κουβεντα ηταν respect και υπηρχε πολυ καλη ροη σε ολα οσα λεγατε. Τα τεχνικα δεν με ενοχλησαν καθολου, αλλωστε μιλαμε για μια πρωτη προσπαθεια. Μπραβο και ελπιζω με τον καιρο να λαβουμε ολο και περισσοτεροι μερος γιατι το θεμα εχει πολυ ζουμι ;).

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Ραφαέλε στην αρχή μου φάνηκες κάπως σφιγμένος αλλά στην πορεία έστρωσες!

Σ' αυτό το podcast ήμουν πολλά, αλλά η αλήθεια είναι πως σφιγμένος δεν ήμουνα. Ειδικά από την αρχή που πρωτομίλησα στον Solid ένιωσα μία έντονη αίσθηση οικειότητας.

να μην βάζετε μουσική από μουφοπαίχνιδα (τύπου FF)

Του το' λεγα αυτό, του 'λεγα να βάλει από 'κάνα Halo αλλά...

Τέλος πάντων, πέρα από μία απότομη αρχή (πριν καλά καλά την εισαγωγή) και ένα πολύ απότομο τέλος, καθώς και χαμηλή ποιότητα στη δικιά μου φωνή και έλλειψη συνοχής στη συζήτηση, νομίζω πως ήταν αρκετά καλό. Όσο για την έλλειψη συνοχής που είπα, δεν το καταλογίζω απαραίτητα ως αρνητικό, ήταν περισσότερο μία γενικότερη συζήτηση παρά ένα podcast με προσανατολισμένο και συγκεκριμένο ζήτημα.

Leave a comment:

• Pilgrim
    replied
    Αδέρφια για πρώτη προσπάθεια σας βρίσκω εξαιρετικούς! Παρότι είχατε οργανωθεί ελάχιστα και δεν υπήρχε έτοιμη θεματολογία πήγατε πολύ καλά.
    Κώστα ακουγόσουν πεντακάθαρα και εκτός αυτού ήσουν άνετος λες και ασχολείσαι με podcast χρόνια. Γενικά έδινες την αίσθηση ότι είχες βγει με την παρέα για καφέ και έλεγες αυτά που ήθελες και όχι έναν έτοιμο και προσχεδιασμένο λόγο.
    Ραφαέλε στην αρχή μου φάνηκες κάπως σφιγμένος αλλά στην πορεία έστρωσες! Στρώσε μία και το μικρόφωνο σου και θα είσαι κυριλέ. Οκ είπες κάτι νουμπιές στο τέλος που με έκαναν να θέλω να παρέμβω στην κουβέντα αλλά σε συγχωρώ. (προφανώς ήσουν πιωμένος!)
    Καλή η αρχή λοιπόν αλλά εννοείται πως η συνέχεια πρέπει και μπορεί να είναι καλύτερη. Δλδ να έχετε κάποια έτοιμα θέματα (και να μην λέτε ότι σας κατέβει στο κεφάλι) να μην βάζετε μουσική από μουφοπαίχνιδα (τύπου FF) και φυσικά να συμμετάσχουν περισσότερα άτομα.

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Η πιο σοβαρη κριτικη που ακουσα ολη μερα: εισαι Σαλλλλλλλονικιος!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ!!!!!

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Ρε Κώστα ξέρεις πόσο σε αγαπώ...

Αλλλλά i cant restist making fun of it

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Κανε ενα κοπο να διαβασεις απο την αρχη το θεμα, θα καταλαβεις τι παιχτηκε με τις φωνες και την ποιοτητα του ηχου. ;)

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Kαλοί ήσασταν απλώς μου έκαναν εντύπωση οι φωνές Επίσης εσύ Dj ακουγόσουν αρκετά πιο καθαρά.

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Καμια σοβαρη αποψη εχεις να μας πεις ή να αρκεστουμε στο χιουμορ;

Leave a comment:

Working...
X