Announcement
Collapse
No announcement yet.
The Gamer's Odyssey Podcast: Alpha
Collapse
X
-
Λοιπόν παλικάρια όπως είπα και στον Κώστα στο MSN , πέρασα πολύ ωραία ακούγοντάς σας και από την αρχή δημιουργήσατε ένα ωραίο παρείστικο κλίμα (μιλόντας για γκόμενες κτλ) , το οποίο κράτησε μέχρι το τέλος.
Τα αρνητικά που επισήμανα είναι τα εξής :
1)Η background μουσική δεν ακουγόταν όπως θα ήθελα
2)Ο φίλος Rapha σε κάποιες στιγμές δεν ακουγόταν καλά
3)Δεν μου άρεσε η ανάλωση αρκετής ώρας (imo) σε ένα demo
4)Κράξιμο στα Halo , ρε rapha ? Δεν το περίμενα από εσένα
Συνεχίστε και να μεγαλώνει σιγά-σιγά η παρέα ;)
Leave a comment:
-
Egw pistevw oti h mousikh htan se kalo epipedo, alla nai tha htan wraia na diakopteis anamesa se themata gia na vazeis kana lepto apo ena mousiko kommati.
To Animeplanet exw thn entypwsh pws exei player sto forum gia ta podacasts tous, anarwtiemai an mporoume na kanoume to idio.
Tha rwthsw kapoion apo ekei na mou pei leptomeries.
P.S: Palia yphrxe mia moda sto youtube gia na vazeis oshs diarkeias video thes alla den pianei pleon, twra an to kanoun akomh kapoioi nai to kanoun me sxetikh adeia.
Leave a comment:
-
Τιτε, οπως ειπα και πριν, πραγματικα ΤΙΠΟΤΑ δεν ηταν προκαθορισμενο. Ειπαμε να το κανουμε και απλα κουβεντιαζαμε.
Η αληθεια ειναι οτι εγω εχω καποια πειρα παραπανω στο θεμα, διοτι εχω κανει και ραδιοφωνο πιο μικρος, οποτε θεματα ροης, χασιματος, κενων κλπ τα ξερω. Εαν δεις τα παραπανω ποστ μου θα καταλαβεις το τι εχω στο μυαλο μου.
Στο θεμα της μουσικης, ειναι καλυτερα να παιζει background σε αυτο το επιπεδο στην κουβεντα αντι για καθολου, διοτι το Skype καμια φορα χανεται πισω απο το mp3. Κοινως δεν ημουν τοσο σιγουρος για τα επιπεδα της, και λειτουργουσα αποκλειστικα με το αφτι μου σε αυτο το θεμα.
Μεχρι να καταληξω σε μια βασικη ροη - προγραμμα - δομη, θα κοιταξουμε να κανουμε λιγο πιο συχνα podcasts, μεχρι το κανονικο πρωτο επισημο το οποιο θα ειναι ολοκληρωμενο και απο πλευρας ροης προγραμματος και απο πλευρας μουσικης. Υπομονη, τα εχω ολα κανονισμενα!!!χαχα!!
Ευχαριστουμε δια την γνωμην σας!
Leave a comment:
-
Το ψάχνω για podcast hosting.
Αυτό που δε μου άρεσε τόσο ήταν το ότι κάπου χαθήκατε με τη θεματολογία σας. Σαν πρώτη φορά κανείς δεν έχει απαιτήσεις, αλλά αν είχατε περιοριστεί μόνο στα Halo ή μόνο στα Splinter Cell το τελικό αποτέλεσμα θα ήταν πιο συνεκτικό.
Η αλήθεια είναι πως ξεκινήσαμε μονάχα για δοκιμή, και μετά αρχίσαμε να γουστάρουμε και έτσι βγήκε ολόκληρο, και τελείως συνειρμικά.
Leave a comment:
-
Άκουσα το υλικό (πέρασα επί τροχάδην τα τμήματα του Splinter cell γιατί δε με ενδιέφεραν καθόλου) και να κάνω κάποια σχόλια.
Κατ'αρχάς, συγχαρητήρια για τον κόπο σας. Τεχνικά δεν έχω κάποιο παράπονο πέρα από τα κοψίματα/χασίματα στον ήχο, που μάλλον οφείλονται στο Skype. Όσον αφορά τη μουσική, θα την ήθελα λίιιγο πιο ψηλά και να υπάρχουν ενδιάμεσα μουσικά διαλείμματα με μουσική σχετική με το θέμα σας. Στο περιεχόμενο, τα πήγατε πολύ καλύτερα όταν είχε περάσει το αρχικό άγχος και κύλησε πιο αβίαστα η κουβέντα. Μου άρεσε κι εμένα πολύ το ότι δε μπήκατε στη λογική του review ή της πλήρους κάλυψης, αλλά ήταν καθαρά κουβεντούλα. Αυτό που δε μου άρεσε τόσο ήταν το ότι κάπου χαθήκατε με τη θεματολογία σας. Σαν πρώτη φορά κανείς δεν έχει απαιτήσεις, αλλά αν είχατε περιοριστεί μόνο στα Halo ή μόνο στα Splinter Cell το τελικό αποτέλεσμα θα ήταν πιο συνεκτικό.
Οπότε λοιπόν πέρα από τη χρήση της μουσικής δεν έχω να παρατηρήσω ή να προτείνω κάτι σημαντικό. Σαν πρώτη απόπειρα είναι πολύ ανώτερο από αυτό που θα περιμέναμε όλοι μας, και περιμένουμε ακόμα περισσότερα την επόμενη φορά!
Leave a comment:
-
Δεν εχω υποψη μου κατι τετοιο δυστυχως. Ειδα ομως οτι με το που εβαλε ο Τιτος το δικο του upload, φορτωσε με την μια και ο player κατω αριστερα στον Μοζιλλα. Επειδη δεν εχω ιδεα απο αυτη την περιπτωση, εαν ξερει καποιος κατι, ας το πει, γιατι δεν ειναι καθολου ασχημη ιδεα.
Ground εχω δει ομως και βιντεακια 50λεπτα και πανω στο Youtube. Φανταζομαι οτι αυτο θελει ειδικη αδεια;...
Leave a comment:
-
Re Solid den eipa na to anevasoume Youtube, den ginetai alwste me 11 lepta xroniko perithorio...
Egw rwthsa ean yparxei kanena site pou na kanei host podcasts, opws to youtube videos.
Leave a comment:
-
Κοιτα, μην μπερδευεις την γκρινια με την κριτικη. Ενω για το Conviction μιλαει ο Rafa επειδη οντως το επαιξε κι εγω οχι, για το HALO λεμε πραγματα τα οποια ειχουν ειπωθει χιλιαδες φορες. Επισης οπως καταλαβες, τα θεματα ηταν οπως μας ερχονταν, οποτε και η κουβεντα πηγε φυσικα. Τιποτε μα τιποτε δεν ηταν απο πριν σχεδιασμενο, ειπαμε να κανουμε το πειραμα για να δουμε πως θα βγει. Κοινως δεν υπηρχε γκρινια για την γκρινια, υπηρξε κουβεντα και εντυπωσεις.
Το πιο σημαντικο για μενα ειναι η ηχητικη πλευρα και το πώς θα μπορεσω να την βελτιωσω, οπως επισης και το πώς θα μπορει καποιος ανετα και ευκολα να κατεβασει αμεσως και να ακουσει το podcast.
Γενικα χαιρομαι πολυ που παιρνω θετικο feedback, το ειχα παρα πολυ καιρο στο μυαλο μου αυτο το ρημαδι το podcast και χαιρομαι πολυ που υπαρχει η σχετικη ανταποκριση. Και φυσικα οποιαδηποτε κριτικη ειναι καλοδεχουμενη.
