Αφού φάγαμε την ήττα με το video του PlayStation, το οποίο τελικά δε ξέρω πότε και πως θα καταφέρω να το συνοδέψω με τη κατάλληλη μουσική υπόκρουση, πρέπει να προχωρήσουμε παρακάτω, ειδικά από τη στιγμή που σε λίγες μέρες μπαίνω φαντάρος. Τι να κάνουμε, αφού κάποιοι επιμένουν να ανάγουν ακόμα τη τέχνη (όπως και την ενέργεια, τη παιδεία, την υγεία, τον αθλητισμό κλπ) σε εμπόρευμα, αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα, τουλάχιστον μέχρι να έρθει η επανάσταση. Αχ τα πα και ησύχασα. Α στα διάλα.:petseta:
Αν και είχα σκοπό να το ανεβάσω τελευταίο, ιδού λοιπόν το tribute για την αγαπημένη κονσόλα του forum. Nintendo 64 λοιπόν, ίσως η πιο αγαπημένη, ελλιπείς, κονσόλα όλων των εποχών.
Θα ήθελα επίσεις να ευχαριστήσω τον χρήστη WayMisc στο YouTube που χωρίς να μου ζητήσει καν να του δώσω το credit, με άφησε να χρησιμοποιήσω το εξαιρετικό video logo που έφτιαξε για το Nintendo 64, το οποίο και θα ήθελα να μπει στο description του video.
Αν και είχα σκοπό να το ανεβάσω τελευταίο, ιδού λοιπόν το tribute για την αγαπημένη κονσόλα του forum. Nintendo 64 λοιπόν, ίσως η πιο αγαπημένη, ελλιπείς, κονσόλα όλων των εποχών.
Θα ήθελα επίσεις να ευχαριστήσω τον χρήστη WayMisc στο YouTube που χωρίς να μου ζητήσει καν να του δώσω το credit, με άφησε να χρησιμοποιήσω το εξαιρετικό video logo που έφτιαξε για το Nintendo 64, το οποίο και θα ήθελα να μπει στο description του video.
Comment