Announcement

Collapse
No announcement yet.

Gamers Odyssey Music

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• straier
    replied
    Λόγω του πρόσφατου τερματισμού στο Final Fantasy IV, ποντάρω σε Celtic Moon.
    Ποιο ακριβώς κομμάτι του Celtic Moon θα παίξει με πιάνο;

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Λόγω του πρόσφατου τερματισμού στο Final Fantasy IV, ποντάρω σε Celtic Moon.

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Άρχοντας!

Leave a comment:

• straier
    replied
    Δεν είναι το Liberi Fatali.

Edit: Final Fantasy VII Battle Theme;

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Αν είναι το Libery Fatali θα έρθω να σου κάνω φωνητικά...

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Κανενα προβλημα, τσεκαρε το να δεις αν μπορεις να το κανεις και πες. Αν γινεται προχωρα το.

Πες από ποιο FF είναι να προετοιμαζόμαστε
    Δεν λεω (περα απο την πλακα δεν ειμαι σιγουρος αν θα μπορεσω να το βγαλω)

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Vasika tha dw an mporw na ta katevasw apo to diko sou kanali mesw kapoiou toutube downloader kai na ta anevasw pali sto diko mas.
    To provlhma einai vevaia oti ta views tha moirastoun anamesa sta kanalia, ta poio polla tha ta pernei to original kai kapoia apo afta to gamers odyssey.
    Ean den exeis provlhma se afto esy egw tha ta prosthesw pantws.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Πες από ποιο FF είναι να προετοιμαζόμαστε.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Thnx παιδια

Για τον ηχο που λεω, ακουγεται μεν καλυτερα απο το πρωτο επειδη η θεση της καμερας δεν ειναι πανω στο πιανο αλλα το μπουκομα που υπαρχει σε καποια σημεια+η ανομοιογενεια οταν το δεξι χερι ανεβαινει πιο ψηλα εχει να κανει με το οτι το πιανο ειναι ξεκουρδιστο. Επιπλεον δεν δουλευει καλα ουτε το πενταλ (αυτο που δημιουργει την ηχο και το κρατημα του ηχου) εξου και ο βομβος...προφανως χωρανε τεραστια περιθωρια βελτιωσης και στην εκτελεση, απλα ενταξει καπου ειχα βαρεθει να περιμενω (+ η συγκεκριμενη εγγραφη ηταν flawless απο πλευρας λαθων). Χαιρομαι παντως που σας αρεσε . Ειναι και το πρωτο πιο σοβαρο κομματι ας πουμε.

Loggo το επομενο που θα ανεβασω ειναι πραγματικη προκληση (θα πιανει λογικα πανω απο 4 λεπτα και ειναι 7-8 σελιδες παρτιτουρα). Imo ειναι απο τα δυσκολα κομματια που εχει γραψει ο uematsu και στο πιανο ακουγεται φοβερα απ'οτι εχω δει στο net. Αν καταφερω αυτο (ειλικρινα δεν ξερω αν θα το βγαλω γιατι και εγω τα 2 τελευταια χρονια αρχισα να ξαναασχολουμαι αραια και που) σειρα θα παρουν κομματια απο το VI.

Για το καναλι που λετε, υπαρχει τροπος να τα στειλω κατευθειαν απο το δικο μου καναλι σε αυτο του GO? Αν οχι θα τα στειλω στον Ground απο msn απλα ισως χρειαστει να ξανακανω καποιες απο τις εγγραφες γιατι δεν τις εχω κρατησει (ηταν στον παλιο υπολογιστη αν και θα κοιταξω μηπως εχω καπου καποιο back up).

Phantom περιμενουμε με αγωνια!!!! Ωραιος

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Δεν περίμενα ποτέ ότι θα κάνω κάτι τέτοιο, όμως ύστερα από 10 χρόνια αποχής από το άθλημα, ξεσκόνισα στην κυριολεξία το πιάνο και εκτύπωσα νότες από το νετ. Θα προσπαθήσω να ανεβάσω κι εγώ κάτι απλό από Final Fantasy, όμως δεν ξέρω τι αποτέλεσμα θα έχω ύστερα από τόσα χρόνια. Εν αναμονή λοιπόν.

Κοίτα τώρα τι με βάζει να κάνω αυτό το forum...

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Originally posted by Ground_zero View Post
    Kalh fash tha htan na mporousame na ta anevasoume kai sto kanali.
    Ναι αυτό σκεφτόμουν κι εγώ.

Πάρα πολύ καλός nooto.

Επειδή πωρώθηκα τώρα, αν ισχύουν ακόμα οι παραγγελιές, όταν και αν μπορέσεις δοκίμασε να παίξεις και τα Terra's Theme από Final Fantasy VI και Underworld από Terranigma.

Υ.Γ. Δε ξέρω από πιάνο, οπότε μπορεί άθελά μου να σου ζητάω κάτι υπερβολικά δύσκολο.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    μπραβο μαν οντως πολυ καλο το αποτελεσμα, btw πιστευω πως ειναι αξιοθαυμαστο το γεγονος οτι καποιοι ανθρωποι βγαζουνε εκτελεσεις μονο με το αυτι

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Kalh fash tha htan na mporousame na ta anevasoume kai sto kanali.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Μπραβο και παλι, παρα πολυ καλη δουλεια ειλικρινα. Εχω και μια αδυναμια σε τετοιες εκτελεσεις βεβαια, αλλα σιγουρα τετοια κομματια μπορω να τα ακουω ασταματητα.
    Ο ηχος οντως αρκετα καθαρος...

Περαν αυτων βεβαια δεν ξερω πως το βλεπεις εσυ το θεμα, αφου λογικα θα πιστευεις πως παντα υπαρχουν περιθωρια βελτιωσης τοσο στην εκτελεση, οσο και στον ηχο - πραγμα που παντα ισχυει εδω που τα λεμε, αλλα εγω μονο θετικα λογια εχω να πω γι αυτο που ακουσα και ειμαι περιεργος να δω τι θα παρει σειρα στο ρεπερτοριο σου.

Υ.Γ.
    Πολυ μπροστα και η αντανακλαση απο το πιανο .

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Ενδιαφέρον, δεν μου είχε περάσει από το μυαλό πως θα μπορούσα να βρω παρτιτούρες στο νετ. Και απ' ό,τι βλέπω ειδικά από Final Fantasy είναι γεμάτος ο τόπος. Κοίτα να δεις, ίσως να δώσω κι εγώ μία ευκαιρία σε κανένα εύκολο κομματάκι της σειράς.

Leave a comment:

Working...
X