Announcement

Collapse
No announcement yet.

The Oddcast - Τρελα και Παρανοια!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ramparter
    replied
    Ναι γιατι ο Dj κανει την ηχογραφηση και ολων των υπολοιπων οι φωνες μεταφερονται μεσω skype.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Episis ftiaxte ligo tin akoustiki ton mikrofonon sas...mono tou Dj paleuete pragmatika...(apo oti akousa pros to paron)

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Ground χανεις.Δες παράδειγμα:

Όσο για το podcast,νομίζω επιτέλους η καταυλακοσύνη του ραμπίδη εξισορρόπησε το λλλλλ του Σόλλλιντ

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Den exw dei to original, thymamai omws oti to perimename poly to "Oxi ta nea tou ant1" palia...

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Originally posted by Ground_zero View Post
    Kati san to: Oxi ta Nea tou Ant1 dhladh?
    Βλασφημία.Αν είναι να το κάνεις κάντο σωστά,δηλαδή αναφέροντας το original "Νοt the nine o'clock news"

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Εν τω μεταξυ κανενα κωλοπαιδο δεν ειπε τιποτα για τις ΦΟΒΕΡΕΣ και ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ μουσικες επιλογες μου....

Rampo: Ενταξει, παρε το lηink τωρα
    Dj: Το ποιο;
    Rampo:....... το url ..........

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Καλα ναι εριξα τρελο γελιο, ηταν τελειως ξεμπαρκο το "οκ" αυτο ενω δε μιλαγε κανεις.

ΥΓ: Ο κοσμος ζηταει Oddcast οπως φαινεται, πρεπει να επαναληφθει η φαση μεσα στο σ/κ.

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Οι λόγοι της επιτυχίας του συγκεκριμένου Podcast είναι προφανείς.

Βέβαια το κορυφαίο σκηνικό της βραδιας δεν έχει ηχογραφηθεί... Λίγο πριν αρχίσει η εκπομπή δίνει εντολή ο Dj για να μπει το σήμα "Μόλις πω σκάστε γράφουμε, βγάλτε το σκασμό"... μετά από λίγα δευτερόλεπτα...
    Dj : "Σκάστε γράφουμε..."
    Άγνωστος Χ: "Οκ"

Ακόμα γελάμε...

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Πάντως μπορώ κι εγώ να πω ότι ήταν το podcast που ευχαριστήθηκα περισσότερο απ’ όλα.

Κάτι ότι δεν ήταν ένας διάλογος μεταξύ δυο συγκεκριμένων ατόμων, κάτι ο αυθορμητισμός που έβγαζε, μου άρεσε περισσότερο, ειδικά όταν σοβάρεψε η συζήτηση.

Και ναι θα ήθελα κι εγώ, όπως κι ο Dope, να πάρω θέση για συγκεκριμένα ζητήματα, γενικά ήταν πολύ ωραίο το σκηνικό.

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    Ε, υποκλίνομαι απλά

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    To καλύτερο podcast που βγήκε έως τώρα. Κρίμα που δεν είχα μικρόφωνο, τώρα που το ακούω υπήρχαν άπειρα θέματα που ήθελα να μιλήσω αλλά κλάιν

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Παλευω αρκετη ωρα να το κατεβασω χωρις ανταποκριση.

OK τα καταφερα, μολις κατεβει το ανεβαζω στο forum.

Leave a comment:

• McSolid
    replied

ΕΛΑ ΕΛΑ ΠΑΡΕ ΚΟΣΜΕ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΚΑΦΡΙΛΑ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ!!!!!!!!!!!

ΦΡΕΣΚΟ ΦΡΕΣΚΟ ΚΑΙ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!

ΕΛΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ SPREADS ΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΟΝΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΛΑ ΚΑΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΦΤΑΣΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΕ ΘΥΜΑΣΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ;;;;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Originally posted by Ramparter View Post
    O Raphael μας αφησε για υπνο νωρις, ο Bart μου εξομολογηθηκε στο τελος οτι επαιζε Pokemon και δε μιλουσε, εγω διεκοπτα συνεχεια τους αλλους για να μη ξεχασω τι ηθελα να πω, ο Dj δε με ακουγε καλα και μου ζητουσε συχνα να επαναλαβω συγκεκριμενες φρασεις και το μικροφωνο μου παραποιουσε καπως τη προφορα μου.
    Έπεσε το ίντερνετ...

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Θελετε να δειτε τι γινεται οταν λιωσετε το headset σας στο WoW;

Leave a comment:

Working...
X