Τιτε σε ευχαριστω και για το rapid.
Leave a comment:
-
Πω πω γκρίνια στο podcast.Ώρες ώρες αναρωτιέμαι γιατί παίζετε παιχνίδια,αφού συνέχεια παραπονιέστε.Οκ ακούγομαι υπερβολικός,αλλά κάτι σχόλια για Halo2+3 πραγματικά μου φάνηκε ότι γκρινιάζατε απλά για να γκρινιάξετε.Για το Conviction το ίδιο.Οκ σας ξενίζει γιατί είναι αρκετά διαφορετικό,αλλά καιρός ήταν να δούμε κάτι άλλο και όχι μία από τα ίδια.
Κατά τ'άλλα ο Ραφ ακουγόταν σαν νταλικέρης και ο Κώστας σαν φλώρος.
Μπράβο σας πάντως γιατί για πρώτη προσπάθει ήταν αρκετά καλό,ειδικά εκεί που αναλύατε άλλα θέματα πχ γυναίκες και φόρουμ.
Κώστα πρέπει να θεωρείς μεγάλη σου τιμή ότι το άκουσα,μαις και δεν έχω ξανακούσει ποτέ podcast.:xp:
Leave a comment:
-
Σε ό,τι αφορά το link, έβαλα ένα δικό μου mirror από Rapidshare, περισσότερο για το φόβο των Ιουδαίων. Περισσότερα όταν ακούσω το podcast.
Leave a comment:
-
Αυτο το οποιο θα γινει ειναι για αρχη megaupload, κι αυτο γιατι ειναι δωρεαν για μενα που κανω την ηχογραφηση και επισης ειναι ενα μεγαλο και αξιοπιστο site για τετοιου ειδους αρχεια.
Επισης ποιος ο λογος να το σηκωσουμε στο youtube, ειδικα απο την στιγμη που μιλαμε για διαρκεια μιας ωρας εκπομπη. Προσωπικα δεν ξερω να σηκωνω στο youtube ηχο και εικονα, οποτε δεν με απασχολησε, ασε που θεωρω οτι ειναι καλο για βιντεο και τραγουδια, οχι ομως για σπασμενα σε συνεχειες ηχητικα μερη.
Τελος ειναι καλυτερο να κατεβαζει ο καθενας οποτε και οπως θελει το αρχειο και να το ακουει οποτε θελει, παρα να ειναι κολλημενος σε μια σελιδα και απο λαθος ας πουμε να χασει την ροη.
Εαν παλι καποιος μπορει να το σηκωσει ετσι οπως ειναι στο καναλι μας στο youtube με σχετικα βιντεακια ή χωρις, κανενα προβλημα απο μενα. Αλλα υπαρχει οριο χρονου για καθε βιντεο, ετσι δεν ειναι;
Leave a comment:
-
Kai emena mou arse poly, o Raphael den akougetai poly kala, alla h fwnh tou Solid einai poly katharh kai poly kalhs poiothtas.
H mouasikh entaksei ta espase.
H thematologia gia arxh htan kalh, alla oxi tou dikou mou repertoriou.
Kalh douleia kai perimenoume perissotera.
Alhtheia etsi apo megaupload tha ta katevazoume kai tha ta akoume?
Den yparxei etsi kati kalytero, opws px to youtube alla gia hxhtikes ekpompes?
Leave a comment:
-
Ναι, μελεταω μια φορμουλα οπου αναλογα με το θεμα καθε φορα θα παιζει και η αναλογη μουσικη. Εαν οχι, τοτε θα παιζει στανταρ καποια μουσικη απο videogame απο πισω, γιατι ενα πραγμα που δεν μου αρεσει στα "μεγαλα" podcasts ειναι αυτη η "ξηρασια" στον ηχητικο τομεα. Ασε που σε κανα καλο σημειο θα τους κοβω ολους και θα βαζω τερμα την μουσικη χαχαχαχαχαχα!!!!!
Leave a comment:
Leave a comment: