Announcement
Collapse
No announcement yet.
The Oddcast - Τρελα και Παρανοια!!!
Collapse
X
-
Ναι γιατι ο Dj κανει την ηχογραφηση και ολων των υπολοιπων οι φωνες μεταφερονται μεσω skype.
-
Episis ftiaxte ligo tin akoustiki ton mikrofonon sas...mono tou Dj paleuete pragmatika...(apo oti akousa pros to paron)
Leave a comment:
-
Ground χανεις.Δες παράδειγμα:
Όσο για το podcast,νομίζω επιτέλους η καταυλακοσύνη του ραμπίδη εξισορρόπησε το λλλλλ του Σόλλλιντ
Leave a comment:
-
Den exw dei to original, thymamai omws oti to perimename poly to "Oxi ta nea tou ant1" palia...
Leave a comment:
-
Εν τω μεταξυ κανενα κωλοπαιδο δεν ειπε τιποτα για τις ΦΟΒΕΡΕΣ και ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ μουσικες επιλογες μου....
Rampo: Ενταξει, παρε το lηink τωρα
Dj: Το ποιο;
Rampo:....... το url ..........
Leave a comment:
-
Καλα ναι εριξα τρελο γελιο, ηταν τελειως ξεμπαρκο το "οκ" αυτο ενω δε μιλαγε κανεις.
ΥΓ: Ο κοσμος ζηταει Oddcast οπως φαινεται, πρεπει να επαναληφθει η φαση μεσα στο σ/κ.
Leave a comment:
-
Οι λόγοι της επιτυχίας του συγκεκριμένου Podcast είναι προφανείς
.
Βέβαια το κορυφαίο σκηνικό της βραδιας δεν έχει ηχογραφηθεί... Λίγο πριν αρχίσει η εκπομπή δίνει εντολή ο Dj για να μπει το σήμα "Μόλις πω σκάστε γράφουμε, βγάλτε το σκασμό"... μετά από λίγα δευτερόλεπτα...
Dj : "Σκάστε γράφουμε..."
Άγνωστος Χ: "Οκ"
Ακόμα γελάμε...

Leave a comment:
-
Πάντως μπορώ κι εγώ να πω ότι ήταν το podcast που ευχαριστήθηκα περισσότερο απ’ όλα.
Κάτι ότι δεν ήταν ένας διάλογος μεταξύ δυο συγκεκριμένων ατόμων, κάτι ο αυθορμητισμός που έβγαζε, μου άρεσε περισσότερο, ειδικά όταν σοβάρεψε η συζήτηση.
Και ναι θα ήθελα κι εγώ, όπως κι ο Dope, να πάρω θέση για συγκεκριμένα ζητήματα, γενικά ήταν πολύ ωραίο το σκηνικό.
Leave a comment:
-
To καλύτερο podcast που βγήκε έως τώρα. Κρίμα που δεν είχα μικρόφωνο, τώρα που το ακούω υπήρχαν άπειρα θέματα που ήθελα να μιλήσω αλλά κλάιν
Leave a comment:
-
Παλευω αρκετη ωρα να το κατεβασω χωρις ανταποκριση.
OK τα καταφερα, μολις κατεβει το ανεβαζω στο forum.
Leave a comment:
-
ΕΛΑ ΕΛΑ ΠΑΡΕ ΚΟΣΜΕ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΚΑΦΡΙΛΑ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ!!!!!!!!!!!
ΦΡΕΣΚΟ ΦΡΕΣΚΟ ΚΑΙ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
ΕΛΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ SPREADS ΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΟΝΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΛΑ ΚΑΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΦΤΑΣΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΕ ΘΥΜΑΣΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ;;;;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
Leave a comment:
-
Έπεσε το ίντερνετ...Originally posted by Ramparter View PostO Raphael μας αφησε για υπνο νωρις, ο Bart μου εξομολογηθηκε στο τελος οτι επαιζε Pokemon και δε μιλουσε, εγω διεκοπτα συνεχεια τους αλλους για να μη ξεχασω τι ηθελα να πω, ο Dj δε με ακουγε καλα και μου ζητουσε συχνα να επαναλαβω συγκεκριμενες φρασεις και το μικροφωνο μου παραποιουσε καπως τη προφορα μου.
Leave a comment:
Leave a comment: